Dodaj do ulubionych

Sylwester w Chełmnie

IP: *.centertel.pl 10.12.17, 23:07
Czy coś jest planowane w tym roku na rynku? Będą jakieś atrakcje?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość x Re: Sylwester w Chełmnie IP: 95.51.47.* 11.12.17, 08:31
      Tak...słyszałem,że Rydz został zaproszony
    • Gość: sylwek Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.12.17, 11:57
      Na rynku w tej dziurze to tylko świerszcze będzie słychać. :) I jak co roku zbiegowisko patologii chełmińskiej, która imprezę sylwestrową wyobraża sobie tak że trzeba się napie...ć, zrzygać i zostawić po sobie kupe śmieci.

Normalne osoby wyjeżdżają na pobliskie sale biesiadne by kulturalnie imprezowo przyjąć nowy rok. A nie użerać się z patologią w samym centrum chełmna.
    • Gość: sylweeek Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.centertel.pl 11.12.17, 21:39
      Żadnego koncertu?
      • Gość: owieczka Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 11.12.17, 23:03
        Na nieszpory, bezbożnicy w ostatni dzień w roku. Czy to wam nie wystarczy ? Tutejsza "młodzież" która tego dnia dożyła chce się nabożnie weselić u Pallotynów i w Farze.
        • Gość: Owen Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 12.12.17, 06:25
          Ofert z lokali w pip, ale jak się nie ma miedzi to się w domu siedzi stulejarze :). Kupcie se czteropak vipa i zabalujcie przy lustrze :). Do siego ;)
        • Gość: obserwator Re: Sylwester w Chełmnie IP: 158.75.205.* 12.12.17, 10:57
          Jak wielkim trzeba być kretynem żeby tak pisać ?
    • Gość: mieszkaniec Re: Sylwester w Chełmnie IP: 171.25.230.* 12.12.17, 09:25
      To na co idą nasze z roku na rok coraz wyższe podatki?
      • Gość: bal Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.17, 12:37
        Na Rynku to mozna dostać tulipana od patoli k.24. Nie polecam.
      • Gość: goscik Re: Sylwester w Chełmnie IP: 95.51.47.* 12.12.17, 14:41
        na podwyżki diet dla radnych
        • Gość: Architekt Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 16.12.17, 16:03
          Podobno... na rynku będzie " Sylwester z koniem " . Ma tam .. stanąć . Piszą ponoć w Czasie Chelmna . To nie żart. Żartem wydaje mi się o zgrozo ze ktoś takie coś mógł wymyśleć i stawiać pomnik konia na chełmińskim rynku. Czy to niedowartościowanie , czy jakieś problemy, czy brak wyobraźni jak takie miasto powinno wyglądać . BRAWO RADNI ze macie odwage RAZ powiedzieć NIE . To nic ze kiedyś było inaczej, zawsze można zmienić decyzje i podjąć słuszną . Nie wiem jak taki POMYSŁ mógł komus przyjść do głowy. Nie wiem jak można wmawiać radnym ze MUSZĄ . Ludzie przepisy są i nic nie MUSZĄ . KOMU na tym zależy ?Już mamy Fontannę do wymiany czy jak zwać to zabrudzone szkło. Na szczęście plan nie zakłada TAKICH POMYSŁÓW na naszym pięknym rynku. Ja mówię NIE CHCĘ KONIA NA RYNKU. Co wy na to ??
          • Gość: parafianka Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 16.12.17, 16:29
            A ja chcę i żeby posadzić na nim ikonę dzisiejszej władzy Lecha Smoleńskiego . Wtedy może ten skansen zaczną odwiedzać turyści, może nasz "ojciec" Majbach z Torunia, rozmarzyłam się nieco....
            • Gość: Weterynarz Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 16.12.17, 21:40
              A ja nie chce tam na rynku konia. Super ze radni nie są wreszcie bezradni i nie chcą się dawać wkręcać manipulować , bo to nie jest dla dobra miasta, dla wizerunku miasta .Niech se w swoich folwarkach stawiają konie .. jak chcą . A ja chce AMORKA w mieście zakochanych - tysiąc amorków a nie spełnianie mrzonek jakiś pewno tych co przed wojskiem uciekli a teraz żołnierzy udają .. czemu oni mają być ważniejsi , no chyba ze ten koń ma być kwiatkiem do fontanny i stanie okrakiem - albo ZADEM i wyrazi swe uczucia na otaczające go PIĘKNO. Ale myślę ze to przedwczesny żart na prima aprilis bo wierzyć mi się nie chce ze ktoś nam konia wymyślił na rynek, chyba ze chce na nim wyjechać galopem.
              • Gość: Pomnik Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 17.12.17, 17:52
                Na szczęście plan miejscowy takich dziwolągów nie przewiduje. razem z fontanną która postawiono wbrew zapisom planu wyjadą i z wyjadą pewno na taczce. N chyba ze Ustawa o zagospodarowaniu przestrzennym się u nas nie przyjęła
                • Gość: Aga Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 17.12.17, 18:30
                  Ja chcę do konia!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Waldek Re: Sylwester w Chełmnie IP: 171.25.230.* 17.12.17, 19:13
                    mam jednego do zwalenia, zapraszam :-)
                    • Gość: Aga Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 17.12.17, 19:27
                      Świnia.....
                      • Gość: rak Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.static.ip.netia.com.pl 18.12.17, 12:12
                        KOŃ nie świnia głupia pipo

Swoją drogą - bardzo dobry pomysł. Taki pomnik na rynku to coś czego brakuje w tym mieście :)
                        • Gość: Aga Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.centertel.pl 18.12.17, 13:23
                          Prostak...
                          • Gość: obserwator Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 02.01.18, 19:49
                            "Ago" nie daj się na przyszłość sprowokować takim prostakom i nie tylko (A MOŻE DEBILOM). Piszę to mimo iż jestem facetem ale nie gó...arzem i kretynem.
                • Gość: Daria Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.centertel.pl 28.12.17, 17:59
                  to jest coś na rynku czy nie
    • Gość: kot Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.01.18, 09:56
      po raż ka
      • Gość: zz Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 02.01.18, 15:22
        Niemoc. Łatwiej wyrzucić kilkadziesiąt tysięcy na demontaż nieprawanie i nieudolnie wybudowanego targowiska, niż zorganizować Sylwestra na Rynku dla mieszkańców.
        Ciemny lud to kupi. Nawet choinke postawili, jak po wyprzedaży. Dziadostwo.
        • Gość: Qww Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.awacom.net 02.01.18, 18:39
          Brawo wyborcy kędzierskiego.Macie to na co głosowaliście
    • Gość: Uczestnik Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.centertel.pl 03.01.18, 14:21
      Młodzież fajnie się bawiła
      • Gość: u Re: Sylwester w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 03.01.18, 14:36
        Z butelką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka