Dodaj do ulubionych

Basen w Chełmnie

IP: 89.231.148.* 14.03.13, 07:01
Wszystko było by dobrze gdyby ludzie dbali o higienę.Na basenie powinny być noszone czepki!obowiązkowo -tak jest wszędzie tylko nie u nas!. Ratownicy powinni się tym zająć i zwracać na to uwagę. Sama kartka w szatni "czepki obowiązkowe" nic nie daje widocznie nie każdy potrafi czytać.Powinien być zakaz wchodzenia na pływalnię bez czepków, inaczej polaczka nie zmusisz do niczego.Pływasz a tu kępa kłaków między palcami fe....
Nie wspomnę, że niektórzy ludzie zamiast strojów kąpielowych gacie w palemki po kolana hi.. hi..
Ale to jeszcze nic. W szatniach powinny wisieć wielkimi literami wypisane plakaty "OBOWIĄZKOWY PRYSZNIC PRZED WEJŚCIEM DO BASENU". Albo wchodzą ludzie jak drogeria perfumy, balsamy itp. lub zasmrodzeni, sam pot z tygodnia.
LUDZIE TYLKO CZEPEK, KĄPIELÓWKI I KRÓTKI PRYSZNIC czy to tak wiele? aby miło z całą rodziną lub znajomymi spędzić czas.
Zadbajmy o to!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Basen w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 15.03.13, 22:56
      ja chodze raz w tygodniu na basen od kilku lat i nie widzialem zeby ktos wchodzil do basenu bez prysznica a czepki maja ci co maja dlugie wlosy bo lysym po co czepki i to jest cala prawda.
      • Gość: ja Re: Basen w Chełmnie IP: *.17-1.cable.virginmedia.com 16.03.13, 01:38
        Dokładnie tak jak przedmówca mówi - zgadzam się z tym.
        Nie prawda że wszędzie noszą czepki itd. Byś się zdziwił! (jak ja) że np. w GB nie dość, że bez czepków w dość długich włosach wchodzą to jeszcze bez laczków, tudzież klapek - co dla mnie osobiście :/ ałć - grzybicy przecież się można nabawić.
        • Gość: hhh Re: Basen w Chełmnie IP: 5.174.55.* 16.03.13, 12:17
          To chyba twoje wszedzie ogranicza sie do chelmna. Sranie w banie ze czepki owszem kobiety moze i powinny ale faceci ktorzy maja krutkie wlosy po co? Tak samo nie zauwazylem zeby ktos nie bral prysznica. Wiec wez nie wymyslaj i wyluzuj
          • Gość: ss Re: Basen w Chełmnie IP: 89.231.149.* 16.03.13, 17:28
            zgadzam się z przedmówcą i dwoma wcześniej. Jak ci nie pasi to se wykop dołek i nalej wody, miłej kąpieli.
    • Gość: QŃ Re: Basen w Chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.13, 19:59
      Popieram autora wątku.
      Czepki zakładać brudasy jedne !
      i sie myć przed wejściem do wody.
      Nie każdego jara zapach taniej wody kolońskiej marki przemysławka albo perfum WARS DLA KOBIET.
      Analogicznie jesli chodzi o ubiór. KĄPIELÓWKI !!!
      Gdzie Wy się chowaliście ? W LESIE CZY W DZUNGLI ?
      Nie bez powodu w Świeciu mówią, że w Chełmnie ludzie mają w kranach 3 kurki:
      1. zimna woda, 2.ciepla woda, 3.rzęsa

MYJTA SIE BRUDASY !
      • Gość: CCH Re: Basen w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 02.10.13, 16:36
        No właśnie Ci ze Świecia się nie myją. Ale oni nie czują smrodu, bo tam nadal śmierdzi do fabryki...
        • Gość: Regulamin Re: Basen w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 20:29
          Jężeli jest taki regulamin to ktos bierze kase za jego egzekwowanie, nie???? Czy śpi???
          • Gość: aj Re: Basen w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 03.10.13, 17:06
            Założycielu tego wątku, tobie chyba pomyliły się obrazki z basenu z ruską banią. Chyba ty masz zwyczaj chodzić w oparach tygodniowego smrodu.
            • Gość: qurt Re: Basen w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.13, 14:59
              Temat ten już nie raz był poruszany i tak jak tu wyżej widzimy temat higieny osobistej jest dla nie których jak płachta na byka. Zgadzam się z wątkami, które popierają obowiązek noszenia czepka, krótkiego prysznica i stroju odpowiedniego. Czepek zabezpiecza przede wszystkim długie włosy ale nie tylko mądrzy chełminianie. I wcale nie jestem ze Świecia, niech każdy spojrzy na siebie i oceni. Jak chcesz się moczyć we własnym smrodzie to na Starogrodzkie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka