IP: *.play-internet.pl 27.07.14, 10:11
Za niedługo wybory na burmistrza ilu mamy kandydatów? I czy znowu nauczycieli?
Obserwuj wątek
    • Gość: do ttt Re: wybory IP: *.chelmno.mm.pl 27.07.14, 11:06
      To startuj. Tylko przedstaw swój program i napisz co już dla naszego miasta zrobiłeś.
      • Gość: Xxxxxx Re: wybory IP: *.awacom.net 27.07.14, 11:50
        a Ty co zrobiłeś dla naszego miasta
        • Gość: hydraulik Re: wybory IP: *.205.172.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.07.14, 12:30
          ja caly czas wykonuje uslugi hydrauliczne i wiem co meszkancy chelmna w naszym miescie ptrzebuja i oczekuja czy waszym zdaniem na burmistrza mam szanse czy musze byc mlodym po studiach ja byl kiedys obecny burmistrz i tak mamy jak mamy.
          • Gość: . Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.14, 13:20
            A lubisz myszkę Miki?
    • Gość: gość Re: wybory IP: *.chelmno.mm.pl 27.07.14, 13:36
      Nie lubię myszki Miki ale lubię psa Pluto. Odpowiada? Będę miał społeczne poparcie?
      • Gość: Tak Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.14, 21:23
        Dobry fachowiec najpierw myśli potem robi, nie wydaje więcej niż zarabia, stara się rozwijać swój warsztat i ofertę. Więc uważam , że hydraulik jest OK.
        Masz mój głos. Wybieramy w końcu mniejsze zło.
        • Gość: tttt Re: wybory IP: *.play-internet.pl 28.07.14, 00:33
          Le ja pytam serio czy nowu nauczyciele? A hydrałlik byłby ok wie co ludzie chca i czego oczekują
          • Gość: do tttt Re: wybory IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.14, 08:37
            Moim zdaniem lepszy jest kominiarz. Hydraulik widzi problemy pojedynczych rodzin u których pracuje. Kominiarz ze względu na charakter pracy może spojrzeć na wszystko z góry, dzięki temu widzi szerzej nurtujące nas problemy.
            • Gość: Xxxxxx Re: wybory IP: *.awacom.net 28.07.14, 12:10
              a może ktoś z bezrobotnych
              • Gość: wyborca Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 12:31
                Niestety ta dyskusja jest na poziomie obecnej władzy.
                • Gość: do wyborcy Re: wybory IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.14, 12:48
                  Jaki temat taka dyskusja.
                  • Gość: Xxxxxx Re: wybory IP: *.awacom.net 28.07.14, 13:22
                    No tak, ma ktoś jakiegoś kandydata, nie polityka ,nie biurokratę, nie z obecnych grzejących tyłkami stołki,
                    • Gość: do Xxxxxx Re: wybory IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.14, 14:04
                      A znasz burmistrzów którzy nie są politykami? Natomiast ważne jest to jakimi są politykami.
                      • Gość: wyborca Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 16:41
                        Powinna to być osoba super uczciwa, taka która już się sprawdziła na podobnym stanowisku w naszym mieście, która nie wejdzie w żadne układy, jest super uczciwa ,ma wizję rozwoju naszego miasta.Ktoś ,kto chce zrobić coś dobrego dla miasta i jego mieszkańców.Nie mam na myśli nikogo z obecnych na stołkach(nauczyciele ,wojsko itp..)
                        • Gość: heja Re: wybory IP: *.opera-mini.net 28.07.14, 16:47
                          ja tam proponuje zlapac kogos z tych kierownikow na grudziadzkiej co pija te swoje mamroty. Inteligenti doswiadczeni no i robia duzo dla naszego miasta
                          • Gość: Xxxxxx Re: wybory IP: *.awacom.net 28.07.14, 19:13
                            W początkowej fazie każdy zakłada że będzie uczciwy, ale pieniądze wrabiają pazerność- i nie ma tu mocnych, chyba że zakonnik
                            • Gość: do Xxxxxxx Re: wybory IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.14, 20:02
                              Proponuje księdza Mateusza z serialu.
                              • Gość: Najlepszy Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 21:51
                                Najlepszy będzie ktoś bogaty, z układami wszystko załatwić dla Chełmna - ot program prosty i zwięzły.
                                • Gość: kierowca Re: wybory IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.14, 22:32
                                  nie hydraulik, nie przedsiebiorca nie robotnik a moze elektryk, to prawie MAGISTER.
                                  • Gość: gość Re: wybory IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.14, 23:31
                                    A może tokarz lub ślusarz.
                                    • Gość: ja Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.14, 00:14
                                      ja mysle ze ci z grudziadzkiej byliby idealni-duzo przebywaja miedzy ludzmi, wiedza co kto potrzebuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka