Dodaj do ulubionych

rower szosowy - serwis

IP: 171.25.230.* 20.08.17, 13:54
Znacie kogoś kto profesjonalnie wyreguluje rower szosowy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: rower szosowy - serwis IP: *.dynamic.mm.pl 20.08.17, 23:06
      CicloJ&J w CSW ul. Wojska Polskiego 96
    • Gość: ese Re: rower szosowy - serwis IP: 89.191.154.* 21.08.17, 14:16
      Pan kazio na mlyńskiej
      • Gość: rowerzysta Re: rower szosowy - serwis IP: *.dynamic.mm.pl 21.08.17, 16:44
        Wyjątkowy skur....l, nawet zapytać się nie można . Chamski , nieprzystępny , odrażającą, że ktoś jeszcze tam chodzi?
        • Gość: Bronek Re: rower szosowy - serwis IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.17, 22:51
          Na młyńskiej to kombinator stare części sprzedaje jako nowe. Dziwne że ten sklep nie upadł
        • Gość: Tomek Re: rower szosowy - serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.17, 00:04
          Oj tam zaraz od najgorszych wyzywasz... facet specyficzny, zwłaszcza na początku robi negatywne wrażenie ale to tylko pozory. W rzeczywistości równy gość! Kilka razy naprawiał mi rower i zawsze zrobił dobrze. Korzystam tylko i wyłącznie z jego usług. Trzeba tylko nabrać trochę dystansu do tego co mówi i zbytnio się nie przejmować.. po prostu wrzucić lekko na luz ;) i jest OK
          • Gość: były klient Re: rower szosowy - serwis IP: *.dynamic.mm.pl 27.08.17, 11:30
            Gościu "Tomek" masz rację, ale tylko częściowo. Ja też tak uważałem. Nawet broniłem go na tym forum, gdyż dotychczas brałem poprawkę na niego i z jakości świadczonych usług byłem zadowolony (chociaż nieraz było dość drogo). Lecz kilka tygodni temu wyprosił mnie ze sklepu z pretensjami że przyprowadzony rower do naprawy nie był kupiony u niego, mimo iż wcześniej mu to nie przeszkadzało. Zrozumiałbym gdyby odmówił mnie naprawy lecz bez takich komentarzy. I to ma być podejście do klienta. On chyba ciągle myśli że to PRL. Tak więc wszystko przed Tobą. Zaznaczam że byłem w stosunku do niego wręcz służalczo grzeczny, czego świadkiem był inny klient.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka