jalla1 31.08.05, 11:15 Sprawdzone bramki internetowe: - do sieci Plus GSM - z Gadu-gadu - Idea - www.bramka.gsm.pl/ A wy z jakich korzystacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: Darmowe SMS - y z internetu 31.08.05, 13:49 ja wysyłam z Tlenu (jeśli chodzi o plusa i ideę), natomiast do użytkowników Ery wysłam ze strony Ery (musiałam sie zarejestrować pzodrawiam B. Odpowiedz Link
anmala Re: Darmowe SMS - y z internetu 31.08.05, 18:05 Ja wysyłam z tlenu albo gg, ostatnio jest problem z Heyahem, nie mozna na niego wysyłac Sms-ów z internetu buuu Odpowiedz Link
eight Re: Darmowe SMS - y z internetu 01.09.05, 11:32 do heyah też można ze strony Ery Odpowiedz Link
marta76 Re: Darmowe SMS - y z internetu 01.09.05, 23:28 Probuje wlasnie wyslac sms z tej bramki i nie umiem wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
marta76 Re: Darmowe SMS - y z internetu 02.09.05, 10:17 to chyba udalo mi sie zalozyc ale pojawia mi sie jakis numer i ze niby mam haslo jakies pisac i wpisuje ale nie dziala Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Darmowe SMS - y z internetu 02.09.05, 12:58 Nie, zebym sie wymadrzała, ale zakladajac swoje konto musialas podac im nr telefonu, na ktory oni mieli odeslac haslo. I potem logujac sie - podajesz ten nr i to haslo. Ja jestem taka madra od kilku dni, kiedy to udalo mi sie "przeskoczyc" ) Odpowiedz Link