Dodaj do ulubionych

Chamstwo w szpitalu

IP: *.dynamic.mm.pl 02.09.16, 21:43
Panie pracujące w laboratorium, punkcie pobrań krwi, pielęgniarki z oddziału dziecięcego okazują zero szacunku!! Zmiencie pracę skoro nie potraficie w miłej atmosferze pracować wśród ludzi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kklk Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.16, 22:48
      ja ostatnio tam rodziłam tragedia te kobiety nadaja się do wyrzucenia jak jakas nie mogla wstać po cesarce to taka blond gruba baba podeszla i mowi wstajesz albo ide po lekarza i się skończy co chwile takie nie mile nie było dziewczyny która by nie plakala każdej co chwile lzy leciały miały dosyć tego personelu tak nie mile takie wredne podejście ze szok!!chelmno najgorszy szpital do porodu
      • Gość: ciekawy Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.16, 08:04
        wstajesz albo ide po lekarza i się skończy
        to co? Wstała czy poszła po lekarza i się skończyło?
        • Gość: Pacjent Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.16, 09:57
          Niestety ale już nie tylko w Chełmnie pielęgniarki są coraz gorsze w innych szpitalach również jest chamstwo !!!!
      • Gość: vw Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.16, 12:04
        To jest wredne oszczerstwo! Znam na poł-gin cały personel i nie ma tam żadnej, o której piszesz (ani z wyglądu, ani z podejścia do pacjentek). Położniczy to najlepszy oddział w tym szpitalu. Ale jeżeli Twoim zdaniem takie rzeczy miały miejsce, to masz prawo iść do p. dyrektor i te sprawę zgłosić. Ale może już nie anonimowo tylko z odwagą i pełnymi danymi.
        PS. Kobiety płaczą po porodach. Słyszałaś coś o baby blues?
        Aż mi się nie chce wierzyć, że Ty w CCH leżałaś. Może Ci się oddziały, albo szpitale pomyliły?
        • Gość: Matkapolka Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.dynamic.mm.pl 05.09.16, 14:37
          Żebyś wiedziała, że to zostanie zgłoszone :) a baby blues, może Ty osobiście przechodziłas bo nie każdy ma psychikę na tyle silna, żeby bez żadnego grymasu na twarzy znosić docinki w swoją stronę. Pozdrawiam, znając życie pielęgniarkę broniąca się w tym poscie. Za każdym razem pobytu w szpitalu jest chamska atmosfera .podsumowując daleko od noszy chelmno
        • Gość: zdziwiony Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.chelmno.mm.pl 05.09.16, 16:28
          Nie ma się co dziwić Panią pielęgniarkom przecież tak mało zarabiają XD
          • popstark70 Re: Chamstwo w szpitalu 05.09.16, 20:03
            w rejestracji nic lepiej zawsze tak było
            • Gość: trele Chamstwo w szpitalu IP: *.dyn.telefonica.de 06.09.16, 06:03
              Oddzial ginekologiczno-polozniczy to masakra. Bylam tam w zeszlym roku, maly zabieg. Jeszcze lekarze to ok, ale pielegniarki...Chamstwo do potegi entej. Nic grzecznosci, nic zrozumienia. W nocy BARDZO glosne rozmowy, echo rozchodzi sie po calym oddziale, spac nie mozna, a przeciez tam leza chore osoby. Piata rano a tu lup! pielegniarka wchodzi na sale pobrac mocz od pacjetki. Halas, swiatlo, trzasniecie drzwiami, zero intymnosci. Naprawde nie mozna tego zrobic inaczej ?
              • Gość: vw Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.16, 11:14
                Pierwsze-ani położna, ani pielęgniarka.
                Ale faktycznie, jak macie takie podejście to jeździe sobie do Grudziądza czy Świecia... tam dopiero personel "do rany przyłóż" (solą zasyp...)
                Po co personel chełmiński ma się z takimi oburzonymi pacjentami użerać... szkoda ich sił
                • Gość: facet Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.tvgawex.pl 06.09.16, 11:47
                  gdyby pielęgniarki miały normalne zmysły nie zniosły by takich pacjentek jak tu wypowiadające się ,brudne ,ordynarne,co drugie słowo k.... , nie wymienię tych co przyszły do szpitala pod wpływem alkoholu albo narkotyków,piszecie pierdoły w internecie idźcie i złóżcie skargę do dyrektorki lub NFZ ....W DOMU ŚPI W BARŁOGU A SZPITALA Z PIĘCIOMA GWIAZDKAMI CHCE...
                  • Gość: Matka Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.dynamic.mm.pl 06.09.16, 12:42
                    Hahaha,widać na to że Ty wywodzisz się z barlogu facecie. Zresztą faceci tak mają, nie obchodzi ich nawet to czy syf czy miła obsługa w szpitalu bo większość spraw załatwiają " kochające żony ". I nikt tu nie rzuca żadnymi ku...rw.
                    • Gość: trele Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.dyn.telefonica.de 06.09.16, 14:13
                      Zabraklo racjonalnych argumentow ? Jakas oburzona pielegniarka, widze, sie odezwala. Nie wie biedaczka jak sie bronic i zaczela ludzi od brudasow wyzywac. Nikt tu nie wymaga od szpitala uslug pieciogwiazdkowego hotelu, i nie o tym byly wpisy na forum. Chodzi o pretensjonalne, nabzdyczone pielegniarki i polozne. Muchy w nosie i wielka laska. Robcie to , za co Wam placimy. Gdy pani w biedronce czy innej zabce jest niemila, to klienci skarza sie. Ty niczym sie nie roznisz od ekspedientki w sklepie.
                      Poczytaj prawa pacjenta, prawo do godnosci, prawo do wypoczynku itd.
                      Pomysl skierowany do Dyrektora szpitala-a moze by tak wprowadzic ankiety ewaluacyjne ?
                      • Gość: matka Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.dynamic.mm.pl 06.09.16, 15:08
                        Zawsze tak było, jest i będzie, że PIGUŁY uważały się za ważniejsze od lekarzy.
    • Gość: Mamuska Re: Chamstwo w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.16, 15:27
      Rodziłam w chełmnie,złego słowa o personelu powiedzieć nie moge moze też dlatego ze miałam wykupiony pokòj rodzinny i nikt co chwile mi tam nie zaglądał,ale jak na moje odczucie było ok,natomiast lerzałam z synkiem na oddziele dziecięcym-masakra masakra i jeszcze raz masakra,panie tam pracujące chyba pomyliły zawody,niestety to nie czasy gdzie pielęgniarka jest kimś!panie wiecznie obrażone,robiące wszystko z łaską,jedna ciągle siedząca w internecie i przeglądajaca buty,a druga spacerująca po korytarzu i mina jakby była conajmniej dyrektorem!a bezsensem jest to ze roznoszą mleko tak jak one chca,w innych szpitalach stoi dystrybutor z ciepła wodą i rodzic sam robi mleko kiedy chce!I przychodzi godz.11 i tylko słychać trzask rozkładanego łòżka bo panie idą spac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka