Dodaj do ulubionych

Mops Chelmno

IP: *.chelmno.mm.pl 20.05.16, 10:48

Witam nie jestem zwolenniczka pisania na forum ale mam pytanko czy ktos wie według jakich kryteri sa rozpatrywane wnioski o 500+ bo bylo mowione ze nie zaleznie kiedy wniosek bedzie zlozony.... a teraz slysze ze niektórzy juz dostali pieniadze a inni nawet decyzji jeszcze nie maja. Więc o co z tym chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Mops Chelmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.16, 12:12
      Ja dostałam w poniedziałek pieniądze bez decyzji z mops. Decyzję wysyłają jak stara się ktoś na pierwsze dziecko aby potwierdzić czy ktoś na nie dostanie czy nie. Ja wnioskowałam tylko na drugie a tam nie potrzeba żadnych dodatkowych dokumentów dołączać więc zbędna jest decyzja że przyznane.
    • Gość: Monika Re: Mops Chelmno IP: *.gazeta.pl 20.05.16, 13:35
      Ja wnioskowałam też tylko na drugie dziecko i decyzję dostałam z miesiąc temu a pieniądze na konto w zeszły piątek.
    • Gość: Gosc Re: Mops Chelmno IP: *.gazeta.pl 20.05.16, 13:37
      Panie z Mopsu najpierw musza obskoczyc wszystkie lumpeksy w Chelmnie a dopiero pozniej biora sie za prace wiec sobie niestety poczkasz
      • Gość: Kasia Re: Mops Chelmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.16, 14:54
        Zamiast pisać takie bzdury polecam odwiedzać e-Chełmno. Jasno napisane tam jest od kiedy w Chełmnie będą wypłacać.
    • Gość: Aa Re: Mops Chelmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.16, 09:07
      Znajoma ostatnio była u nich zapytać, to powiedzieli jej, że decyzje będą gdzieś koło 10 czerwca, wniosek składała 05.04 .
      • Gość: Kasia Re: Mops Chelmno IP: 171.25.230.* 24.05.16, 10:16
        Ja składałam 13.04 wniosek i dostałam już kasę i decyzję.
    • Gość: Pola Re: Mops Chelmno IP: *.chelmno.mm.pl 25.05.16, 06:26
      Składałem wniosek przez internet na początku kwietnia i dostałam najpierw pieniądze na konto a dopiero później decyzję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka