Dodaj do ulubionych

manicure japoński

27.05.15, 10:47
Czesc! Masz kruche, lamliwe i cienkie paznokcie? Albo chcesz odzywienia po zdjeciu hybryd, zeli czy akrylu? Zapraszam Cie na skorzystanie z zabiegu MANICURU JAPONSKIEGO za jedyne 30 zl. Dojazd do klientki jest calkowicie DARMOWY!

Zapewniam, ze po juz jednym zabiegu zobaczysz jak Twoje paznokcie beda odzywione i blyszczace.

Dodatkowo moge zrobic Ci zabieg parafinowy na dlonie, razem z masazem dloni za jedyne 5 zl.

Nie czekaj i zapisz sie juz dzis. :-))

Pozdrawiam, Asia :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: manicure japoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.15, 19:03
      gdzie mam się zapisac?
    • asiucowaa Re: manicure japoński 28.05.15, 08:22
      asiulax3@op.pl :))
    • Gość: kamila Re: manicure japoński IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.15, 07:21
      jestem chetna! :)
    • Gość: Agnieszka Re: manicure japoński IP: 5.134.65.* 18.06.15, 14:00
      witam,
      mam bardzo kruche i rozdwajające się paznokcie, z tego co czytam w internecie, manicure japoński mógłby być dla mnie wybawieniem :)
      chętnie bym się na takowy zapisała,
      pozdrawiam
      • Gość: Asiulcowa Re: manicure japoński IP: 5.174.65.* 19.06.15, 05:09
        Zapraszam do Kontaktu na podany email:)
    • Gość: zainteresowana Re: manicure japoński IP: *.play-internet.pl 29.06.15, 19:27
      czy to się wiąże z tym, że co jakiś czas trzeba to powtarzać? czy wystarczy np 3 razy zrobić taki zabieg?
      • asiucowaa Re: manicure japoński 01.07.15, 05:59
        Zabieg manicure japońskiego powoduje, że paznokcie są odżywiane. Najlepszy efekt jest na tych częściach, ktore odrastają. Zabieg powtarza się co 2 tygodnie, ale już po pierwszym widoczne są efekty ;)
    • Gość: GEJSZA Re: manicure japoński IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.15, 21:47
      Szukam miejsca, gdzie tanio kupię rzeczy lub cały zestaw do zrobienia manicure japońskiego. Będę wdzięczna za wszystkie porady i linki :)
    • Gość: woziens12 Re: manicure japoński IP: *.static.gprs.plus.pl 02.01.17, 12:34
      Osobiście polecam tu wieczniemloda.com/sklep

Jestem bardzo zadowolona, paznokcie błyszczące, dostałam zestaw MIDI w prezencie od męża pod choinkę :) dobrze, że jest odnośnik do instrukcji na stronie www to mam pojęcie jak się ten manicure robi. Generalnie fajna sprawa i zabawa dla osób które chcą zadbać o pazurki :)))
    • Gość: ooobellabelladonna Re: manicure japoński IP: *.static.gprs.plus.pl 02.01.17, 12:34
      A nie lepiej zrobić sobie samemu... to żadna sztuka, taki zestaw kupisz np tu wieczniemloda.com/sklep i masz naście zabiegów w pakiecie, bez jeżdżenia... Ale rozumiem, że kosmetyczka chce zarobić hehs ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka