Dodaj do ulubionych

izba przyjęć

IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.14, 20:25
Wczoraj tj.2.08.zgłosilem się do izby przyjeć w szpitalu ze żle usuniętym kleczszem.P.pilegniarka szybko i sprawnie usunela resztki kleszcza,natomiast P.lekarz spytała po co właściwie przyszedłem skoro usunelem sam kleczsza.Polecila obserwować ranke i w razi powstania rumienia zgłosić się do lekarza.Dzisiaj przeczytałem w internecie ze brak rumienia nie świadczy o zakażeniu ani o jego braku!P.lekarz przyjmuje pacjętow i nie ma pojęcia o chorobach takich jak bolerioza.P.Lekarz!informuje P. że gwarancją wyleczenia boleriozy jest leczenie zanim powstanie rumień!!!Dziekuje P.pielęrniarce za szybki i sprawne uwolnienie mnie od kleszcza!
Obserwuj wątek
    • Gość: acvb Re: izba przyjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 21:06
      Izba przyjęć w tym mieście to kompletna porażka.. wszyscy tylko się jąkają.. a nic nie pomogą ..
      • Gość: subway Re: izba przyjęć IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.14, 21:31
        wojtek??? myślę,że albo nie umiesz pisać,albo zdążyłeś się mocno napić, bo byki walą po oczach,że hej..
        prócz tego za dużo siedzisz w necie

• Gość: real Re: izba przyjęć IP: *.opera-mini.net 04.08.14, 01:35
          szpital chelmno powinno sie nazywac umieralnia w bolach i meczarniach. poziom ku... jak w bangladeszu a daj pan wogole spokoj..podpalic to w cholere bo wali tam niekompetencja jak smrodem w kazachstanskim wychodku
        • Gość: do subway Re: izba przyjęć IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.14, 06:34
          Z błędami masz rację,a w necie rzadko siedze!sorki!nerwy!
    • Gość: fryzjer Re: izba przyjęć IP: *.pl 04.08.14, 07:31
      a kto Ci to usuwał, że źle usunął?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka