Dodaj do ulubionych

Piwo Chełmińskie

IP: *.tvgawex.pl 17.02.18, 10:22
Gdzie można kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.18, 11:25
      Fuj i ty to pijesz?
      • Gość: żaba-byk Re: Piwo Chełmińskie IP: *.tvgawex.pl 17.02.18, 12:19
        Jeszcze nie piłem, ale chcę spróbować.
        • Gość: Tomasz Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.18, 13:40
          w globi na grudziadzkiej, na bp, w starym spichrzu w karczmie chełmińskiej. ale odradzam zakupu. ono jest ochydne
    • Gość: Wrrr Re: Piwo Chełmińskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.18, 17:20
      Temat nie dla Kopyry...sikacz
    • Gość: Ochydne Re: Piwo Chełmińskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.18, 17:30
      Rzygi, zero - słodowo zgniły zapach i smak, zero chmielu. Jak można to coś nazywać chełmińskim...
      • Gość: Mcgajwer Re: Piwo Chełmińskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.18, 10:19
        A skąd wiesz jak smakowało chełmińskie skoro tego nie można tak nazwać?
    • Gość: Marynarz Re: Piwo Chełmińskie IP: *.opera-mini.net 17.02.18, 17:56
      Pilem 2 razy. Pierwszy i ostatni raz. Nie moze konkurowac z zadnym mi znanym piwem . Nawet Argus z nim wygrywa
    • Gość: Ja Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.18, 17:59
      wypowiem się i ja - osoba która gustuje w tych tak zwanych lepszych piwach.
      piłem to piwo i powiem że jak bym miał wybierać między tym piwem, a ciepłym harnasiem, to bym wybrał harnasia
    • Gość: drbrew Re: Piwo Chełmińskie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.02.18, 18:12
      A kto to piwo produkuje?
      • Gość: Nie kupię Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.18, 23:35
        Poczytaj Czas Chełmna str. 7. Mnie po tym artykule odeszła ochota nawet na spróbowanie. Wolę kasę oddawać komuś innemu.
        • Gość: Daro Re: Piwo Chełmińskie IP: *.centertel.pl 18.02.18, 11:11
          smaczne
          • Gość: młody Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 18.02.18, 11:40
            Może nazwisko pomysłodawcy resentymentu piwnego ma złe dla starych piwoszy konotacje , ale sam pomysł jest ciekawy. Szkoda, że pomysłodawca nie zestawił swojego pomysłu np. z Walentynkami i wydaje się, że swoją ofertę źle zaadresował . Postawił na starych konsumentów, pełnych żółci i dlatego ten wyprodukowany sikacz jest nijaki i nie smskuje. A trzeba było zaproponować ciemne piwo Walentynkowe, zrobić mu promocję i dalej by jakoś poszło. Rozumię ekonomia, ale jak ktoś się sili na taki krok to powinien mieć szersze spojrzenie i mniejszego garba rodzinnego.
            • Gość: piwosz Re: Piwo Chełmińskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.18, 12:48
              Jasne, czy ciemne-cos okazjonalnego musi być najwyższej jakości. Sikacz, który w dodatku w nazwie ma "chełmińskie"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka