Dodaj do ulubionych

potrzebny zdun!

IP: *.chelmno.mm.pl 05.11.13, 13:52
Witam poszukuje zduna, dosyć pilnie. Zna ktoś może kogoś dobrego? będę wdzięczna za namiary!! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: potrzebny zdun! IP: *.182.115.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.11.13, 15:15
      MAM NAMIARY NA DOBREGO ZDUNA, ALE NAMIARY PODAM NA PRIV.
      PROSZE PODAC E-MAILA
      • Gość: Kasia Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 05.11.13, 16:40
        mimi184mm@gmail.com
    • Gość: ZDUN Re: potrzebny zdun! IP: *.centertel.pl 13.07.14, 19:56
      Jestem zdunem z Bydgoszczy
      • Gość: ZDUN Re: potrzebny zdun! IP: *.centertel.pl 13.07.14, 19:59
        ZDUN PIECE KAFLOWE PRZESTAWIENIE REMONT PIECE OD PODSTAW CZYSZCZENIE PIECYKI W RAMIE ROBIMY W CAŁYM KUJAWSKO POMORSKIM. KOM-500623448 zapraszamy
        • Gość: Ała Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 15.07.14, 14:18
          Zdun Kamil Zdun
    • Gość: hj Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.14, 22:50
      trzeba bylo nie palic w piecu oponami i plastikiem :)
    • Gość: PAWEŁ TWARDOWSKI Re: potrzebny zdun! IP: *.play-internet.pl 27.09.14, 13:31
      WITAM .WWW.ZDUN-CLASSIC.COM . POZDRAWIAM
      • Gość: M Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 27.09.14, 14:02
        Pawle czy myslisz logiczne? Czy uwazasz ze oplacalny bedzie przyjazd na miejsce do Chełmna (kujawsko-pomorskie) celem wyczyszczenia 2 kaflaków? :)
        • Gość: ja Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 27.09.14, 18:06
          "M" a Ty myślisz logicznie...? :) nikt nie pisał tutaj o "przeczyszczeniu" dwóch kaflaków :P Nie wiesz o jaką usługę chodzi i nie masz chyba świadomości, że takie usługi do najtańszych nie należą, pomijając, że ten zdun raczej wie czy mu się coś opłaca czy nie :P
          • Gość: M Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 27.09.14, 18:46
            Chyba jednak ty nie myślisz logicznie. Skoro autor wątku szukał zduna prawie rok temu z dopiskiem "Dość pilnie" to myślisz że czekał z usługą ten rok? Zabawne. Poza tym forum jest po to regionalne aby zlokalizować usługę w swoim regionie
            • Gość: ja Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 27.09.14, 19:50
              M, nie zwracałem uwagi na daty, bo nie o tym wcześniej pisałeś, więc tutaj przyznam rację, że pewnie już nie szuka tego zduna, ale i tak nie mogę zrozumieć co mi za różnica skąd jest zdun jeśli on chce to mnie przyjechać??
              • Gość: M Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 27.09.14, 22:40
                Taka różnica że za przyjazd musisz zapłacić TY - Klient. Nikt charytatywnie jeżdzić sie będzie
                • Gość: ja Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 28.09.14, 11:27
                  M, nigdy do tego tak nie podchodziłem - z reguły jak się wzywa specjalistę od czegokolwiek to się człowiek pyta ile weźmie za usługę, wybieram najlepszego z najniższą ceną i tyle, nie miałem sytuacji żeby ktoś mi przedstawił paragon za paliwo i prosił o zwrot kosztów przejazdu, ale ok...
                  • Gość: M Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 28.09.14, 12:11
                    To mało rozsądnie podchodzisz do sprawy :) Wszak nikt za darmo nie przyjedzie do ciebie i nawet jesli nie mówi wprost TYLE I TYLE ZA PALIWO to i tak koszta te wliczone są w usługę.Aha i jeszcze jedno jak mozesz wybrac najlepszego z najlepszą ceną zarazem ? :)
                    • Gość: ja Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 28.09.14, 15:04
                      M, zawsze się wybiera po przeliczeniu ceny w stosunku do jakości, proste chyba nie? :) a to, że wliczy cenę biletu w cenę usługi... jeśli mam dwóch zdunów do wyboru, obaj tacy sami fachowcy, jeden z Chełmna, drugi z Krakowa i ten z Chełmna powie mi, że za przestawienie pieca weźmie 1000 zł, a ten z Krakowa powie, że za przestawienie pieca weźmie 800zł, to mam odrzucić tego z Krakowa tylko dlatego, że w cenę robocizny wlicza koszt dojazdu...? :D A co mnie to interesuje? :D
                      • Gość: M Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 28.09.14, 15:11
                        Naprawde jestes tak naiwny/a ze myslisz ze ktos dojedzie pół kraju i jeszcze będzie taniej niz u miejscowej osoby? Dobre...
                        • Gość: ja Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 28.09.14, 15:49
                          M, to raczej Ty jesteś naiwny jeśli jeszcze się nauczyłeś, że miejscowi specjaliści zawyżają sobie ceny wiedząc, że jest ich tu mało :) Nie wiesz co się dzieje kiedy na rynku jest mało fachowców w danym fachu? Wystarczy wziąć pierwszego lepszego, np. zegarmistrz, pójdź spytaj się np o cenę wymiany baterii w zegarku, a potem pojechać do Torunia i spytać tam zegarmistrzów o cenę... To samo masz z każdym innym zawodem, czy to szewc, czy szklarz czy zdun... :)
                          • Gość: M Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 28.09.14, 17:01
                            Po pierwsze nie jestes w temacie watku gdzie od samego poczatku chodzilo o czyszczenie pieców kaflowych a po drugie przy takiej usludze gdzie na miejscu zdun bierze 50-80zł od pieca NIKOMU powtarzam NIKOMU nie oplaci sie jechac do Chełmna. W przytoczonych przez ciebie przykladach tez jest bzdurnie wytlumaczone ze wystarczy jechac do torunia z bateria od zegarka. Kto bedzie 50km jechal z bateria :) TEMAT DO ZAMKNIECIA MODERATORZE!!!
                            • Gość: ja Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 28.09.14, 19:34
                              M, poczytaj pierwsze wiadomosci, przede wszystkim od autorki... powiedz gdzie tam jest mowa o czyszczeniu pieca...? i wtedy jeszcze raz napisz kto nie jest w temacie...
                              • Gość: Kasia Re: potrzebny zdun! IP: *.chelmno.mm.pl 28.09.14, 21:23
                                Nie sądziłam, że pytanie przeze mnie zadane będzie powodem do takich kłótni :D

Zdun już mi potrzebny nie jest, ale dziękuję za namiary.
                                Ps. Rzeczywiście chodziło o czyszczenie pieca, bo bardzo się z niego cofało. Ale już jest ok. Wystarczył Pan z Chełmna, który policzył sobie 70zl. Nie trzeba było zduna z bydgoszczy. Ale zgodzę się z M, że dojazd byłby doliczony do kosztu ogólnego i pewnie przynajmniej 100 bym zapłacic musiała :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka