Dodaj do ulubionych

Oszuści od prądu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.16, 08:40
Chciałabym wszystkich ostrzec przed pseudo przedstawiciele/akwizytorzy w sprawie rzekomych podwyżek prądu, które wynikają niby z tego, że nie podpisaliśmy nowej umowy lub aneksu do umowy z Energa lub innym sprzedawcą energii. Proszą o wgląd do ostatniej umowy lub ostatniego rachunku. Poprosiłam o identyfikator - są przedstawicielami Energy Match Sp. z o.o. Nic nie podpisywałam, ponieważ od razu było to bardzo podejrzane. Sprzedawcy energii nigdy nie wysyłają żadnych przedstawicieli. Potem poczytałam o tej firmie w necie. Niestety nic dobrego. Ostrzeżcie znajomych i rodzinę. Umowę można oczywiście w ciągu kilku dni (nie wiem ile jest teraz wg przepisu) anulować pisemnie w związku z tym, że została podpisania poza miejscem siedziby firmy. Ale wiąże się to także z karą pieniężną. NIC NIE PODPISUJCIE! W rzeczywistości rachunki będą wyższe...
Obserwuj wątek
    • Gość: szklarz Re: Oszuści od prądu IP: *.tvgawex.pl 19.02.16, 12:11
      popieram ciebie trzeba przegnac tych oszustow
    • Gość: bokser Re: Oszuści od prądu IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 28.02.16, 17:29
      lać w mordę oszustów i zrzucać ze schodów jak będą atakować
    • Gość: zioms Re: Oszuści od prądu IP: *.rev.snt.net.pl 03.02.17, 09:54
      ze wszystkiego zawsze można zrezygnować w przeciągu 14 dni, ludzie nauczcie się swoich praw!
    • Gość: MORS Re: Oszuści od prądu IP: *.tvgawex.pl 03.02.17, 13:19
      Nie wystarczy mówić na forum trzeba ostrzegać ludzi starszych bo na nich żerują najbardziej .
    • Gość: czytelnik Re: Oszuści od prądu IP: *.pl 03.02.17, 13:29
      Dziś to już na wszystko naciągają, telefon, internet, gaz. A kiedyś ci sami handlowali garnkami na ulicy. Wszyscy mają płacone od umowy więc ciemnotę będą wciskać, a jak się pokapujecie to szukaj wiatru w polu i rozmawiaj z firmą, a ta Wam powie przecież podpisał Pan / Pani umowę.
      • Gość: kniaz Re: Oszuści od prądu IP: *.tvgawex.pl 03.02.17, 18:17
        Glupich nie sieja , sami sie rodza...
    • Gość: true Re: Oszuści od prądu IP: *.146.19.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.17, 23:24
      @ avinion492 ?

pomimo to zdajesz sobie sprawę z tego,że Twoja kondycja psychiczna niewiele ma wspólnego z normalnością ?

• Gość: Gość Re: Oszuści od prądu IP: *.146.131.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.17, 07:48
        @true
        A ty qźwa kto?. Akwizytor, naciągacz. Widzisz cwaniaczku, prędzej czy później ludzie się polapią w waszych zodziejskich praktykach. Szukaj sobie pracy, najlepiej w ZOM..
    • Gość: Dragon Re: Oszuści od prądu IP: *.tvgawex.pl 27.02.17, 23:54
      Żaden pracownik ENERGA OPERATOR S.A nie będzie przychodził do domu.Raz zawarta umowa jest obowiązująca przez cały czas jej trwania. Nie ma umów czasowych tylko w przypadku umowy działek wypoczynkowych i obiektów rekreacji letniej (sezonowej)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka