Gość: ola IP: *.chelmno.mm.pl 23.05.13, 21:24 Panie Binczyk czyzbys mial kompleksy ze sobie zamowiles tablice rejestracyjna do samochodu z nr 1 (CCH 01..)chyba chcesz sie dowartosciowac ,podkreslic ze w powiecie jestes numer 1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: O ja pierdziu! Re: Panie Binczyk Parodja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 07:40 Pani Olu, Proponuję zainwestować w słownik poprawnej pisowni - piszemy 'parodia'. I proszę się zająć swoimi pociechami - na pewno więcej pożytku to przyniesie społeczeństwu niż Pani bezsensowne apele do Pana Bińczyka na Forum. Już sobie wyobrażam, jak Pan Bińczyk otwiera rano Internet, wyszukuje Forum, czyta Pani wpis, po czym zalany łzami pada na kolana, wstrząsany spazmami żalu i wstydu, po czym pokornie oddaje tablice rejestracyjne i bierze te z mniej rzucającym się w oczy numerem! PUBLICZNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Panie Binczyk Parodja!! IP: *.chelmno.mm.pl 24.05.13, 12:51 kto to Bińczyk? co to za vip ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Panie Binczyk Parodja!! IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 14:39 Jak zobaczyłam temat, to od razu rzucił mi się w oczy błąd ortograficzny. Ludzie nie mają już o czym pisać, tylko o tym, z jakimi numerami ktoś ma tablice rejestracyjne? To właśnie jest parodia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chelminiak Re: Panie Binczyk Parodja!! IP: *.chelmno.mm.pl 26.05.13, 00:03 Binczyk to soltys Brzozowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Panie Binczyk Parodja!! IP: *.tvgawex.pl 26.05.13, 06:45 Ale na przykład zastanawiający jest fakt dróg powiatowych tz. większość z nich to ruina ale droga do łónaw z kąt pochodzi pan Bińczyk no proszę nowiutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio z Łunaw Re: Panie Binczyk Parodja!! IP: *.chelmno.mm.pl 26.05.13, 08:15 Czy nie stać was na mądrzejsze posty a nie zajmowanie się numerami rejestracyjnymi? Po treści wątku a szczególnie po pisowni widać ,że zbyt dużego poziomu nie reprezentujecie. Odpowiedz Link Zgłoś