Dodaj do ulubionych

Endokrynolog Chełmno

IP: *.tvgawex.pl 15.07.12, 15:28
Czy do Endokrynologa w Chełmnie przy aptece Słonecznej trzeba się rejestrować? Nie ma na tablicy żadnego numeru telefonu, tylko dzień, kiedy Pani doktor przyjmuje? Ile kosztuje wizyta?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 15:35
      jest endokrynolog przy slonecznej aptece przyjmuje w kazdy 1 czwartek miesiaca rejestracja jest rano w czwartek w ten ktory przyjmuje nie mam telefonu koszt wizyty byl 60 zl
      • Gość: Ja Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.tvgawex.pl 15.07.12, 16:22
        Czyli dobrze rozumiem, że jak przyjmuje od 9-15 w pierwszy czwartek miesiąca to wystarczy jechać o 9 dać skierowanie i będę przyjęta?
        • Gość: odpowiedz Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 16:34
          żadne skierowanie niepotrzebne ! idziesz prywatnie w każdy czwartek miesiaca ,płacisz 70 zł ,
          • Gość: Ja Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.tvgawex.pl 15.07.12, 16:39
            Ok, dziękuję za odpowiedzi
          • Gość: 👍 Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 28.10.18, 07:51
            👍
      • Gość: ?? Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 11:16
        ?
      • Gość: M Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 20:58
        M
      • Gość: Ztr Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.18, 21:44
        Kolo apteki slonecznej
      • Gość: , Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 28.10.18, 13:40
        ,
    • Gość: Kasia Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.opera-mini.net 11.07.13, 16:59
      Czy orientuję się ktoś jak teraz przyjmuje endokrynolog w Chełmnie? Kiedy przyjmuje? Czy prywatnie też trzeba się rejestrować? Jakiś numer telefonu? Ile kosztuje wizyta? I w ogóle... Proszę o odpowiedź:( i dziękuję:*
      • Gość: Jo Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.18, 19:11
        Thantum,,polecam
    • Gość: xyz Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 19:18
      Jeśli nadal przyjmuje tam Pani Witkowska - to szczerze odradzam. Poszłam do niej, bo na NFZ kolejka za długa - w efekcie ciągle słyszałam, że mam "dzikie oczy", mam nie jeść ziemniaków, bo tyję etc. Żadnych badań krwi, USG - nic - tzn. "jak pani chce, to pani zrobi, ale ja tego nie muszę widzieć". Po zmienieniu przychodni dostałam na pierwszej wizycie skierowanie na operację, dobrze dobrane leki i badania.
      • Gość: . Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.204.44.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.13, 22:26
        szczerze odradzam , problem z tarczycą to sprawa niestety poważna, warto wybrać się do dobrego lekarza
        • Gość: Kasia Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.opera-mini.net 12.07.13, 13:47
          No to chyba zrezygnuje:( tylko nie wiem gdzie mogę jeszcze szukać dobrego endokrynologa? Może w Świeciu? Nie wiem. Jeżeli ktoś znalazł to proszę o pomoc!!:* dziękuję:)
          • Gość: xyz Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 23:48
            Ja jeżdżę do Bydgoszczy - Marek Wawrzeńczyk - MEDIC. Niestety wizyta mało nie kosztuje - ostatnio 120 zł, ale złego słowa powiedzieć nie mogę. Częste wizyty potrzebne są na początku, potem już tylko kontrole raz na pół roku/rok. Trzymam kciuki, bo to wbrew pozorom dokuczliwy organ. :)
            • Gość: Kasia Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.opera-mini.net 19.07.13, 07:20
              Dziękuję:)
    • Gość: Agas Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.play-internet.pl 15.10.18, 13:33
      Podbijam temat. Endokrynolog w Chełmnie. Gdzie za ile i jeśli ktoś ma nr telefonu to będę wdzięczna.
      • Gość: Hn Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.18, 09:41
        Twój Lekarz dr Tantush
        • Gość: Hn Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.18, 09:43
          "Twój Lekarz" ul Łunawska 1 Chełmno Tantush A. dr nauk med. Spec. endokrynolog, ginekolog położnik

Poradnia Twój Lekarz, Łunawska 1, 86-200 Chełmno
          692 092 501 g.co/kgs/7pKD9V
          • Gość: Vivi Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 08:16
            Potwierdzam dobry lekarz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka