IP: *.tvgawex.pl 26.05.13, 22:03
Witam czy ktos zna bądz ma namiary na kogos kto robi tatuaze w Chełmnie albo Świeciu oczywiscie chodzi mi o salon lub kogos kto ma talent do tego i sterylne warunki.
Obserwuj wątek
    • Gość: joop Re: Tatuaz IP: 31.103.176.* 27.05.13, 12:31
      W Chełmnie wątpię (zresztą tu nic nie ma,bo jak ktoś ma do czegoś talent i możliwość wyjazdu to się nie zastanawia)
      Prędzej Świecie,ale ja mogę polecić Grudziądz,proponuje w googlach wpisać studio tattoo i np: Grudziądz do tego lub Toruń,masz od wyboru do koloru.
      Pamiętaj że to robisz sobie do końca życia więc lepiej dac parę złotych więcej ale mieć porządnie
      • Gość: Endi Re: Tatuaz IP: *.tvgawex.pl 27.05.13, 18:13
        Polecam Sławomira Wilczyńskiego z Chełmży. Koleś zna się na rzeczy,ma doświadczenie i gwarantuje 100% pewność jeśli chodzi o prawidłowe warunki do zrobienia tattoo.
        • Gość: olooo Re: Tatuaz IP: *.play-internet.pl 27.05.13, 19:13
          Marcin Gorlicki z Chełmna. Popatrz na fejsie :)
          • Gość: zak Re: Tatuaz IP: *.play-internet.pl 29.05.13, 00:34
            Ten z CCH drogi jest!!!
    • Gość: :) Re: Tatuaz IP: *.chelmno.mm.pl 31.05.13, 15:59
      ja robiłem sobie w bydzi.
      Profesionalnie i tanio

www.facebook.com/DemolkaTat2
    • Gość: tatuaż Re: Tatuaz IP: *.centertel.pl 04.06.13, 18:53
      Pamiętajcie skóra jest jak płótno dla artysty z tą różnicą że jak dzieło się nie uda płótno można zmienić a skóry NIE. Najlepiej poszukać jakieś profesjonalne studio niż jakiegoś amatora aby nie żałować do końca życie tej decyzji.
      • Gość: mężczyzna Re: Tatuaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 20:16
        hmm ja bym nie chciał za żonę kobiety z tatuażem..
        • Gość: Gość Re: Tatuaz IP: *.awacom.net 05.06.13, 22:14
          To poszukaj bez tatuażu :p
          • Gość: xyz Re: Tatuaz IP: 89.231.148.* 05.06.13, 23:22
            tatuaż to masakra :) obrzydliwośc - szczególnie na skórze około 70-ki.....brrrrrrr.. jakie trzeba mieć kompleksy, aby sie okaleczać??? i jeszcze za to płacić?????????????? ludzie szukajcie innych rozwiązań na niedowartościowanie :)
            • Gość: do xyz Re: Tatuaz IP: *.tvgawex.pl 06.06.13, 21:14
              Tatuaż robi się dla siebie a nie dla kogoś. Tobie akurat nie musi się to podobać. Ja mam tatuaż i on wiele dla mnie znaczy. To,że go posiadam nie znaczy,że nim się dowartościowałam :P Trzeba mieć nasrane we łbie,aby pie...c takie głupoty jak TY :P
              • Gość: obserwator Re: Tatuaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 21:44
                i co ci daje ten tatuaż? a jeśli robi się go dla siebie to wytłumacz mi proszę dlaczego paradują ludzie z odsłoniętym tatuażem by inni widzieli nawet gdy jest zimno i nikt inny bez tatuażu nie chodzi w tym czasie z odsłoniętymi częściami ciała? tylko akurat ci co mają tatuaż? wytłumacz mi ten paradoks? często to widzę zwłaszcza wiosną gdy są jeszcze chłodniejsze dni. Nie zapomnę jak raz czekając w Toruniu na dworcu na autobus widziałem gościa który jako jedyny w krótkich spodenkach ( bo miał tatuaż na boku łydki) jeździł rowerem przez cały czas wokół dworca gdzie stało mnóstwo ludzi i czekało na autobusy. Było wtedy bardzo zimno i od razu tym zwracał uwagę na siebie ale widocznie mu o to chodziło bo na łydce miał tatuaż.. takich i podobnych przypadków widzę mnóstwo. Oczywiście kto ma tatuaż to będzie zaprzeczał ale niestety obiektywne fakty są inne.
                • Gość: do Obserwator Re: Tatuaz IP: *.tvgawex.pl 10.06.13, 19:06
                  Nie jestem psychologiem ani Jezusem aby wytłumaczyć Ci zachowanie tych osób. Sama osobiście posiadam tatuaż na plecach. Zanim go zrobiłam dokładnie się zastanowiłam po co i dlaczego chcę go mieć. Nie żałuję,że go mam,wręcz przeciwnie cieszę się. Nie dlatego,że inni je maja i ja też tylko to moja sprawa.Nie paraduję tak jak reszta i nie chodzę w staniku po ulicy czy Bóg wie w czym aby wszyscy go widzieli. Osobiście uważam,że osoby,które tak się zachowują,jak wcześniej napisałeś/aś są zwyczajnie dzieciakami i jeszcze nie osiągnęły rozumu "dojrzałości" . TYle na ten temat.
                  • Gość: obserwator Re: Tatuaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 20:18
                    Tak zgadzam się z Tobą że te osoby z tatuażami paradując są zwyczajnie dzieciakami i jeszcze nie osiągnęły rozumu "dojrzałości" . Twierdzisz że zanim go zrobiłaś dokładnie się zastanowiłaś po co i dlaczego chcesz go mieć. Więc wytłumacz proszę po co i dlaczego się robi tatuaż? Mówisz następnie że nie żałujesz ,że go masz i wręcz przeciwnie cieszysz się. Nie dlatego,że inni je mają i Ty też, tylko to moja sprawa. Ale jaka sprawa? Proszę podziel się z nami co w tym takiego super że jest to powód żeby się cieszyć? Bo nie rozumiem.. Ciesze się bo mam tatuaż? a inni nie mają ? o co chodzi? Piszesz też że "nie paraduję tak jak reszta i nie chodzę w staniku po ulicy czy Bóg wie w czym aby wszyscy go widzieli." Ok i słusznie ale w dalszym ciągu nie widzę sensu noszenia go nawet pod bluzką. Bo po co.. co to daje.. jestem zdrowszy silniejszy.. albo mądrzejszy..o co w tym chodzi?
                    • Gość: do Obserwator Re: Tatuaz IP: *.tvgawex.pl 11.06.13, 11:58
                      PO co i dlaczego robi się tatuaż? Więc tu Cię zaskoczę,dla każdego jest to sprawa indywidualna i dla innych zrobienie sobie go znaczy co innego. Nie powiem Ci co wzór mojego tattoo oznacza bo to nie Twoja sprawa. Zrobiłam sobie go dlatego,że za młodości było to moje marzenie. Wiem teraz pomyślisz jaka to głupota itp... ale nie o to tutaj chodzi. Tak jak wspomniałam długo się zastanawiałam i dużo czasu poświęciłam nad przemyśleniem tego co zamierzam zrobić. A więc mój tatuaż,który posiadam wiele dla mnie znaczy i to,że go mam lub spojrzę na niego to nie oznacza,iż czuje się wtedy super,cool czy Bóg wie jak. Nie na tym,rzecz polega. Nie czuję się dzięki niemu piękniejsza, wyjątkowa ani dowartościowana.Dzięki niemu, w trudnych chwilach mogę sobie przypomnieć co osiągnęłam i kto jest ważny w moim życiu. Wiem, że nie czczę szatana ani nie jestem kryminalistką robiąc sobie tatuaż. Nie chcę robić więcej, bo to byłaby z pewnością przesada. Także, są ludzie,którym się podobają tatuaże a innym nie. O Gustach "się nie dyskutuje ". I szanuję innych,którzy nie oceniają reszty po tym jak wyglądają i co maja na sobie...
                      • Gość: obserwator Re: Tatuaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 18:18
                        Dziękuję Ci za odpowiedź. Rzeczywiście motywacje mogą być różne i jest to sprawa indywidualna. Od najbardziej prymitywnych i banalnych po wzniosłe i bardzo przemyślane. Jednak dla mnie choćby najpiękniejszy tatuaż i z najbardziej wzniosłym napisem czy malunkiem niewiele znaczy. Ponieważ dla mnie ważniejsze są czyny i jakim kto jest człowiekiem. Dla mnie mniej ważne jest to co kto ma na skórze, lecz to co kto ma w sercu czy w głowie. Natomiast co do samej estetyki to najpiękniejsze jest czyste naturalne zadbane ciało. Ale to jest moje indywidualne zdanie i rozumiem że nie każdy z tym się zgodzi.
                        • Gość: do Obserwator Re: Tatuaz IP: *.tvgawex.pl 11.06.13, 18:38
                          Rozumiem. Dlatego napisałam,że podziwiam ludzi,którzy nie oceniają innych po wyglądzie. Innym mogą się podobać tatuaże a reszcie nie. I tu się kłania tolerancja.
                          • Gość: obserwator Re: Tatuaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 21:51
                            Oczywiście tatuaż to tez sprawa gustu i mi ma prawo się nie podobać. Co do oceny to już się wyraziłem że wyżej cenię czyny i kto jakim jest człowiekiem niż słowa czy kto co ma na skórze. Co do "tolerancji " to jestem nietolerancyjny ogólnie. Bo dlaczego mam akceptować coś z czym się nie zgadzam albo nie lubię? Dlaczego nie mogę mieć własnego zdania i je wyrażać swobodnie tylko mam "tolerować" nawet różne dziwactwa czy zboczenia? W obecnych czasach ze słowa "tolerancja" czyni się bożka. Wszelkie wynaturzenia, zboczenia i dziwactwa każe nam się akceptować, tolerować w imię "tolerancji". Natomiast to jest sprzeczne z moim systemem wartości. Jestem katolikiem. Natomiast w Piśmie Św. słowa tolerancja nie występuje ani razu!!! Bo my mamy ludzi miłować a nie tolerować. Miłość zakłada troskę o dobro drugiego człowieka. Natomiast tolerancja zakłada zgodę akceptację nawet na zło. Matka która kocha swoje dziecko nie będzie tolerować zła u niego lecz w imię miłości zabroni mu nawet czegoś by nie zrobiło sobie krzywdy. My mamy ludzi miłować, chcieć ich dobra a nie tylko tolerować.
              • Gość: xyz Re: Tatuaz IP: *.chelmno.mm.pl 06.06.13, 22:35
                i Bogu dziękuje , że mam nasrane w głowie.. Ty masz chyba pustą niezagospodarowaną przestrzeń :( tatuaż _ brrrrrrrrrrrrr .. ohyda
                • Gość: do xyz Re: Tatuaz IP: *.tvgawex.pl 10.06.13, 18:59
                  NO teraz pokazałaś/eś,że to Ty jesteś zakompleksiony :P Tobie nie musi się podobać to,że ktoś ma tatuaż. Jeżeli chodzi o zrobienie sobie tattoo,to jest to sprawa indywidualna. Przyznam ,że robienie sobie go dla szpanu to głupota,ale nie na tym rzecz polega...
                  • Gość: normalny Re: Tatuaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 20:00
                    Tak sobie czytam, słucham obserwuję i taki wniosek się nasuwa: Interesuje się piłka nożną. Dlaczego najlepsi piłkarze na Świecie jak Messi czy Ronaldo nie mają tatuażu.. Dlaczego najlepsi piłkarze w Polsce obecnie czyli Lewandowski czy Błaszczykowski nie mają tatuaży.. Natomiast takie Obraniami, Warzywniaki mają ich aż po kilka.. Większość polskich pilarzy z kadry ma tatuaże i jak grają? beznadziejnie bo są marnymi piłkarzami ale chcą się jakoś dowartościować więc robią sobie tatuaże, głupie fryzury itp by zaistnieć by się jakoś dowartościować i zaszpanować.. Teraz przykład inny. Dlaczego ludzie bardziej wykształceni nie maja tatuaży? Dlaczego nie można spotkać np jakiegoś profesora albo dr z tatuażem? Dlaczego lekarze, prawnicy adwokaci nie mają tatuaży.. Dlaczego prezesi dyrektorzy dużych korporacji firm nie mają tatuaży.. bo znają swoja wartość! A taki plebs który by chciał przed kimś zaszpanować a nie ma czym i ma kompleksy to próbuje się dowartościować przez taki tatuaż. Co do samej estetyki tatuażu.. żałośnie wygląda zwłaszcza u osoby czarnoskórej.,. nie widać co on tam właściwie ma wytatuowane bo na ciemniej skórze zbyt słaby jest kontrast wygląda to bardziej jak jakby skóra była czymś ubrudzona i bega taki z tymi plami ciemnymi na ciele i myśli że jest lepszy ;) żałosne. Oczywiście ci co mają juz tatuaż to się ze mną nie zgodzą i to jest zrozumiałe a nawet normalne no bo wstyd się przyznać że się ma kompleksy.
    • Gość: . Re: Tatuaz IP: *.centertel.pl 08.06.13, 21:34
      Pani Marta z Chełmna
    • Gość: Tatoo Re: Tatuaz IP: *.cdma.centertel.pl 25.06.13, 11:26
      Plecam Grudziądz -super atmosfera, warunki sterylne www.tattoo3rdeye.com/
      • Gość: odradzam Re: Tatuaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 13:08
        odradzam, smród, syf kiła i mogiła
    • Gość: dkvncdjf Re: Tatuaz IP: *.chelmno.mm.pl 26.06.13, 00:11
      bydgoszcz,ulica dworcowa,pełna profeska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka