Dodaj do ulubionych

Multimedia

IP: *.tvgawex.pl 28.08.15, 14:39
Witam, chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat internetu i tv w Multimedi. Czy to prawda że podpisując umowę w Multimedi są jakieś "kruczki w umowie" i ciężko jest zrezygnować z przedłużenia umowy ? Jak Wam chodzi internet u nich ? Prosiłbym o jakieś informacje na temat tej firmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: daniel Re: Multimedia IP: *.opera-mini.net 28.08.15, 21:51
      dobra firma kiedyś zrezygnowałem i żałuję czekam teraz aż skończy mi się umowa w neti i wracam do nich
      • Gość: Kasia Re: Multimedia IP: *.chelmno.mm.pl 29.08.15, 12:28
        Bardzo dobra firma. Internet nigdy mnie nie zawiodl i transfer jest taki jaki wybierzesz albo i wyzszy. Co do umowy zadnych kruczkow nie ma. Bardzo chetnie daja promocje dla stalych klientow .ja w cenie 89 zl mam kablowke i internet 60.
        • Gość: Pola Re: Multimedia IP: *.chelmno.mm.pl 29.08.15, 20:05
          Ja mam cyfrowke i internet 60+ za 81zl i wszystko jest ok.
          • Gość: zapała Re: Multimedia IP: *.dynamic.mm.pl 30.08.15, 10:22
            Ok. Jakiś czas temu przeszliśmy z "wiadomej innej kablówki" do MM i to był strzał w dychę. Cenowo w MM wygląda to o wiele lepiej, jakość TV - bez uwag, internet (który posiadamy) 12Mb - w zupełności wystarczy na nasze potrzeby i o dziwo jest te 12Mb, a u poprzednika bywało to różnie. Dodatkowo nocami i w weekendy jest zwiększana szybkość. W przypadku problemów, interwencja techników po 2h od zgłoszenia problemu.
    • Gość: lew Re: Multimedia IP: *.chelmno.mm.pl 30.08.15, 11:47
      Śmiało możesz wiązać się z ta firmą
      • Gość: mm Re: Multimedia IP: *.chelmno.mm.pl 31.08.15, 11:58
        nie polecam ciągłe zrywanie łącza i przerwy w dostępnie o interwencji technika nie ma mowy bo nie odbierają telefonów
        w dodatku te cyrografy na rok czy 2 lata a jak chcesz zrezygnować to kara
        czekam tylko do końca umowy i uciekam od nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka