Gość: ja IP: *.chelmno.mm.pl 19.06.14, 18:46 Znacie jakiegoś dobrego godnego polecenia dentystę w Chełmnie z miarę rozsądnymi cenami, chodzi tylko o plombowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pat Re: Dentysta Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.14, 21:31 Zdecydowanie doktor Grażyna Mrzygłód z Kościuszki. Tania i dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwosz Re: Dentysta Chełmno IP: *.pl 19.06.14, 22:38 Tanie wina są dobre - bo są dobre i tanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelminiak Re: Dentysta Chełmno IP: 89.231.148.* 19.06.14, 23:07 na rybackiej szpandowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uytre Re: Dentysta Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.14, 10:32 Pani Mrzygłód moze i tania ale popsuła mi tak zeby ze szkoda mi pisac, efekt... zab ratowany juz przez 2 dentyste po niej :( koszty???... lepiej było by chyba wkreta zrobic lub korone... i co z tego ze za kanałowe zapłaciłem u niej moze z 50 zł jak pozniej wydałem krocie. Materiały słabe i pojecie tez. wole isc gdzies gdzie zrobia mi porzadnie niz chodzic co 2 lata z zebem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dentysta Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 20.06.14, 13:27 Ja mam właśnie zęby do poprawki bo bardzo tanim dentyście z Chełmna, po 2 miesiącach popękane plomby i szukam dentystę z lepszym materiałem. Naprawdę niema nikogo godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: Dentysta Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.14, 22:51 Polecam dentystów w Chełmzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1991 Re: Dentysta Chełmno IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.06.14, 14:40 Dr Żuchowska - ul Rybacka, zaraz za pocztą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dentysta Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 21.06.14, 15:31 osobiście sprawdzałam,ceny na ul.Rybackiej są o niebo wyższe niż w stolicy,nikt tego nie weryfikuje,inni z nas się śmieją,że dajemy się oszukiwać>Ludzie Chełmno biedne miasto a ceny jak w Paryżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: Dentysta Chełmno IP: *.tvgawex.pl 22.06.14, 13:58 rzeczywiście ceny wysokie plombowanie mleczaka to kosz minimum 50-100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dentysta Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 22.06.14, 14:42 koszty jednego plombowania to 300 zł a uwielbiają leczyć kanałowo za każdą wizytę się płaci słono i jest tych wizyt sporo zanim zamknie się ząb .w innych miastach leczenie kanałowe trwa co najwyżej 2 wizyty co się wiąże z mniejszymi kosztami zaplombowania zęba .także obliczyć można sobie samemu ile kosztuje zaplombowania jednego zęba 6 razy 200 za kanałowe leczenie plus zaplombowanie zęba końcowe 300 zł!ludzie odmawiają sobie wszystkiego,by móc iść wyleczyć ząb.ale nikt z dentystów nie rozumie sytuacji ekonomicznej Chełmna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dentysta Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.14, 13:41 koszt leczenia zeba kanałowego zalezy od ilosci jego kanałów :) np 4 górne maja juz po 2, 4 dolne 1 kanał a 6 maja juz po 3 kanały. Koszt 2 kanałów ok 250 + 50 za zatrucie zeba + 100 za plombe :) Ja polecam osobiscie dentyste z konsylium w świeciu kufel lub turowski. Ten 1 lepszy i dłużej się czeka ale podobno robi cuda zaś Turowski b dobry szybciej sie dostaniesz. Ja leczyłem zeby u niego i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś