Gość: nieznajomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 00:11 ładna imprezka byla pod Jezewem. dziewczynki z chelmna pokazaly jakie sa hahaha, zeby sie z chlopakiem bic :) ładnie ladnie. A do tego jeszcze na adasia i ewke w jeziorQ. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ==>AoR<== Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 00:58 Kolo,,,mało kto wie o co chodzi opowiedz nam to co tam sie działo ze szczegółami bedzie moze troche zwałki!pozdro Adaś i Ewka w jeziorq?hmm powiedz co tam sie działo,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: hehehehhehe IP: 172.28.30.* 17.08.04, 10:59 gdzie to? nad Stelchnem bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Met0dY Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:03 Po co koles zaczynales? jak nie chcesz powiedziec kto? mnie to np nie smieszy jak nie wiem jakie laski to robily... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 15:36 to bylo nad Stelchnem :p a te laski to te ktore sie bansuja i lansuja najbardziej w chelmnie :) <niby> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ==>ziom Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 17:24 Kto Kedziera i Darlewska,według Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:44 no jak bys trafil koles :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ==>ziom Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 20:07 juz dają w innych miastach jakie one kochane rozpieszczają kolesi nie tylko z CCH !tata buzmistrzem a mama derektorką a córusia jakie ciekawe zajecie ma...a jaką opinie rodzicom robi Uhmm=\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grudziadzanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:37 A kiedy to bylo?Jesli mozna wiedziec,bo jestem strasznie ciekawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Met0dy Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:08 mam nadzieje ze Agnieszki tam nie bylo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAGINOŁ W CZASIE=D Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 01:14 NIE MACIE NIC CIEKAWSZEGO OD KEDZIERY I DARLEWSKIEJ NO TO ZESTA SE TEMATA ZAPODALI ŁŁŁŁŁOOOOO NIC NOWEGO HEHEHEHE =P TOC JAK LUBIU TOC HIHI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: hehehehhehe IP: 81.210.32.* 17.08.04, 23:13 Nierozumiem was jak możecie rąbać komuś dupe jak niewiecie kto dokładnie tam był, ciągle tylko opierdalacie kędzierską i darlewską? dyplomaci tylko w gębie!! A w szczególności odwalcie się od natali i moniki jak niewiecie na 100% czy tam były!!!!!!! Trzeba widzieć a nie słuchać bo ploty szybko się tworzą!!a dokładnie to koleś nie napisał słownie po imieniu , czy była tam natalia czy monika więc się odwalcie i paczcie na siebie co wy robicie a potem obracajcie innym dupe!!!!!A pozatym ktoś jest walnięty pisząc żę to one bo to zupełnie była inna elita!!!!! Narta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KokoArcziBonk Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:27 znowu jakis palant(nieznajomy)przegial!kazdy prowadzi zycie jakie komu odpowiada a to ze jakis palant wypisuje jakies bzdety na tym forum niczego nie przesadza!z przyjemnoscia bym sie dowiedzial kim jest ten olambryk(nieznajomy)! nie zdajesz sobie chlopaku sprawy ile przykrosci mozna wywolac takimi debilnymi tematami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grudziadzanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18-stka Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 14:14 To prawda była mała sprzeczka z kolesiami z G-dza i laskami z Chełmna ale nie koniecznie chodzi o te co pisaliście :P Odpowiedz Link Zgłoś
18_stka Re: hehehehhehe 18.08.04, 15:49 Aaa tak w ogóle to kto zaczał ten temat..? Myślałam, że to co się tam działo nie rozpłynie sie po Chełmnie w tak szybkim tempie! A z resztą co to kogo interesuje...Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 18_nastki Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:58 Who are you? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18_stka Re: hehehehhehe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 16:44 Nie istotne kim jestem. Ważne, że tam byłam i wiem co się działo. Mam beke z niektórych waszych liscików i przypuszczeń. Ja wam szczeg.nie zdradze :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&&&&&&&& [...] IP: 81.210.32.* 18.08.04, 18:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: hehehehhehe IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 22:35 ja tez tam bylam i wiem co dokladnie sie dzialo.nic was to nie obchodzi bo to co robie i co wy robicie to wasza i moja indywidualna sprawa.zajmijcie sie wkoncu swoimi sprawami!papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 18.08.04, 18:14 Kim tY w ogóle jesteś??? Co cIE obchodzi, co robiły dziewczyny z Chełmna??? Przecież to ich życie i ich sprawa, co z nim robią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
18_stka [...] 19.08.04, 15:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebać wszystkie [...] IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 17:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: hehehehhehe IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 19:45 a co cie kurde obchodzi kto tam byl zamiast Natalii?odpowiem ci-nic cie to nie obchodzi!zajmij sie swoimi sprawami!papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:36 dajcie spokój!!! bawią mnie tylko te laski, które uważają sie za chełmińskie gwiazdeczki. prosze, pokazują czego to one nie zrobią i jakie to one nie są zajebiste buehehehehe!!! do domu wieśniary!!! w Chełmnie jest tyle wspanialszych lasek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 20.08.04, 14:34 LUDZIE!!!!!!!!!!(nie jestem pewien,czy to odpowiednie określenie dla zakąpleksionych, słabych istot, których całe życie opiera się na tchórzowskiej internetowej krytyce, sztucznie zawyżającej ich nędzne poczucie własnego "ja") Czytając te wszystkie pierdoły doszedłem do wniosku, że popieram nienaturalną selekcję. Rasa ludzka uniknęła by takich pomyłek, jak wY, gdyby za wczasu usuwano ogniwa o zaniżonym poziomie inteligencji! Dajcie spokój tym dziewczynom i skupcie sie na kontrolowaniu własnego życia, bo chyba wAM to nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:39 to się was tyczy, darlewskie, kędzierskie i inne gnidy. i nieCH mi tu nikt nie pisze, ze rąbie im opinie, a wcale ich nie znam. pomyłka!!! ja je znam bardzo dobrze i WIEM CO PISZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:23 Zastanawia mnie to dlaczego, jeśli ktoś napisze o nich coś złego, to inni sugerują że ich nie zna i chce się dowartościować...?To jest śmieszne.A może właśnie kac.per je zna i ma o nich takie zdanie. Ja nie wiem jaka jest prawda i szczerze mówiąc mam to gdzieś co one wyrabiają, ale taka ślepa obrona i krytyka wszystkich któży odważą się coś napisać może im tylko zaszkodzić...jakie to żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 20.08.04, 18:17 W moim wypadku to nie była konkretna obrona oskarżonych dziewczyn, lecz atak na tych, którzy obrabiali im tu dupę. Sytuacja, której tyczy się całe to zamieszanie nie ma nic do rzeczy... Chodziło mi raczej o mentalność ludzi wypisujących w internecie jakieś swoje żale. Kac.per ma o tych dziewczynach negatywne zdanie i oczywiście ma do tego pełne prawo, ale fakt, iż wygłasza to na publicznym forum, zamiast ewentualnie (jeśli to takie w jego pojęciu konieczne)załatwić sprawę osobiście, czyni go prymitywnym, egocentrycznym dupkiem. Zapewne mama całe życie wmawiała mu, że jest najwspanialszy na świecie i tylko jego zdanie się liczy; przez 15 lat karmiła go piersią i prała mu skarpetki. Ciekawe, jakie tajemnice ma kac.per? Z chęcią porozmawiam o tym na forum. Może chłopaczek sika na siedząco? Tak! To by było świetne! Połowa chełmińskiej młodzieży mogłaby wyładować przed monitorem komputera swoją agresję, wyzywając kac.pra od ciot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grudziadzanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:14 ZNAM JE BARDZO DOBRZE I WIEM CO PISZE!!! o obnizony poziom inteligencji maja ludzie, kyorzy nie wiedza o co chodzi, a sie wpierd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 21.08.04, 12:56 1. Kac.per!!! Zastanawiam się, czy potrafisz czytać... Chyba nie poszło ci z analizą mojej wypowiedzi... W ogóle to zdolny z ciebie chłopak-tak sprawnie posługujesz sie polszczyzną. Myślę, że powinieneś poszukać słowa "inteligencja" w słowniku wyrazów obcych (poproś mamę żeby ci pomogła)Biedaku... Tak mało wiesz o życiu... Nawet nie mogę już cię wyzwać, bo mi sumienie nie pozwala... przecież ty i tak nic nie rozumiesz... 2. Tak się składa, że doskonale znam tą sytuację (inaczej bym się nie wypowiadał), jednak nawet gdybym jej nie znał, moja wypowiedź nie straciła by ani trochę swojego sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
18_stka Re: hehehehhehe 23.08.04, 15:12 Widze, że Kolega Mephir was troszeczke przyciął :) Nie macie juz ochoty pisać na ten temat... ... hehehehe... i bardzo dobrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grudziadzanin Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 12:04 a ty tez tam bylas w Stelchnie??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waiting!!! Re: hehehehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:18 to dowiemy sie co sie zdarzylo????bo nie mowicie o konkretach a to wszystkich pewnie ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:33 Czesc!!!Po co taki watek skoro nie napiszecie konkretnie o co chodzi??Znam kedziere przybyle i darlewska i to wielkie...kazdy chyba sie domysla o co chodzi...ale to ich sprawa nie wtracajmy sie w to:)Ale niech NATALKA sie zastanowi jaka robi sobie opinie-WSTYD NATALKO WSTYD!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:20 jak mi Cie szkoda Mephir :)))) studiuje psychologie i ciekaw bylem opinii odnosnie mojej wypowiedzi. jak na razie jako jedyny spusciles swoje wypociny na niski poziom. jestesmy ludzmi i jak powszechnie wiadomo kazdy posiada swoj rozum i ma pelne prawo do wlasnego zdania. widze, ze traktujesz rozmowy na forum bardzo powaznie i jako jedyny bardzo przezywasz wszystkie wypowiedzi. rada psychologa - troszeczke wiecej dystansu do otaczajacego nas swiata, bo w koncu wykonczysz sie psychicznie chlopie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 29.08.04, 12:39 Oj chyba nie skończysz tych studiów mój wielki psychologu... Po prostu jaja sobie robiłem i przyznam, że bardzo dobrze się bawiłem robiąc z Ciebie idiotę na jakimś tam forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King slim [...] IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 19:00 ale mi dociales frajerze! az mi w piety poszlo hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddde [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 17:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mephir Re: hehehehhehe IP: 195.205.6.* 31.08.04, 16:28 Jakby ci nie poszło w pięty, to byś nie odpisywał "frajerze hihihi"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac.per Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:37 a teraz uszami paruje hihihi!!! SERIO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomuś20 Re: hehehehhehe IP: 213.17.208.* 01.09.04, 08:02 A ja lubie atomówy i już - nic do nich nie mam więc POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: () Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:55 ATOMÓWY <<-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( . ) Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:56 hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 122 Re: hehehehhehe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:21 122 Odpowiedz Link Zgłoś