Dodaj do ulubionych

Iluminacja Ratusza

IP: *.pl 15.11.12, 09:03
Działa już nowa iluminacja Ratusza jednak jest ona mało efektowna najprawdopodobniej spowodowane jest to tym że nowe latarnie zamontowane na Rynku święcą zbyt mocno.

Poza tym na wieży w kilku miejscach poniżej tarcz zegarów są niedoświetlone miejsca - padają cienie (w starej iluminacji tego nie było)
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Iluminacja Ratusza IP: *.tktelekom.pl 15.11.12, 10:51
      A czego tu się spodziewać. Cały ten remont jest kiepski ..
      • Gość: dd Re: Iluminacja Ratusza IP: *.tvgawex.pl 15.11.12, 20:00
        Iluminacja świetna, płyta po renowacji śliczna tylko ... te sztuczne kwiaty wystawione na ogrodowym stole przed obskurną budę zwaną kwiaciarnią ...
        • Gość: do obserwatora Re: Iluminacja Ratusza IP: *.tktelekom.pl 15.11.12, 20:09
          Zastanawiam się co by Ciebie zadowoliło... Biorąc całość pod uwagę pozbyliśmy się handlujących, starych płyt i ławek, starej fontanny, masz wszystko nowe i jeszcze Ci mało. Takie idealne miasta to kolego jedynie na obrazku, malowane na płutnie ..
          • Gość: gosc Re: Iluminacja Ratusza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.12, 20:43
            Ty poprzednik jestes wyjatkowym nieukiem i blaznem przydupasie Kononowicza plótno tak trzeba pisac do szkoly ten remont Rynku potrzebny jak dziura w moscie jedynie kasy sie nachapali a kto to niebawem wyplynie
    • Gość: citizzzen Re: Iluminacja Ratusza IP: *.chelmno.mm.pl 15.11.12, 20:56
      niektóre jednostki w tym mieście sa tak pie...ięte że szkoda gadać. Na grzyby jedź, liście zagrabnij ... za robotę się weź pie...ny malkontencie
      • Gość: Waldek Re: Iluminacja Ratusza IP: *.cdma.centertel.pl 15.11.12, 21:26
        "gość" że jest palantem potwierdził już nie raz. Chłopie straszysz od dawna że nie jedna rzecz wypłynie i coś nie może a my czekamy i doczekać się nie możemy. Mam rade dla ciebie - jak tak ci wszystko nie pasuje to w..laj jak najdalej a za jakis czas odezwij sie i opowiedz jak jest pięknie. Zmień melodie bo wrażenia z tym kononowiczem juz dawno nie robisz
    • Gość: rychu Re: Iluminacja Ratusza IP: *.tktelekom.pl 16.11.12, 10:05
      Ten wasz rynek to masakra jakaś. Już dawno nie widziałam tak pustego miejsca. Po co te budy puste teraz tam stoją nie rozumiem tego zupełnie.
      • Gość: do rycha Re: Iluminacja Ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 13:51
        żebys mogł takie głupkowate pytania zadawać......:)
        skonczcie juz z tym niezadowoleniem,obojetnie czego by sie nie zrobiło
        to i tak zawsze zle................jakis taki niezadowolony ten chełminski naród ! :)
        • Gość: vv Re: Iluminacja Ratusza IP: *.chelmno.mm.pl 16.11.12, 22:47
          patologiczne mendy marudzą i tyle
          • Gość: xx Re: Iluminacja Ratusza IP: *.pl 17.11.12, 00:10
            a mi tam się podoba po remoncie,tylko jednego czego brakuje to troche życia na tym rynku bo pusto bez tych ludzi mogło by sie coś dziać na tych straganach,ale ogólnie jest ok
          • Gość: ou Re: Iluminacja Ratusza IP: *.pl 17.11.12, 00:12
            a mi tam się podoba po remoncie,tylko jednego czego brakuje to troche życia na tym rynku bo pusto bez tych ludzi mogło by sie coś dziać na tych straganach,ale ogólnie jest ok
            • Gość: tymczasowy Re: Iluminacja Ratusza IP: *.tktelekom.pl 17.11.12, 12:12
              Faktycznie smutno bez handlu. Niby ładnie ale klimatu brakuje zupełnie.
    • Gość: ole Re: Iluminacja Ratusza IP: 89.231.149.* 17.11.12, 13:47
      A stragany też będą podświetlone?
      • Gość: tymczasowy Re: Iluminacja Ratusza IP: *.tktelekom.pl 17.11.12, 15:46
        Taa i dadzą manekiny by zawsze były zaje....ste i przypominały handlujących i sztuczne owoce i warzywa by się wszystkim podobały.
        • Gość: stragan Re: Iluminacja Ratusza IP: *.tvgawex.pl 19.11.12, 22:35
          stragany nie są puste, tam menele piją teraz kulturalnie, burmistrz się wypowiadał w tej niby gazecie cz.ch..Przecież to tez ludzie i muszą mieć wygodę.
          • Gość: tymczasowy Re: Iluminacja Ratusza IP: *.tktelekom.pl 19.11.12, 23:31
            Aha oj to nie wiedziałem .. Rozumiem że będę mógł od czasu do czasu z dziećmi pograć na straganach w remika faaaajnie :))) Super pomysł !!!
    • Gość: krytyk Re: Iluminacja Ratusza IP: *.tktelekom.pl 23.11.12, 21:50
      Ja mam pytanie do naszych władz .. Dlaczego oświetlenie ratusza jest na poziomie lat 80tych ??? W dzisiejszych czasach stosuje się oswietlenie led by pięknie podkreślić światłem daną budowlę. Jest to rozwiązanie bardzo skuteczne i oczywiście tanie w utrzymaniu. Na tą chwilę oświetlenie jest bardzo mało efektowne i drogie !!!! Może zacznie ktoś wreszcie w tym mieście myśleć ekonomicznie i na czasie !!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka