Dodaj do ulubionych

fryzjer - ombre

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 20:55
Witam, jakiego fryzjera polecacie w chełmnie ewentualnie w świeciu, który fajnie zrobi ombre???
Tylko nie donatella bo tam pewnie przed sylwestrem się juz nie dostanę. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tylko wybierac Re: fryzjer - ombre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 21:05
      www.firmy.net/salony-fryzjerskie,chelmno.html
    • Gość: ola Re: fryzjer - ombre IP: *.tvgawex.pl 22.12.13, 21:42
      Niestety ale termin troszkę już za póżny. Pochodż popytaj. Donatelle i Freszzz możesz sobie darować tam pewnie już w pażdzierniku mieli terminy zajęte, ale w Chełmnie jest dość dużo zakładów fryzjerskich może gdzieś mają wolne.
    • Gość: Magda Re: fryzjer - ombre IP: *.warszawa.mm.pl 13.04.14, 13:20
      Marcina,jest bardzo dobry ,ale ma swój salon w warszawie i berze konkretną kase za swoje usługi jego cennik jest na stronie internetowej lasvegasstyle.pl Jak tylko moge to jade do niego do Warszawy i mam pewniaka ze będe zadowolona
      • Gość: Chełminiak Re: fryzjer - ombre IP: *.tvgawex.pl 13.04.14, 21:48
        Czujesz się jakoś fajniejsza, że w WIELKIEJ WARSZAWIE zaplaciłaś 5 razy więcej za to samo?? Podam ci przykład. W jednym z Chełmińskich zakładów robiłam keratynowe prostowanie włosów (w którym nieważne), spisałam produkty jakich użyto do procesu i wpisałam w google cennik i otworzyłam oczy ze zdziwienia!!!! w Bydgoszczy kosztowało to 500zł żeby w Gdańsku kosztować 980zł a w W-wie ok 1000zł. Wiesz ile zrobiłabym w Chełmnie sobie takich zabiegów?? nie jeden ani dwa a nawet trzy...Znajoma robiła w Gdańsku - TRAGEDIA!!!! teraz przyjeżdża do naszej pipidówy i zadupia nawet na koloryzacje.....jakoś WIELKI GDAŃSK z samozwańczymi mistrzami i kreatorami mody już jej nie przekonuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka