Gość: żaba-byk IP: *.tvgawex.pl 17.02.18, 10:22 Gdzie można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.18, 11:25 Fuj i ty to pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba-byk Re: Piwo Chełmińskie IP: *.tvgawex.pl 17.02.18, 12:19 Jeszcze nie piłem, ale chcę spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.18, 13:40 w globi na grudziadzkiej, na bp, w starym spichrzu w karczmie chełmińskiej. ale odradzam zakupu. ono jest ochydne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrrr Re: Piwo Chełmińskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.18, 17:20 Temat nie dla Kopyry...sikacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ochydne Re: Piwo Chełmińskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.18, 17:30 Rzygi, zero - słodowo zgniły zapach i smak, zero chmielu. Jak można to coś nazywać chełmińskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mcgajwer Re: Piwo Chełmińskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.18, 10:19 A skąd wiesz jak smakowało chełmińskie skoro tego nie można tak nazwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Piwo Chełmińskie IP: *.opera-mini.net 17.02.18, 17:56 Pilem 2 razy. Pierwszy i ostatni raz. Nie moze konkurowac z zadnym mi znanym piwem . Nawet Argus z nim wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.18, 17:59 wypowiem się i ja - osoba która gustuje w tych tak zwanych lepszych piwach. piłem to piwo i powiem że jak bym miał wybierać między tym piwem, a ciepłym harnasiem, to bym wybrał harnasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drbrew Re: Piwo Chełmińskie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.02.18, 18:12 A kto to piwo produkuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie kupię Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.18, 23:35 Poczytaj Czas Chełmna str. 7. Mnie po tym artykule odeszła ochota nawet na spróbowanie. Wolę kasę oddawać komuś innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Piwo Chełmińskie IP: *.dynamic.mm.pl 18.02.18, 11:40 Może nazwisko pomysłodawcy resentymentu piwnego ma złe dla starych piwoszy konotacje , ale sam pomysł jest ciekawy. Szkoda, że pomysłodawca nie zestawił swojego pomysłu np. z Walentynkami i wydaje się, że swoją ofertę źle zaadresował . Postawił na starych konsumentów, pełnych żółci i dlatego ten wyprodukowany sikacz jest nijaki i nie smskuje. A trzeba było zaproponować ciemne piwo Walentynkowe, zrobić mu promocję i dalej by jakoś poszło. Rozumię ekonomia, ale jak ktoś się sili na taki krok to powinien mieć szersze spojrzenie i mniejszego garba rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Piwo Chełmińskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.18, 12:48 Jasne, czy ciemne-cos okazjonalnego musi być najwyższej jakości. Sikacz, który w dodatku w nazwie ma "chełmińskie"... Odpowiedz Link Zgłoś