Gość: int. IP: *.tvgawex.pl 03.03.18, 00:11 czy wy też macie taki kiepski internet ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uzytkownik Re: gawex IP: *.centertel.pl 03.03.18, 10:35 Od 2 tygodni Internet gawexu jest do dupy.ssdzilem że to tylko u mnie.chyba nie jestem sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: gawex IP: *.tvgawex.pl 03.03.18, 10:38 Tak też to własnie zauważyłem internet do dupy a płacić trzeba,nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzytkownik Re: gawex IP: *.centertel.pl 03.03.18, 10:45 Z tego co wiem jeżeli usługa nie jest w pełni dostępna to nie trzeba płacić za cały abonament. Muszę to sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gawex IP: *.tvgawex.pl 03.03.18, 11:16 U mnie bylo zawsze ok tylko w wczoraj (piątek) cos padł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: gawex IP: *.tvgawex.pl 04.03.18, 11:37 wielokrotne interwencje ! przerwy ! wooooolny!przerwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: gawex IP: *.static.libet.pl 05.03.18, 15:52 Ja mam podobny problem, ale z multimediami bo non stop mi net rwie i resetuje się router. Porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telman Re: gawex IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.03.18, 14:23 Ja też swoje doświadczenia opiszę; internet tragedia !!!!!!, jeżeli by zapewnili chociaż 16 Mbps stabilnie to pal ich licho, ale ten co chwilkę się zrywa albo prędkość spada do 1 Mbps gdzie stawia nas to na równi z krajami 3 świata !!! kasę biorą niemałą, bo konkurencja taką pipidówkę olała, ale mam nadzieję że wysyłając zainteresowanie do poważnego dostawcy i kilku telefonach może ktoś w końcu do nas dotrze !!! ci ludzie jak dzwonisz są oderwani od rzeczywistości, niech spojrzą na ranking prędkości internetu i ich stawki .... a za kasą to piszą i wydzwaniają w mgnieniu oka, jakby tak skuteczni byli z dostawą netu to by problemu nie było .... ale jak pisałem niedługo mam nadzieję .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawiebyły Re: gawex IP: *.tvgawex.pl 08.03.18, 21:40 internet od kilku miesięcy dno, muł i wodorosty w 21 wieku takie rzeczy, ja uciekam i kilku moich sąsiadów również, limit zaufania wyczerpany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: gawex IP: *.tvgawex.pl 09.03.18, 17:22 ja na Gawex nie narzekam,problemy i awarie zdarzają się wszędzie,a jeśli już to panowie tam pracujący zawsze służą pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telman Re: gawex IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.03.18, 13:35 pomocą służą lecz na kilka godzin, potem znowu problemy, awarie, i inne tłumaczenia mam porównanie w 2 innych lokalizacjach awaryjność gawexu porażająca w porównaniu z innymi technologia co jest wynikiem prędkości też ..... do uuu : sądzę że piszesz z firmy, bo kogo znam i ma gawex to klnie niemiłosiernie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXo Re: gawex IP: 171.25.230.* 13.03.18, 20:55 Zapraszam do CELCOMU net na światłowodzie,zero cięcia czy spowalniania i braku sygnału. Nawet pod obciążeniem zbytnio nie odczuwam spadku.Też miałem Gawex i Multimedie tych dwóch firm nie da się porównać z tym co mam teraz.Telewizja też ok. oglądasz co chcesz np.KSW zamawiasz z pilota dekodera i masz odrazu czy inne pakiety typu HBO,Canal+.Dodatkowo cały swój pakiet tv możesz sobie oglądać w smartfonie gdziekolwiek jesteś z apką JAMBOX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telman Re: gawex IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.03.18, 13:36 ciekawa propozycja 4 razy szybszy internet i jeszcze taniej .... gawex z taką infrastrukturą to upadnie niebawem ... Odpowiedz Link Zgłoś