Gość: nina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 19:51 hej. planujemy wesele na okolo 50 osob, wiecie moze gdzie najtaniej wyjdzie nam je zorganizowac?co myslicie o Relaksie albo o Centralce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyna189 Re: sala weselna 12.09.13, 19:59 zależy od terminu bo fajne są teraz wesela w plenerze np w namiocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hy Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 13.09.13, 09:09 Relaks tańszy i fajnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
szyna189 Re: sala weselna 13.09.13, 20:23 ahhh nie wspomnę o tym jedzeniu w Relaksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 16:17 Nie lepiej wynająć kucharki i sale? Wyjdzie taniej. Mam namiar na super załoge ( kucharki i kelnerki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 16:31 no i ile wołają za taką przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 16:44 Kwestia dogadania. zawsze mozna zadzwonic i zapytac. Ale wychodzi taniej niż catering czy Restauracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 16:48 Panie są doświadczone ponieważ zajmują się tym od kilku lat. Znajomi polecali i niedługo sama zamierzam wynająć je do wesela mojej córki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 16:56 Wynajmij kucharki- miałam ekipę miesiąc temu u siebie,za 150 osób wzięły 3 tys z obsługą, od środy były w kuchni,sama dowoziłam jedzenie i kupowałam produkty,wiedziałą, czego ile jest więc nie bałam się że nie starczy. Co do cateringu - byłam na weselu , młodzi szpanowali ze 170 od osoby płacili i co? Wyszłam głodna, ziemniaków zbrakło, a na stole jak każdy wziął po kotlecie nie zostało nic. zrób rozeznanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 17:04 Z cateringiem tak właśnie jest. jedzenie wydzielone. wszystkiego mało i czasem nawet niemili ludzie. A takie kucharki to doswiadczone wiedza co i jak i zadbaja o to zeby bylo jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 22:13 To 3tys. za obsługęi gotowanie, a ile wyszło samo jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 22:31 cieżko zliczyć , bo mięcho był prywatne- własnej hodowli, ale jeśli bedziesz chciał<a> usiądę podliczę wszystkie paragony:) dodam,ze tort i ciasto piekła obsługa , gdzie nie gdzie catering nie piecze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: sala weselna IP: *.opera-mini.net 25.09.13, 23:02 a moje panie biora okolo 10 zl za godzine za obsluge tylko i liste potrzebnych zakupow daja. nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IjoIjo Re: sala weselna IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.13, 23:11 Ja polecam Zajazd Pomorski Stolno ! Super , nie jest aż tak drogo ! a satysfakcja 100% ! Pyszne jedzenie, piękna sala ( dekoracja w cenie ) . Miejsce idealne na małe , kameralne wesele jak i wielkie weselisko ! Polecam , polecam i jeszcze raz polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.13, 10:12 Spróbujcie w Europejskim Centrum Wymiany Młodzieży. Jedzenie pyszne, jest urozmaicone i sporo go. Cenowo można się dogadać. Sam miałem wesele w zeszłym roku, a w tym byłem gościem weselnym. Naprawdę - jedzenie i obsługa warte polecenia. Dla zainteresowanych podaję nr telefonu 56 679-02-30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 23:45 Polecam RELAX. Naprawdę warto a i zawsze jakiś upuścik :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekf85 Re: sala weselna 14.12.15, 13:38 Witam przepraszam że się podczepiam pod temat ale chce zaoferować zaopatrzenie w alkohol i przekąski dla Państwa imprezy po szczegóły zapraszam pod nr 691 596 936 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś