Gość: aaaaa IP: *.chelmno.mm.pl 14.06.13, 19:25 Obsługa w tym sklepie jest pod wszelką krytyką!!!!!!!!!!!!! Wchodzisz do sklepu, to nawet dzień dobry nie odpowiedzą, nie mówiąc już nic o do widzenia, ani, gdy mają podać jakieś obuwie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: sklep RAY!!!! IP: *.tvgawex.pl 15.06.13, 12:47 Potwierdzam, obsługa nie miła, niekompetentna, do tego robią człowiekowi łaskę że przyjmą lub nie przyjmą reklamacji na obuwie gdzie jest to ich zasrany obowiązek, Widać że nie dociera chyba do nich, że dziś to klient rządzi a nie sprzedawca. A uwagi starsza pani w ciemnych włosach niech zostawi dla siebie. Przestrzegam wszystkich przed zakupem bubli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: sklep RAY!!!! IP: *.tvgawex.pl 15.06.13, 23:22 Niestety, ale mam podobne odczucia. Rzadko tam wchodzę ze względu na niemiłe sprzedawczynie (mimo, że wymienili obsługę to jest ona na takim samym poziomie jak poprzednia) i "obgadywanie" klientów oraz na ceny, które jak na nasze miasto i nie markowe obuwie są zawyżone. Taniej można dostać w sieciówkach i w dodatku z bezproblemową reklamacją. Osobiście uważam, że warto pochwalić konkurencję - sklep na Dworcowej (na przeciwko Banku Spółdzielczego). Tam wszystkie trzy bardzo miłe kobietki, pomocne, przy tym nie nachalne. Ceny są też zadowalające. Ten sklep odwiedzam bardzo często. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: sklep RAY!!!! IP: *.tvgawex.pl 15.06.13, 23:37 Poza miłą obsługą muszę wspomnieć o bałaganie w cenach!!! Chciałam kupić buty zobaczyłam fajne buty cena pierwotna wynosiła 69,99, była ona skreślona i przyklejona nowa cena 48.30, a obok kolejna cena 34.5zł i to na wszystkich kartonach tego rodzaju butów! Człowiek myśli, że skoro cena było obniżona, obok kolejna obniżka to cena butów to ta najniższa.. w kasie okazuje się że nie.. 48,3zł proszę.... a co z tą ceną niższą?? Niech nie robią z ludzi idiotów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: sklep RAY!!!! IP: *.tvgawex.pl 15.06.13, 23:37 Przepraszam poza nie miłą obsługą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: sklep RAY!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.13, 12:17 Ja tez omijam ten sklep ... Przy wejściu do tego sklepu obsługa zawsze sie krzywo patrzy a szczególnie Pani w czarnych włosach a juz nie wspomne o wyborze obuwie ceny porażające ... Nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abs do poprzednika Re: sklep RAY!!!! IP: *.play-internet.pl 17.06.13, 13:46 Jak nie wiem to pytam............gdzie ten sklep? Dziękuję za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: sklep RAY!!!! IP: *.chelmno.mm.pl 17.06.13, 19:15 Pani w czarnych włosach to już swoim ryjem odstrasza ludzi ze sklepu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: sklep RAY!!!! IP: 37.228.18.* 17.06.13, 20:11 Wymiana Pan niezła tam zaszła.... z deszczu pod rynne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: sklep RAY!!!! IP: *.tvgawex.pl 21.06.13, 16:44 Ostrzegam wszystkich przed tym sklepem, Właściciel sklepu powinien zatrudnić osoby które przede wszystkim chcą pracować a nie siedzą i odstraszają ludzi. Te baby traktują innych jakby praca w RAY była za karę Odpowiedz Link Zgłoś