Dodaj do ulubionych

Dzisiejsza prasa

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.14, 08:00
Po przeczytaniu dzisiejszej prasy mam wrażenie że Pani Dyrektor ma rozdwojenie jaźni. Jednocześnie chwali się wyremontowanym przez miasto budyniem swojej szkoły i mówi o bylejakości inwestycji i kręci swój spot wyborczy w "byle jak" wyremontowanych częściach naszego miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: Dzisiejsza prasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 08:10
      Tez uważam , że wiele rzeczy wyremontowano byle jak z kiepskich materiałów. Ogólniak jak się przynajmniej patrzy z zewnątrz j jak sugerują nielicznie odwiedzający nasze miasto turyści jakością remontu elewacji ODSTAJE oczywiście na +
      • Gość: do obserwator Re: Dzisiejsza prasa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.14, 08:18
        Z tego co wiem ogólniak jak i pozostałe zabytki remontowane były z tych samych materiałów i przez tą samą firmę
        • Gość: gizmi Re: Dzisiejsza prasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 09:29
          REMONT TO ZASŁUGA POWIATU A NIE DYREKTORA!!!!! SKANDAL ZE KTOS ROBI SOBIE REKLAMĘ
          • Gość: do gizmi Re: Dzisiejsza prasa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.14, 10:01
            Zgadzam się z Tobą Gizmi, że to skandal, że ktoś robi sobie reklamę czyimiś zasługami, ale żeby wszystko było jasne, to główną zasługę trzeba przypisać miastu, bo to ono było liderem projektu, a powiat był przez miasto zaproszony do tego projektu i był partnerem.
            • Gość: co za gość ;) Re: Dzisiejsza prasa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.14, 10:41
              słabą ma wiedzę autor tego wątku, ale za to energii i czasu wiele na zakładanie coraz to nowych wątków anty Giżyńska ;)
              • Gość: do co za gość Re: Dzisiejsza prasa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.14, 10:54
                Mam do Ciebie pytanie, na podstawie czego sądzisz że autor tego wątku ma słabą wiedzę?
    • Gość: Do ja Re: Dzisiejsza prasa IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.11.14, 11:10
      Ogólniak remontowało starostwo, miasto natomiast płytę rynku i grudziądzką itp. . Najpierw się dokładnie zapoznaj z faktami a potem udzielaj.
      • Gość: do do ja Re: Dzisiejsza prasa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.14, 11:15
        Z faktami się dokładnie zapoznałem i proponuję sie dowiedzieć Tobie o tym kto byl liderem podczas wszystkich prac, kto podpisywał umowy, a po tym proponuję się Tobie udzielać
    • Gość: Mieszkaniec Re: Dzisiejsza prasa IP: *.tvgawex.pl 13.11.14, 16:58
      Ciekawe, że jakoś nikt nie przypisuje sobie zasług w postawieniu naszej cudownej fontanny... ;)
      • Gość: Nooo Re: Dzisiejsza prasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 17:45
        I jakoś nie ma lidera - maczania Grudziadzkiej i Rynku, bo myciem bym tego nie nazwał, nie dziwię ze wodociągi w Chełmnie się tego nie podjęły, niechciały robić fuszery i polewać impregnatem płyt zamiast posmarować, by nie spływała do kanalizacji deszczowej... Super lider to wymyslił
    • Gość: Basia Re: Dzisiejsza prasa IP: *.play-internet.pl 13.11.14, 19:26
      Kto opracował projekty?
      Kto je rozliczał?
      Czyżby Pani Giżyńska?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka