Gość: cch IP: *.tvgawex.pl 19.10.14, 18:42 Nie cały miesiąc do wyborów a żaden komitet poza NIJO nie przedstawiła swojego programu wyborczego. Jak ludzie mają głosować skoro nie znają programów. Komitety obudzcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1-3 Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.tvgawex.pl 19.10.14, 19:55 napiszmy za nich wzorcowy program wyborczy: 1. Nie obiecywać gruszek na wierzbie 2. Po wygraniu nie obsadzać stanowisk rodziną 3. Po wygraniu cała swoją wiedzę wykorzystać na rzecz miasta/powiatu 4. ... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.pychaciasta Re: wybory - co z programem wyborczym !!! 19.10.14, 20:01 Jak to nie opublikowały? docs.google.com/document/d/126L6onX8Fj8x0sESV9TThZj-KcS83_lTIImCSBv01vc/edit?pli=1 (sld) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subway Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.14, 20:22 program każdej partii zawiera jedno stwierdzenie : "byle do koryta" oczywiście jest tak : chcemy wybudować fabrykę,która zatrudni 500 osób.... jak to się nie uda,to powiedzą : przecież chcieliśmy ,ale z powodów niezależnych od nas nie wyszło i "byle do koryta" w 1987,1988 i 1989 rozwoziłem ulotki i agitowałem do obalenia "komuny" jako młody wówczas człowiek..... dałem się omamić przez styropianów teraz biję się w pierś przyznając się jednocześnie do błędu nie robię tego,by mnie podziwiano,ale po to by w końcu młodzi ludzie w tym kraju dali potężnego kopa w dupę pokoleniu umoczonemu w starych układach.. dotyczy to wszystkich kandydatów urodzonych przed stanem wojennym ... zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.chelmno.mm.pl 19.10.14, 21:39 Pani WIOLA ma piekny program jestem za tylko brak oswietlenia chodnika i sciezki rowerowej do jeziora starogrodzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.tvgawex.pl 19.10.14, 22:21 Fakt program wyborczy SLD dobry czekam na reszte programów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 19.10.14, 22:30 Dzisiaj zrobiłam przegląd kandydatów na burmistrza i zdecydowałam, że zagłosuję na Anne Siudzińską. Moim zdaniem ma najlepszy program siudzinska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.10.14, 23:20 W Toruniu to możesz na Zalewskiego głosować;-) Ludziska program SLD wręcz wspaniały szkoda tylko że trąci populizmem. Ciekawe skąd kasa na to wszystko? Obiecać można wiele a ja bym chciał aby "obiecywacze wyborczy" przedstawili propozycję finansowania pomysłów. I uwaga - pisanie że wykorzystamy środki unijne się nie liczy! Wkład własny proszę policzyć przy przybliżonej wycenie danego przedsięwzięcia. Myślę że macie to policzone już co?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiele Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 01:38 Papier wszystko przyjmie, obiecanki cacanki już były, bylejakość też nam znajoma... potrzeba wreszcie kogoś kto może potrafi obudzić odpowiedzialnych urzędników z letargu, sprawdzi kto jak zrobił i to rozliczy, zobaczy ile kto pracował a ile biegał po urzędzie czy mieście.... Jak jakiegoś urzędnika nie ma na miejscu to kolega/ koleżanka zza biurka... nie ma pojęcia gdzie jest i tyle.... nawet nie pokwapi się by jakos pomóc odnaleźć....tak się załatwia sprawy w urzędzie i tak to wygląda .... znamy inwestycje , ich realizację, znamy wpadki i brak odpowiedzialnych, znamy promocje miasta......... czas powiedzieć POBUDKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do LSD Re: wybory - co z programem wyborczym !!! IP: *.centertel.pl 20.10.14, 07:51 Program jak kazdego,ale spoko,fajny,tylko że bardziej to on nadaje się do powiatu ,a nie miasta... Odpowiedz Link Zgłoś