Dodaj do ulubionych

Chirurgia w Chełmnie

IP: *.play-internet.pl 25.07.18, 20:04
Mam skierowanie na oddział chirurgiczny w celu usunięcia woreczka żółciowego,i tu moja prośba potrzebuje opinie na temat chirurgii w Chełmnie,czy może lepiej jechać na zabieg np do Bydgoszczy czy Torunia
Obserwuj wątek
    • Gość: woreczek Re: Chirurgia w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 26.07.18, 09:11
      Miałam wycinany woreczek kilka miesięcy temu. Nie mogę powiedzieć nic złego - lekarz, który wykonywał operację jest z Bydgoszczy i podobno jest całkiem niezły. Opieka na chirurgii tez bardzo fajna - pozdrawiam panie pielęgniarki. Tak więc nie pękaj - rób w Chełmnie.
      • Gość: , Re: Chirurgia w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.18, 08:35
        ,
    • Gość: ewi Re: Chirurgia w Chełmnie IP: *.awacom.net 28.07.18, 23:04
      2 msce temu miałam usuwany woreczek w Chełmnie. Opieka na oddziale chirurgicznym bardzo dobra. Panie pielęgniarki i lekarze wszyscy mili i pomocni. Nie mogę powiedzieć nic złego.
      • Gość: Aga Re: Chirurgia w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.18, 16:41
        Ja też miałam w Chełmnie usuwamy pęcherzyk żółciowy. Opieka lekarka i pań pielęgniarek bez zastrzeżeń. Warto zaufać !
        • Gość: Ja Re: Chirurgia w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 29.10.18, 21:38
          Miałam ten sam dylemat. I usuwałam w Toruniu na Bielanach. I super wybrałam, specjaliści od laparoskopii, można poczytać w necie, bo się okazało, że nie takie proste było jak myśleli po wynikach. Polecam szczerze. Bez znajomości to było. Trochę bałam się Chełmna. Bo tu przy innej okazji w poradni chirurgicznej przy kontuzji lekarz mi proponował... botoks. .. Przezyłam szok... Nie wiem czy na oddziale to robią w ramach NFZ czy na fuchę, ale się nie odważyłam. A może bym miała promocję za dwa zabiegi. dzisiaj już z tego żartuję.
    • kubiakz Re: Chirurgia w Chełmnie 06.03.20, 09:58
      Jestem byłym pracownikiem o chirurgii w Chelmnie. Około 2 lata temu zostalem zwolniony przez obecnego dyrektora wraz z kolegą- poiedzial, że rozwiązuje team chirurgiczny z powodu braku odpowiedniego efektu finansowego. Poparl go starosta i dr medyczny- wowczas ściągnął kolegow chirurgow ze Swiecia. Obecny stan chirugii wynika tylko z ich decyzji. Dyrektora nie znam osobiscie, z krotkiego kontaktu wysnułem wniosek, że to człowiek prosty i wyrachowany, wiejski karierowicz. Za komuny takich ludzi było multum, teraz zdarza się im też zaistnieć. Szpital w Chelmnie jest piękny i to dobry szpital dla rego regionu, lecz niezbyt udanie obsadzany kadrowo. Pacjenci są fajni! Pozdrawiam wszystkich, których poznalem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka