Dodaj do ulubionych

Opiekunka od połowy czerwca

IP: *.play-internet.pl 07.04.14, 20:48
Witam!!!
Poszukuje opiekunki do rocznego dziecko. Najlepiej gdyby to była Pani w wieku 45-55 lat z doświadczeniem. Proszę o jakieś konkrety. Interesuje mnie cena itp. Od razu zaznaczam że mam nienormowany czas pracy. Czasami pracuje 6h czasami 12h.
Obserwuj wątek
    • Gość: minia Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.14, 08:04
      praca w Chełmnie ,ja mam nie całe 40 lat .a jaką stawkę pani daje.W jakich godzinach.
      • Gość: poszukuje Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 10:25
        może pani zaproponuje stawkie bo ja za bardzo nie orientuje sie. Praca jest w różnych godzinach. Mam prace na 7 rano na 10 i na 14 zalezy jak wypadnie. Praca jest w chełmnie dokładnie na osiedlu fiałka
        • Gość: minia Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.14, 12:32
          czy soboty i niedziele też ,jeżeli za godz to 10 zł ,albo za cały miesiąc z góry ustalimy stawkę ,wszystko do uzgodnienia.
          • Gość: LLLLL Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 13:13
            10 zł na godzine w Chełmnie???? Nie wiem skąd ta kwota ale w tym miescie widocznie nie stac nikogo na nianie za 1600 zł miesięcznie...śmiechu warte haha
            • Gość: Ania Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.14, 13:22
              Większość opiekunek jakie znam dostają 6 zł za godzine, niektóre 5, a niektóre jeszcze mniej... 10 zł to może w Bydgoszczy dostaniesz ale w CCH wątpie, chyba, że u kogos wyżej ustawionego, kogo stać na wiele.
              • Gość: poszukuje Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 13:42
                niestety tez mi sie zdaje ze 10 zł to dosc sporo. ja sama zarabiam najnizsza krajowa i niestety nie stac mnie na pania :(
                • Gość: Ania Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.14, 14:06
                  Szuka Pani dalej, zazwyczaj kobiety biora 600zł miesięcznie, czasem więcej. To bardzo mało za ich pracę- praca odpowiedzialna, wcale nie łatwa i nisko płatna.. Ale taki rynek mamy. Powodzenia w szukaniu dobrej opiekunki :)
                • Gość: Ania Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.14, 14:08
                  Ps. Niech Pani zobaczy w Czasie Chełmna, tam często w rubryce praca są ogłoszenia, o zaopiekowaniu się dziecka.
        • Gość: ewelina Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.14, 16:12
          Witam moze nie mam tylu lat ale juz mam swoje dzieci wiec znam sie na opiece nad dziecmi mysle ze kwota to raczej jest do ustalenia i inne kwestie ale na osobnosci lub telefonicznie czekam na odp
          • Gość: poszukuje Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 18:43
            ok zostawi Pani jakies namiary to sie skontaktuje. Od razu mówię że weekendy odpadają. I nie mówię że najlepiej by było gdybysmy umówiły się na płace za godzine. Miesięcznie różnie to wychodzi z tymi godzinami a ja bym chciała byc uczciwa i płacić za każda przepracowaną godzinke :)
            • Gość: ewelina Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.chelmno.mm.pl 09.04.14, 11:28
              Witam moje namiary 661259597
    • Gość: . Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 18:48
      Mam 60 lat, pilnuje dzieci od kilkunastu lat. Cena i więcej szczegółów pod numerem telefonu 792894207
    • Gość: opiekunka Re: Opiekunka od połowy czerwca IP: *.play-internet.pl 09.04.14, 11:05
      jestem zainteresowana ofertą pracy, proszę o kontakt pod nr 507832695

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka