Dodaj do ulubionych

Tesco w Chełmnie

IP: *.play-internet.pl 01.09.16, 13:30
co sądzicie o Tesco w Chełmnie? Mnie osobiście ten sklep odrzuca, kasy bez kasjerów, tłum ludzi, jedna kasa czynna a Panie sobie ucinają pogawędki stojąc obok. Towaru mało, brakuje często nawet opakowań na pieczywo.
Obserwuj wątek
    • vanmakaron Re: Tesco w Chełmnie 01.09.16, 13:51
      Nie kupuję w sklepach z automatycznymi kasami.Nie będę zabierał pracy ludziom :-)
      • Gość: marika Re: Tesco w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 01.09.16, 14:18
        w chełmnie nie ma kas samoobsługowych, ale Panie chyba o tym nie wiedzą, dlatego tak niechętnie siadają do kas, które niekiedy stoją nawet puste
        • Gość: zniesmaczony Re: Tesco w Chełmnie IP: *.cg-dialup.net 01.09.16, 15:58
          Skończył się sezon ogórkowy więc znudzone tutejsze matrony wzięły się za sklepy. Na pierwszy ogień, niezależnie od tego - nie bez racji - poszedł Intermarchais , teraz macie do obrzucenia błotem Netto i oczywiście Polo Market / a tu znajdziecie więcej smakowitych kąsków niż w Intermarchais /. Tylko proste pytanie: co z tej waszej paplaniny wychodzi? nic! To tak jak pisanie o pizzerniach z "odrzutem" w postaci Haosu na czele. Przyjmijcie do wiadomości, że w tym grajdole rządzą : syf, kiła i mogiła. Tu wszędzie widać ruskie standardy , z głosowaniami na czele.
    • Gość: Adi Re: Tesco w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 01.09.16, 15:59
      a ja lubie tesco. maja bardzo duży wybór towarów. a co najważniejsze mają bogatą jak na chełmno oferte piw rzemieślniczych
      • Gość: olekp Re: Tesco w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 01.09.16, 16:03
        DUŻY WYBÓR TOWARÓW? HAHA
        • Gość: Ja Re: Tesco w Chełmnie IP: 171.25.230.* 01.09.16, 20:29
          Ja jakoś robię zakupy w Tesco i w Lidl i w Biedronce i w innych ( Intermarche, Polo Market ) i jakoś nie mam problemów co niejedni.
          • Gość: inny Re: Tesco w Chełmnie IP: 83.143.240.* 01.09.16, 22:02
            Problemy to mają co niektóre marudy ale łażą, bo co mają robić jak już obłożnie nie da się okupować kościołów? Każdy normalny - a w Chełmnie takich coraz mniej - robi zakupy które mu odpowiadają w różnych sklepach skromnej chełmińskiej oferty . Nie wącha, nie liże , nie truje dupy , nie poluje na szczury czy myszy tylko załatwia i żegna. Ale jak ktoś chce z miastem się wiązać na dłużej to musi przyjąć do wiadomości , że tu mieszkają tacy nudziarze, frustraci , którym w życiu nic nie wyszło ale wszystko lepiej wiedzą i ozorem wszystko zrobili by lepiej , mądrzej ,tylko że na końcu to wychodzi jak z wyborem Kononowicza i jego radcowskiej usłużnej gwardii.
            • Gość: re Re: Tesco w Chełmnie IP: *.tvgawex.pl 02.09.16, 08:37
              pieprzysz jak byś pochodził z PGR u -rozgarnięty kołtun!...
              • Gość: w odp. Re: Tesco w Chełmnie IP: *.centertel.pl 02.09.16, 09:23
                Re jesteś debilem, nie zauważyłeś tego?
    • Gość: mnmnn Re: Tesco w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 01.09.16, 23:20
      Dowóz by sie przydał tak jak w innych miastach.
      • Gość: uuu Re: Tesco w Chełmnie IP: 89.231.148.* 02.09.16, 09:17
        Najlepiej taczki, nie zachowaliście ich jak wywoziliście PRL , teraz stekacie? Wybraliście PRL bis więc po co te jęki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka