IP: *.play-internet.pl 06.12.17, 12:24
Witam wszystkich przedewszystkim Panie do których odnosi się pytanie. Słyszałam ze jeden z salonów w Chełmnie wprowadził nowa markę kosmetyków Joico najbardziej interesuje mnie zabieg rekonstrukcji z tej firmy oraz niepowiem ze koloryzacja również. Czy ktoś był już może się skusił ? Chciałam się zapisać ale najpierw chciałbym zobaczyć opinie na temat tych kosmetyków .
Obserwuj wątek
    • Gość: cenzor Re: Fryzjer IP: *.tvgawex.pl 06.12.17, 18:55
      No to zaraz się dowiemy który salon potrzebuje reklamy. Pani wie, że salon w CHełmnie ma już takie cudo ale oczywiście nie wie który. Z niecierpliwością czekamy. Ale uprzedzając odpowiedzi samej sobie używamy google i czytamy, że owa firma to taka średnia półka cenowa.....
      • Gość: Gość Re: Fryzjer IP: *.play-internet.pl 06.12.17, 20:18
        Myśle że gdyby była podana nazwa salonu to można by było uznać ze to reklama :) a tu nie chodzi o salon tylko kosmetyki :)
        • Gość: Ala Re: Fryzjer IP: *.dynamic.mm.pl 06.12.17, 20:40
          Przecież wszyscy wiedzą, że jak pokazuje się taki wpis to chodzi o przypomnienie istnienia o sobie ... Donatelli. I w jej przypadku nie jest ważne, jak będą pisać, ważne że będą, a miejscowe damskie chodziki gęgając będą się zapisywać i nakręcać koniunkturę.
          • Gość: Pelagia Re: Fryzjer IP: *.play-internet.pl 06.12.17, 23:05
            No i super jojko srojko pracują mają. Loreal wella artego i wszystkie inne firmy to co kto lubi nawet DŻOANNE z drogerii.Komu chcesz reklame robić. ...
            • Gość: Ala Re: Fryzjer IP: *.dynamic.mm.pl 07.12.17, 08:43
              Pelagio widać że jesteś jedną z gęgajacych łażących po salonach. A kisz z takimi klientkami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka