IP: *.chelmno.mm.pl 19.12.14, 23:13
dlaczego w okolicy Chełmna paliwo kosztuje 4,81 a w Świeciu 4,65 to jest skandal ;//
Obserwuj wątek
    • Gość: ON Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 20.12.14, 21:24
      W Grudziądzu masz już po 4,41 dzisiaj tankowałem.
      • Gość: b Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 22.12.14, 00:04
        gaz w Grudziądzu po 2,30
        • Gość: mieszkaniec chelmn Re: paliwo IP: *.146.118.231.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.12.14, 00:04
          po prostu trzeba omijac chelminskie stacje jesli jestescie w bydgoszczy, toruniu, swieciu, grudziadzu to tam tankujcie.
          • Gość: ijk Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 24.12.14, 13:47
            Nie kupuję paliwa w Chełmnie jest najdroższe w regionie.
            • Gość: Nod Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.14, 17:36
              teraz halasujecie ? gdzie byliscie jak paliwo kosztowalo prawie 5.60 ?
              • Gość: mieszkaniec chelmn Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 25.12.14, 22:24
                taki sam wplyw masz jak my.
    • Gość: bolo Re: paliwo IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.12.14, 01:13
      zlodzieje chca jak najwięcej zarobić skoro w hurcie jest ok 3,20 a u nas wnet 4,80 to wiadomo tak że najlepiej omijać stacje w chełmnie ...... kiedyś u nas było ok teraz jak w mielnie najwyższe w kuj-pom..... Grudziądz 4.07 za l
      • Gość: tede Re: paliwo IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.14, 13:35
        w bydgoszczy na auchanie 3,98 dziekuje dobranoc
        • Gość: kierowca Re: paliwo IP: *.146.182.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.12.14, 13:48
          W Chelmnie 4,67, po prostu zmowa.
          • Gość: Tomcio Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 24.12.14, 14:33
            Dziś na Orlenie Pb95 4,76 na BP Pb95 4,75 Cały czas drożyzna. Dobrze by było na parząco na forum informować jaka cena jest na pobliskich stacjach np w Przechowie i nie dać zarabiać tym krwiopijcom z naszego mosteczka. Niestety większość klientów tankuje za 50 zł i nie kalkuluje im się jechać trochę dalej po paliwo bo więcej spalą jadąc na inną stacje niż zaoszczędza na tańszym paliwie gdzieś indziej.
            • Gość: fafff Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.14, 16:32
              Widać w jakiej dziurze mieszkamy. Pewnie x% idzie na rewitalizację zabytków
            • Gość: j Re: paliwo IP: *.play-internet.pl 24.12.14, 21:24
              W bydzi przy marketach ale tez na stacjach generon pb95 pojawia sie ponizej 4 zeta... bojkot krwiopijcow!
              • Gość: marek Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 24.12.14, 23:03
                Ja przed pustym bakiem jade do grudziadza po zakupy i tankuje do pelna i zawsz jestem do przodu.
                • Gość: adam Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 24.12.14, 23:08
                  jak bedzie tak dalej w chlminskich stacjach paliw to mieszkancy chelmna i okolic benda tankowac w innych miejscowosciach, po prostu chytry straci.
                  • Gość: kurt Cobain Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 25.12.14, 10:20
                    to jest sku...synstwo poprostu utrzymywac taka cene gdy wszedzie dookoła jest niemal o zlotowke taniej ;/
                    • Gość: Kierowca Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 25.12.14, 22:32
                      A co was wszystkich tak ruszylo widze ze boli ta sprawa ludzie opanujcie sie przeciez paliwo jeszcze bardziej si obnizy na cenach ,a co wtedy bedziecie pisac??
                      • Gość: prorok Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 26.12.14, 13:57
                        Bedziemy pisali oj tam oj tam, cos tam cos tam. Moze tansze moze drzsze.
                        • Gość: zdziwiony Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.14, 16:28
                          Jak kosztowalo 5.5o to nikt nie protestowal ! teraz kiedy tanieje podniesli larum ze spada za malo :)....
                          • Gość: Ania Re: paliwo IP: 89.231.151.* 26.12.14, 18:28
                            PEWNIE DLATEGO, ŻE MAMY NAJDROŻEJ! WSZĘDZIE O OKOŁO 1ZŁ TAŃSZE JEST. TO JEST ZMOWA CENOWA I JEST O CO PROTESTOWAĆ! TO JEST ZWYKŁA KRADZIEŻ, TAK TO JEST JAK ISTNIEJE MONOPOL, W NASZYM PRZYPADKU DUOPOL, UMÓWILI SIĘ, ŻE BĘDZIE DROGO MIĘDZY SOBĄ, BO I TAK WIEDZĄ, ŻE PRZYJADĄ KLIENCI I KUPIĄ PALIWO.
                            • Gość: j Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.14, 07:37
                              trzeba się skrzyknąć, rozmienić kasę na miedziaki i tankować za 2-3 bilony
                            • Gość: Kurt Cobain Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 27.12.14, 13:36
                              popieram fajnie ze tanieje ale wszedzie stanialo bardziej mamy prawo sie wkurzac !! precz z tą zmową cenową tak nie moze byc
                              • Gość: mietas Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 27.12.14, 15:23
                                Cpn przechowo prawa strona ...4,52
    • Gość: slowlyslowly Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.14, 16:27
      a jak teraz ceny w Bydgoszczy są ?
    • Gość: do bolo-Mielno Re: paliwo IP: *.centertel.pl 28.12.14, 18:03

W mielnie-tak piszesz z malej litery,nie ma stacji benzynowej ,więc nie pisz debilizmów i sie odpie...od mojej miejscowosci
      • Gość: ania Re: paliwo IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.14, 19:51
        dzis bylam w grudziadzu i gaz widzialam przed mostem po 2,19 dziekuje dobranoc
    • Gość: on Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 29.12.14, 19:02
      Chelmza orlen pb 95 2 tygodnie temu 4.39
      • Gość: kendziołe Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.14, 20:48
        jak 95 z uznanych stacji będzie poniżej 3.50 to robię zapasy
        • Gość: prorok Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 29.12.14, 21:12
          PALIWO BEDZIE KOSZTOWAC 3 PL
    • Gość: zarobiony Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 29.12.14, 21:11
      Tankuję w każdym miesiącu około 450 - 500 litrów i wiecie co powiem, że w dupie mam czy będzie kosztować 3.80, a może 5.90 czy 6.00. W tym samym miejscu, czyli w dupie, mam czy za Wisłą jest taniej czy nie bo nie mam czasu na takie pierdoły. Czas to pieniądz więc przeznaczam go na zarabianie pieniędzy a nie jeżdżenie i szukanie gdzie taniej bo to nie spowoduje że zrobię więcej, żebym mógł utrzymać rodzinę na odpowiednim poziomie i żeby było mnie stać na paliwo nawet po 7 zeta. Zmowa cenowa? Otwórz jeden z drugim taką stację, wywal kasę a potem rozdawaj paliwo po kosztach zakupu. Ciekawe jestem za co utrzymasz rodzinę jeden z drugim? Ludzie w waszych głowach nadal tkwi komuna. Pora się obudzić.......komuna skończyła się 25 lat temu :)
      • Gość: Kasia Re: paliwo IP: 89.231.151.* 29.12.14, 21:22
        czyżby właściciel którejś ze stacji?
        • Gość: zarobiony Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 29.12.14, 21:26
          Nie, normalny gość, który tu mieszka i chce cieszyć się życiem, po to właśnie pracuję, żeby cieszyć się życiem, rodziną, korzystać z tego co osiągnąłem i cieszyć się tym :)
      • Gość: Be Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 29.12.14, 21:44
        TO PŁAĆ 6 ZŁ JAK MASZ TO DUPIE TAK Z METRA NIE PATRZĄC NA LICZNIK ! KASJER SIĘ UCIESZY Z TAKIEGO NAPIWKU ....................................TY NIE JESTEŚ "ZAROBIONY" TY JESTEŚ - IDIOTA ......TAKI POWINIENEŚ STRZELIĆ SOBIE PODPIS
        • Gość: zrobiony Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 30.12.14, 11:17
          Idiota? Pisząc swój komentarz napisałem co myślę bez obrażania kogokolwiek :) Skoro nie potrafisz zaakceptować, że ktoś ma inne zdanie i denerwuje Cię to, to masz problem. Udaj się do specjalisty póki nie jest zbyt późno :)
          • Gość: Tomek Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 30.12.14, 11:57
            Kretyn z Ciebie, widać jaki jesteś zarobiony skoro przesiadujesz cały czas na forum i tępe wpisy robisz.
            Zwykła podpucha robisz. Jakbyś naprawdę ciężko pracował to szanował byś każdą zarobioną złotówkę!!!
            Temu panu już podziękujemy.
            • Gość: kierowca Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 30.12.14, 12:18
              A moze to jakis pracownik stacji paliw ze mu cena nie przeszkadza.
            • Gość: Norma Re: paliwo IP: 94.141.152.* 30.12.14, 13:06
              No jasne, jak komuś lepiej się powodzi to zaraz idiota i najgorszy. Na forum to masa odważnych i mocnych w pisaniu, takich co obrażają innych przy tym wypisując głupoty. Popieram pana "zadowolonego". Pisze co myśli i prawdę napisał.
              Moje zdanie jest takie - "pazerni ludzie" powinny pieszo chodzić, aby więcej zaoszczędzić, bądź PKSem jeździć w inne miejsca a najlepiej to cofnąć się do czasów Jaskiniowców (Fred Flinston będzie dobrym przykładem) i napędzać swoje auta nogami. Zero wydatku na paliwo.
              Zazdrość i zawiść. Koniec w tym temacie.
              • Gość: nie pieniacz Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 30.12.14, 15:26
                pieniaczu jak chcesz to na moje plac nawet 100 zł za litr i wsadzaj sobie to pozniej w dupe tylko uwazaj zebys nie rozbił sobie tej tulejki co nie dawno sobie na nowo załozyles bo sobie gwint zerwałes od ciaglego wsadzania sobie wszystkiego w tyłek
                • Gość: do zarobionego i r Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.14, 17:10
                  Rozumiem, że niezależnie od cen paliwa ma Pan pewne pieniądze z pracy i bez różnicy tankując za 3 ziko czy 6zł.
                  Dobrze, że są osoby, które wolą zarabiać i wydawać będąc w kraju obok bliskich. Ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie widzi Pan żadnego zysku i jest to obojętne oszczędzając tyle za ile Pan wleje. Zyski przekładają się na następny miesiąc lub więcej inwestuje Pan w żonę lub dzieci. A Ci, którzy opluwają tych co lepiej zarabiają ciężkie pieniądze niech biorą przykład i przestaną się użalać nad sobą tankując LPG za 20 ziko. Zacznijcie myśleć logicznie i zajmijcie się własnym życiem a wyjdziecie na swoje.
                  • Gość: zarobiony Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 01.01.15, 17:25
                    Trafne zakończenie. Niestety Polacy mają taką a nie inną mentalność, wolą opluwać zamiast podpatrywać i się uczyć. Brawo dla kolegi za zdrowy rozsądek !!!

Wracając do cen, 3 czy 6 -jasne, że bym się cieszył i wykorzystał z taką różnicę, tylko takich różnic nie ma. Pisząc komentarz miałem na myśli za bezcelowe szukanie różnicy 20 czy 30 groszy.
    • Gość: Tomek Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 01.01.15, 12:42
      Dziś przejazdem byłem koło naszych stacji paliw i cena za PB95 to 4,62 na ropę nie zwróciłem uwagi.
      Cena na innych stacjach w okolicy pewnie nieznacznie przekracza 4 zeta
      • Gość: leo Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.15, 14:45
        Ciekawe jakie ceny będą na sezon letni. Mam nadzieję, że między 3 a 4 zł poziom się utrzyma i zostanie tak aż zaczniemy lepiej zarabiać w kraju i wprowadzą euro czego nie chcę. Wesołego Nowego Roku :)
    • Gość: zarobiony Re: paliwo IP: *.tvgawex.pl 01.01.15, 17:05
      Do Tomka.
      Jeszcze raz powtórzę, piszę co myślę bo w demokracji tak można. Nie obrażam przy tym nikogo, nikogo nie nazywam kretynem. Jeszcze raz tak mnie nazwiesz to zadam sobie trud i dojdę kim jesteś - w necie anonimowym jest się tylko pozornie, a wtedy spotkamy się w sądzie :)
      • Gość: kierowca Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 01.01.15, 22:48
        ropa 4.57
        • Gość: Kasia Re: paliwo IP: 89.231.151.* 03.01.15, 21:04
          benzyna Chełmno Bp- 4,62, Grudziądz wszystkie stacje-4.46
          Gaz Chelmno Bp- 2.43, Grudziądz- 2,19....
          • Gość: Kasia Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 05.02.15, 15:43
            Ceny benzyny, ropy i gazu spadły w Chełmnie! Gaz już za 2.08 na Orlenie. Super :) Szkoda tylko, że dzisiaj tankowałam gaz w Bydgoszczy za 1.82, a paliwo za 4.17. Jedynie 26 groszy różnicy, chociaż nawet tankując u nas wychodzi tanio. Oby tak dalej
            • Gość: kierowca Re: paliwo IP: *.chelmno.mm.pl 05.02.15, 20:22
              W Chelmnie podrozalo, Olej napedowy 4,44. tankowalem w Grudziadzu w Chelmnie to naprawde pazery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka