Dodaj do ulubionych

hehehehhehe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 00:11
ładna imprezka byla pod Jezewem. dziewczynki z chelmna pokazaly jakie sa
hahaha, zeby sie z chlopakiem bic :) ładnie ladnie. A do tego jeszcze na
adasia i ewke w jeziorQ. :D:D:D
Obserwuj wątek
    • Gość: ==>AoR<== Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 00:58
      Kolo,,,mało kto wie o co chodzi opowiedz nam to co tam sie działo ze
      szczegółami bedzie moze troche zwałki!pozdro Adaś i Ewka w jeziorq?hmm
      powiedz co tam sie działo,,,
      • Gość: nieznajomy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:40
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: mcbet Re: hehehehhehe IP: 172.28.30.* 17.08.04, 10:59
          gdzie to? nad Stelchnem bylo?
          • Gość: Met0dY Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:03
            Po co koles zaczynales? jak nie chcesz powiedziec kto? mnie to np nie smieszy
            jak nie wiem jakie laski to robily...
          • Gość: nieznajomy Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 15:36
            to bylo nad Stelchnem :p a te laski to te ktore sie bansuja i lansuja
            najbardziej w chelmnie :) <niby>
            • Gość: ==>ziom Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 17:24
              Kto Kedziera i Darlewska,według Was?
              • Gość: nieznajomy Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:44
                no jak bys trafil koles :D
                • Gość: xxxxxxxx [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:17
                • Gość: ==>ziom Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 20:07
                  juz dają w innych miastach jakie one kochane rozpieszczają kolesi nie tylko z
                  CCH !tata buzmistrzem a mama derektorką a córusia jakie ciekawe zajecie ma...a
                  jaką opinie rodzicom robi Uhmm=\
                  • Gość: grudziadzanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:58
                    • Gość: gosc Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:37
                      A kiedy to bylo?Jesli mozna wiedziec,bo jestem strasznie ciekawy!
                      • Gość: Met0dy Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:08
                        mam nadzieje ze Agnieszki tam nie bylo... :)
                  • Gość: ZAGINOŁ W CZASIE=D Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 01:14
                    NIE MACIE NIC CIEKAWSZEGO OD KEDZIERY I DARLEWSKIEJ NO TO ZESTA SE TEMATA
                    ZAPODALI ŁŁŁŁŁOOOOO NIC NOWEGO HEHEHEHE =P TOC JAK LUBIU TOC HIHI
    • Gość: znajoma Re: hehehehhehe IP: 81.210.32.* 17.08.04, 23:13
      Nierozumiem was jak możecie rąbać komuś dupe jak niewiecie kto dokładnie tam
      był, ciągle tylko opierdalacie kędzierską i darlewską? dyplomaci tylko w gębie!!
      A w szczególności odwalcie się od natali i moniki jak niewiecie na 100% czy tam
      były!!!!!!! Trzeba widzieć a nie słuchać bo ploty szybko się tworzą!!a
      dokładnie to koleś nie napisał słownie po imieniu , czy była tam natalia czy
      monika więc się odwalcie i paczcie na siebie co wy robicie a potem obracajcie
      innym dupe!!!!!A pozatym ktoś jest walnięty pisząc żę to one bo to zupełnie
      była inna elita!!!!!
      Narta
      • Gość: KokoArcziBonk Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:27
        znowu jakis palant(nieznajomy)przegial!kazdy prowadzi zycie jakie komu
        odpowiada a to ze jakis palant wypisuje jakies bzdety na tym forum niczego nie
        przesadza!z przyjemnoscia bym sie dowiedzial kim jest ten olambryk(nieznajomy)!
        nie zdajesz sobie chlopaku sprawy ile przykrosci mozna wywolac takimi debilnymi
        tematami!
        • Gość: grudziadzanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:38
        • Gość: 18-stka Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 14:14
          To prawda była mała sprzeczka z kolesiami z G-dza i laskami z Chełmna ale nie
          koniecznie chodzi o te co pisaliście :P
          • 18_stka Re: hehehehhehe 18.08.04, 15:49
            Aaa tak w ogóle to kto zaczał ten temat..? Myślałam, że to co się tam działo
            nie rozpłynie sie po Chełmnie w tak szybkim tempie! A z resztą co to kogo
            interesuje...Pozdro
            • met0dy Re: hehehehhehe 18.08.04, 16:12
              no wlasnie kim jestes :D
    • Gość: do 18_nastki Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:58
      Who are you?
      • Gość: 18_stka Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 16:44
        Nie istotne kim jestem. Ważne, że tam byłam i wiem co się działo. Mam beke z
        niektórych waszych liscików i przypuszczeń. Ja wam szczeg.nie zdradze :)
        Pozdrawiam
        • Gość: &&&&&&&&& [...] IP: 81.210.32.* 18.08.04, 18:15
        • Gość: @ Re: hehehehhehe IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 22:35
          ja tez tam bylam i wiem co dokladnie sie dzialo.nic was to nie obchodzi bo to
          co robie i co wy robicie to wasza i moja indywidualna sprawa.zajmijcie sie
          wkoncu swoimi sprawami!papatki!
    • Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 18.08.04, 18:14
      Kim tY w ogóle jesteś??? Co cIE obchodzi, co robiły dziewczyny z Chełmna???
      Przecież to ich życie i ich sprawa, co z nim robią...
      • Gość: ewa [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:11
        • 18_stka [...] 19.08.04, 15:48
          • Gość: jebać wszystkie [...] IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 17:27
            • Gość: @ Re: hehehehhehe IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 19:45
              a co cie kurde obchodzi kto tam byl zamiast Natalii?odpowiem ci-nic cie to nie
              obchodzi!zajmij sie swoimi sprawami!papatki
    • Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:36
      dajcie spokój!!! bawią mnie tylko te laski, które uważają sie za chełmińskie
      gwiazdeczki. prosze, pokazują czego to one nie zrobią i jakie to one nie są
      zajebiste buehehehehe!!! do domu wieśniary!!! w Chełmnie jest tyle
      wspanialszych lasek.
      • Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 20.08.04, 14:34
        LUDZIE!!!!!!!!!!(nie jestem pewien,czy to odpowiednie określenie dla
        zakąpleksionych, słabych istot, których całe życie opiera się na tchórzowskiej
        internetowej krytyce, sztucznie zawyżającej ich nędzne poczucie własnego "ja")
        Czytając te wszystkie pierdoły doszedłem do wniosku, że popieram nienaturalną
        selekcję. Rasa ludzka uniknęła by takich pomyłek, jak wY, gdyby za wczasu
        usuwano ogniwa o zaniżonym poziomie inteligencji! Dajcie spokój tym dziewczynom
        i skupcie sie na kontrolowaniu własnego życia, bo chyba wAM to nie wychodzi...
    • Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:39
      to się was tyczy, darlewskie, kędzierskie i inne gnidy. i nieCH mi tu nikt nie
      pisze, ze rąbie im opinie, a wcale ich nie znam. pomyłka!!! ja je znam bardzo
      dobrze i WIEM CO PISZE!!!
      • Gość: :-) Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:23
        Zastanawia mnie to dlaczego, jeśli ktoś napisze o nich coś złego, to inni
        sugerują że ich nie zna i chce się dowartościować...?To jest śmieszne.A może
        właśnie kac.per je zna i ma o nich takie zdanie. Ja nie wiem jaka jest prawda i
        szczerze mówiąc mam to gdzieś co one wyrabiają, ale taka ślepa obrona i krytyka
        wszystkich któży odważą się coś napisać może im tylko zaszkodzić...jakie to
        żałosne
        • Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 20.08.04, 18:17
          W moim wypadku to nie była konkretna obrona oskarżonych dziewczyn, lecz atak na
          tych, którzy obrabiali im tu dupę. Sytuacja, której tyczy się całe to
          zamieszanie nie ma nic do rzeczy... Chodziło mi raczej o mentalność ludzi
          wypisujących w internecie jakieś swoje żale. Kac.per ma o tych dziewczynach
          negatywne zdanie i oczywiście ma do tego pełne prawo, ale fakt, iż wygłasza to
          na publicznym forum, zamiast ewentualnie (jeśli to takie w jego pojęciu
          konieczne)załatwić sprawę osobiście, czyni go prymitywnym, egocentrycznym
          dupkiem. Zapewne mama całe życie wmawiała mu, że jest najwspanialszy na świecie
          i tylko jego zdanie się liczy; przez 15 lat karmiła go piersią i prała mu
          skarpetki. Ciekawe, jakie tajemnice ma kac.per? Z chęcią porozmawiam o tym na
          forum. Może chłopaczek sika na siedząco? Tak! To by było świetne! Połowa
          chełmińskiej młodzieży mogłaby wyładować przed monitorem komputera swoją
          agresję, wyzywając kac.pra od ciot...
    • Gość: grudziadzanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:09
    • Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:14
      ZNAM JE BARDZO DOBRZE I WIEM CO PISZE!!! o obnizony poziom inteligencji maja
      ludzie, kyorzy nie wiedza o co chodzi, a sie wpierd....
      • Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 21.08.04, 12:56
        1. Kac.per!!! Zastanawiam się, czy potrafisz czytać... Chyba nie poszło ci z
        analizą mojej wypowiedzi... W ogóle to zdolny z ciebie chłopak-tak sprawnie
        posługujesz sie polszczyzną. Myślę, że powinieneś poszukać słowa "inteligencja"
        w słowniku wyrazów obcych (poproś mamę żeby ci pomogła)Biedaku... Tak mało
        wiesz o życiu... Nawet nie mogę już cię wyzwać, bo mi sumienie nie pozwala...
        przecież ty i tak nic nie rozumiesz...
        2. Tak się składa, że doskonale znam tą sytuację (inaczej bym się nie
        wypowiadał), jednak nawet gdybym jej nie znał, moja wypowiedź nie straciła by
        ani trochę swojego sensu...
        • 18_stka Re: hehehehhehe 23.08.04, 15:12
          Widze, że Kolega Mephir was troszeczke przyciął :)
          Nie macie juz ochoty pisać na ten temat...
          ... hehehehe... i bardzo dobrze :P
          • Gość: grudziadzanin Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 12:04
            a ty tez tam bylas w Stelchnie??:D
            • Gość: waiting!!! Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:18
              to dowiemy sie co sie zdarzylo????bo nie mowicie o konkretach a to wszystkich
              pewnie ciekawi
    • Gość: ..... Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:33
      Czesc!!!Po co taki watek skoro nie napiszecie konkretnie o co chodzi??Znam
      kedziere przybyle i darlewska i to wielkie...kazdy chyba sie domysla o co
      chodzi...ale to ich sprawa nie wtracajmy sie w to:)Ale niech NATALKA sie
      zastanowi jaka robi sobie opinie-WSTYD NATALKO WSTYD!!!!!!!!!!
      • Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:20
        jak mi Cie szkoda Mephir :)))) studiuje psychologie i ciekaw bylem opinii
        odnosnie mojej wypowiedzi. jak na razie jako jedyny spusciles swoje wypociny na
        niski poziom. jestesmy ludzmi i jak powszechnie wiadomo kazdy posiada swoj
        rozum i ma pelne prawo do wlasnego zdania. widze, ze traktujesz rozmowy na
        forum bardzo powaznie i jako jedyny bardzo przezywasz wszystkie wypowiedzi.
        rada psychologa - troszeczke wiecej dystansu do otaczajacego nas swiata, bo w
        koncu wykonczysz sie psychicznie chlopie...
        • Gość: mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 29.08.04, 12:39
          Oj chyba nie skończysz tych studiów mój wielki psychologu... Po prostu jaja
          sobie robiłem i przyznam, że bardzo dobrze się bawiłem robiąc z Ciebie idiotę
          na jakimś tam forum...
        • Gość: King slim [...] IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 12:48
    • Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 19:00
      ale mi dociales frajerze! az mi w piety poszlo hihihi
      • Gość: ddde [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 17:49
      • Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 31.08.04, 16:28
        Jakby ci nie poszło w pięty, to byś nie odpisywał "frajerze hihihi"...
        • Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:37
          a teraz uszami paruje hihihi!!! SERIO!!
    • Gość: Ziomuś20 Re: hehehehhehe IP: 213.17.208.* 01.09.04, 08:02
      A ja lubie atomówy i już - nic do nich nie mam więc POZDRAWIAM.
      • Gość: () Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:55
        ATOMÓWY <<--
    • Gość: ( . ) Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:56
      hehehehehehehe
    • Gość: 122 Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:21
      122

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka