Dodaj do ulubionych

wybory - co z programem wyborczym !!!

IP: *.tvgawex.pl 19.10.14, 18:42
Nie cały miesiąc do wyborów a żaden komitet poza NIJO nie przedstawiła swojego programu wyborczego.

Jak ludzie mają głosować skoro nie znają programów.

Komitety obudzcie się !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 1-3 Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.tvgawex.pl 19.10.14, 19:55
      napiszmy za nich wzorcowy program wyborczy:
      1. Nie obiecywać gruszek na wierzbie
      2. Po wygraniu nie obsadzać stanowisk rodziną
      3. Po wygraniu cała swoją wiedzę wykorzystać na rzecz miasta/powiatu
      4. ...
    • kamila.pychaciasta Re: wybory - co z programem wyborczym !!! 19.10.14, 20:01
      Jak to nie opublikowały?

docs.google.com/document/d/126L6onX8Fj8x0sESV9TThZj-KcS83_lTIImCSBv01vc/edit?pli=1 (sld)

• Gość: subway Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.14, 20:22
        program każdej partii zawiera jedno stwierdzenie :

"byle do koryta"

oczywiście jest tak :
        chcemy wybudować fabrykę,która zatrudni 500 osób....

jak to się nie uda,to powiedzą : przecież chcieliśmy ,ale z powodów niezależnych od nas nie wyszło

i
        "byle do koryta"

w 1987,1988 i 1989 rozwoziłem ulotki i agitowałem do obalenia "komuny" jako młody wówczas człowiek.....
        dałem się omamić przez styropianów
        teraz biję się w pierś przyznając się jednocześnie do błędu
        nie robię tego,by mnie podziwiano,ale po to by w końcu młodzi ludzie w tym kraju dali potężnego kopa w dupę pokoleniu umoczonemu w starych układach..

dotyczy to wszystkich kandydatów urodzonych przed stanem wojennym ...

zrozumiano?
        • Gość: wyborca Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.chelmno.mm.pl 19.10.14, 21:39
          Pani WIOLA ma piekny program jestem za tylko brak oswietlenia chodnika i sciezki rowerowej do jeziora starogrodzkiego.
          • Gość: mmm Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.tvgawex.pl 19.10.14, 22:21
            Fakt program wyborczy SLD dobry czekam na reszte programów
    • Gość: Karolina Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 19.10.14, 22:30
      Dzisiaj zrobiłam przegląd kandydatów na burmistrza i zdecydowałam, że zagłosuję na Anne Siudzińską. Moim zdaniem ma najlepszy program siudzinska.pl/
      • Gość: LSD Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.10.14, 23:20
        W Toruniu to możesz na Zalewskiego głosować;-)
        Ludziska program SLD wręcz wspaniały szkoda tylko że trąci populizmem. Ciekawe skąd kasa na to wszystko? Obiecać można wiele a ja bym chciał aby "obiecywacze wyborczy" przedstawili propozycję finansowania pomysłów. I uwaga - pisanie że wykorzystamy środki unijne się nie liczy! Wkład własny proszę policzyć przy przybliżonej wycenie danego przedsięwzięcia. Myślę że macie to policzone już co?....
        • Gość: Wiele Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 01:38
          Papier wszystko przyjmie, obiecanki cacanki już były, bylejakość też nam znajoma... potrzeba wreszcie kogoś kto może potrafi obudzić odpowiedzialnych urzędników z letargu, sprawdzi kto jak zrobił i to rozliczy, zobaczy ile kto pracował a ile biegał po urzędzie czy mieście....

Jak jakiegoś urzędnika nie ma na miejscu to kolega/ koleżanka zza biurka... nie ma pojęcia gdzie jest i tyle.... nawet nie pokwapi się by jakos pomóc odnaleźć....tak się załatwia sprawy w urzędzie

i tak to wygląda .... znamy inwestycje , ich realizację, znamy wpadki i brak odpowiedzialnych, znamy promocje miasta......... czas powiedzieć POBUDKA
    • Gość: do LSD Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.centertel.pl 20.10.14, 07:51
      Program jak kazdego,ale spoko,fajny,tylko że bardziej to on nadaje się do powiatu ,a nie miasta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka