Gość: szukam IP: 46.77.124.* 05.12.13, 18:53 Czy ma ktos na wydanie malego pieska? Badz troszke starszego? Jakis mieszaniec badz inny. Chodzi zeby urosl troche większy niz kundelek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: szukam pieska IP: *.free.aero2.net.pl 06.12.13, 14:39 prosze jechać do schroniska tam jest dużo zwierząt które potrzebuja nowego dom.są szczepione mają mikroczipy i odrobaczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam Re: szukam pieska IP: 46.77.124.* 06.12.13, 18:45 Wiem ze jest duzo psiakow do zabrania do nowego domku. Natomiast chcialabym zeby miec go od malego i ulozyc po swojemu. Mam male dziecko i jest jakas obawa przed pupilem ze schroniska. Nikt niewie jaka przeszlosc maja za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: szukam pieska IP: *.chelmno.mm.pl 06.12.13, 15:58 ja mam, to jest mieszaniec owczarek kaukaski z bernardynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: szukam pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 16:03 śmieszne wcale to nie jest.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: szukam pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 16:02 Na następnej stronie jest temat poruszony ostatnio 29.11.13 "20 bezpańskich psów z Sulnówka czeka" tam są dane do kontaktu,na pewno znajdzie się tam piesek dla Ciebie.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tosia Re: szukam pieska IP: *.chelmno.mm.pl 06.12.13, 16:36 że niby co jest śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: szukam pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 19:48 Pani szuka małego pieska w sensie wielkości, a Ty proponujesz mieszańca owczarka kaukaskiego z bernardynem..............są to rasy psów olbrzymich...........w dodatku taka mieszanka jest nieprzewidywalna.Nie ładnie proponować komuś psa który w przyszłości wagą może być większy od swego właściciela i bardzo agresywny,tym bardziej jeśli ktoś nie miał doświadczenia z takimi psami i gdzie jest male dziecko.Kto to w ogóle widział krzyżować takie rasy brak słów i wielka nieodpowiedzialność z Twojej strony....To właśnie nie jest wcale śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: szukam pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 19:45 www.facebook.com/grzegorz.fetter pan znalazl piękne pieski i chce oddać komus o dobrym sercu Odpowiedz Link Zgłoś
mm2.7 Re: szukam pieska 08.12.13, 22:59 witam dwa dni temu znaleźlismy pieska...jest to suczka...weterynarz powiedział ze to mieszanka goldenka z husky...ze względu na fakt iż mąż ma uczulenie na sierść nie jestesmy w stanie sie nią zająć...dalismy ją zaszczepić oraz odrobaczyć..posiada swoją ksiązeczke zdrowia oraz artykuły które są niezbędne dla psa...np piłeczka do zabawy....kość do gryzienia....karmy i puszki do jedzenia...oraz kojec do spania wraz ze smyczą.... znaleźliśmy ją przywiązaną do ławki ma dwa miesiące.... jest śliczna i prawie nauczona wychodzenia na dwór......prosze o kontakt telefoniczny pod numer 697383127 moge nawet wysłać zdjęcia meilem Odpowiedz Link Zgłoś