Gość: Ja IP: *.tvgawex.pl 15.07.12, 15:28 Czy do Endokrynologa w Chełmnie przy aptece Słonecznej trzeba się rejestrować? Nie ma na tablicy żadnego numeru telefonu, tylko dzień, kiedy Pani doktor przyjmuje? Ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 15:35 jest endokrynolog przy slonecznej aptece przyjmuje w kazdy 1 czwartek miesiaca rejestracja jest rano w czwartek w ten ktory przyjmuje nie mam telefonu koszt wizyty byl 60 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.tvgawex.pl 15.07.12, 16:22 Czyli dobrze rozumiem, że jak przyjmuje od 9-15 w pierwszy czwartek miesiąca to wystarczy jechać o 9 dać skierowanie i będę przyjęta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 16:34 żadne skierowanie niepotrzebne ! idziesz prywatnie w każdy czwartek miesiaca ,płacisz 70 zł , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.tvgawex.pl 15.07.12, 16:39 Ok, dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ztr Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.18, 21:44 Kolo apteki slonecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.opera-mini.net 11.07.13, 16:59 Czy orientuję się ktoś jak teraz przyjmuje endokrynolog w Chełmnie? Kiedy przyjmuje? Czy prywatnie też trzeba się rejestrować? Jakiś numer telefonu? Ile kosztuje wizyta? I w ogóle... Proszę o odpowiedź:( i dziękuję:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.18, 19:11 Thantum,,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 19:18 Jeśli nadal przyjmuje tam Pani Witkowska - to szczerze odradzam. Poszłam do niej, bo na NFZ kolejka za długa - w efekcie ciągle słyszałam, że mam "dzikie oczy", mam nie jeść ziemniaków, bo tyję etc. Żadnych badań krwi, USG - nic - tzn. "jak pani chce, to pani zrobi, ale ja tego nie muszę widzieć". Po zmienieniu przychodni dostałam na pierwszej wizycie skierowanie na operację, dobrze dobrane leki i badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.204.44.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.13, 22:26 szczerze odradzam , problem z tarczycą to sprawa niestety poważna, warto wybrać się do dobrego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.opera-mini.net 12.07.13, 13:47 No to chyba zrezygnuje:( tylko nie wiem gdzie mogę jeszcze szukać dobrego endokrynologa? Może w Świeciu? Nie wiem. Jeżeli ktoś znalazł to proszę o pomoc!!:* dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 23:48 Ja jeżdżę do Bydgoszczy - Marek Wawrzeńczyk - MEDIC. Niestety wizyta mało nie kosztuje - ostatnio 120 zł, ale złego słowa powiedzieć nie mogę. Częste wizyty potrzebne są na początku, potem już tylko kontrole raz na pół roku/rok. Trzymam kciuki, bo to wbrew pozorom dokuczliwy organ. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.opera-mini.net 19.07.13, 07:20 Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agas Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.play-internet.pl 15.10.18, 13:33 Podbijam temat. Endokrynolog w Chełmnie. Gdzie za ile i jeśli ktoś ma nr telefonu to będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hn Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.18, 09:41 Twój Lekarz dr Tantush Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hn Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.18, 09:43 "Twój Lekarz" ul Łunawska 1 Chełmno Tantush A. dr nauk med. Spec. endokrynolog, ginekolog położnik Poradnia Twój Lekarz, Łunawska 1, 86-200 Chełmno 692 092 501 g.co/kgs/7pKD9V Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivi Re: Endokrynolog Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 08:16 Potwierdzam dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś