Dodaj do ulubionych

sala weselna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 19:51
hej. planujemy wesele na okolo 50 osob, wiecie moze gdzie najtaniej wyjdzie nam je zorganizowac?co myslicie o Relaksie albo o Centralce?
Obserwuj wątek
    • szyna189 Re: sala weselna 12.09.13, 19:59
      zależy od terminu bo fajne są teraz wesela w plenerze np w namiocie
      • Gość: hy Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 13.09.13, 09:09
        Relaks tańszy i fajnie jest
      • szyna189 Re: sala weselna 13.09.13, 20:23
        ahhh nie wspomnę o tym jedzeniu w Relaksie
    • Gość: inna Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 16:17
      Nie lepiej wynająć kucharki i sale? Wyjdzie taniej. Mam namiar na super załoge ( kucharki i kelnerki).
      • Gość: nina Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 16:31
        no i ile wołają za taką przyjemność?
        • Gość: inna Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 16:44
          Kwestia dogadania. zawsze mozna zadzwonic i zapytac. Ale wychodzi taniej niż catering czy Restauracja.
        • Gość: inna Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 16:48
          Panie są doświadczone ponieważ zajmują się tym od kilku lat. Znajomi polecali i niedługo sama zamierzam wynająć je do wesela mojej córki
          • Gość: k Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 16:56
            Wynajmij kucharki- miałam ekipę miesiąc temu u siebie,za 150 osób wzięły 3 tys z obsługą, od środy były w kuchni,sama dowoziłam jedzenie i kupowałam produkty,wiedziałą, czego ile jest więc nie bałam się że nie starczy. Co do cateringu - byłam na weselu , młodzi szpanowali ze 170 od osoby płacili i co? Wyszłam głodna, ziemniaków zbrakło, a na stole jak każdy wziął po kotlecie nie zostało nic. zrób rozeznanie
            • Gość: inna Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 17:04
              Z cateringiem tak właśnie jest. jedzenie wydzielone. wszystkiego mało i czasem nawet niemili ludzie. A takie kucharki to doswiadczone wiedza co i jak i zadbaja o to zeby bylo jak najlepiej.
            • Gość: nina Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 22:13
              To 3tys. za obsługęi gotowanie, a ile wyszło samo jedzenie?
              • Gość: k Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 22:31
                cieżko zliczyć , bo mięcho był prywatne- własnej hodowli, ale jeśli bedziesz chciał<a> usiądę podliczę wszystkie paragony:)
                dodam,ze tort i ciasto piekła obsługa , gdzie nie gdzie catering nie piecze..
                • Gość: inna Re: sala weselna IP: *.opera-mini.net 25.09.13, 23:02
                  a moje panie biora okolo 10 zl za godzine za obsluge tylko i liste potrzebnych zakupow daja. nic wiecej.
                  • Gość: IjoIjo Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 23:11
                    Ja polecam Zajazd Pomorski Stolno !
                    Super , nie jest aż tak drogo ! a satysfakcja 100% !

Pyszne jedzenie, piękna sala ( dekoracja w cenie ) .
                    Miejsce idealne na małe , kameralne wesele jak i wielkie weselisko !

Polecam , polecam i jeszcze raz polecam !

• Gość: Edi Re: sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.13, 10:12
      Spróbujcie w Europejskim Centrum Wymiany Młodzieży. Jedzenie pyszne, jest urozmaicone i sporo go. Cenowo można się dogadać. Sam miałem wesele w zeszłym roku, a w tym byłem gościem weselnym. Naprawdę - jedzenie i obsługa warte polecenia. Dla zainteresowanych podaję nr telefonu 56 679-02-30.
      • Gość: Paula Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 23:45
        Polecam RELAX. Naprawdę warto a i zawsze jakiś upuścik :)
    • Gość: 16 Re: sala weselna IP: *.tvk.torun.pl 07.12.13, 11:59
      16
    • tomekf85 Re: sala weselna 14.12.15, 13:38
      Witam
      przepraszam że się podczepiam pod temat ale chce zaoferować zaopatrzenie w alkohol i przekąski dla Państwa imprezy po szczegóły zapraszam pod nr 691 596 936
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka