IP: *.dyn.telefonica.de 20.08.18, 17:28
Dzień dobry. Czy ktoś wie dlaczego pani Basia nie pracuje w biedronce? Zastępuje ją Magda. Co z Basią?
Obserwuj wątek
    • Gość: żuczek Re: Biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.18, 19:37
      Dzień dobry. Info z ostatniej chwili: Pani Basia awansowała. Obecnie jest na urlopie a od września obejmuje stanowisko dyrektora regionalnego na woj. kuj-pom i pracować będzie w Bydgoszczy. Ta to umie się ustawić w życiu.
      • Gość: ktos Re: Biedronka IP: 5.174.57.* 20.08.18, 20:05
        A co z nasza chelminska Dodzia pania Joaska z Grudziadzkiej?? To jest dopiero....dobra...pracownica
        • Gość: tata Re: Biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.18, 22:29
          He dobre uciekła na zl bo nigdzie jej nie chcą .jej kadencja się pomału kończy .teraz te kobiety żyją bo ona mobbingowala ich
          • Gość: klientka Re: Biedronka IP: *.centertel.pl 21.08.18, 08:43
            Biedronkowe cioty, spotkajcie się np. w sobotę po zamknięciu sklepu i obrabiajcie sobie na wzajem swoje grube dupy. Kogo interesują wasze wewnętrzne przepychanki?
    • Gość: Ceny w Biedronce Re: Biedronka IP: *.play-internet.pl 10.09.18, 23:32
      Ludzie-uważajcie na ceny w Biedronce bo można nieźle się przejechać.Przykład : dzisiaj sięgam zestaw tuńczyków pakowanych po 3 puszki-na półce cena 7,99 - w czytniku wyskakuje 11,99.Biorę płyn miceralny 700 ml - cena na półce 19,99 - a przy kasie na paragonie 24,99.Zwykłe robienie ludzi w balona ...wszystko,co chcecie kupić trzeba sprawdzać - towar za towarem bo rżną klientów równo.
      • Gość: adelaj Re: Biedronka IP: *.play-internet.pl 11.09.18, 16:58
        niestety to prawda
        Na dojazdowej nie chcą uznawać promocji gazetkowych
        • Gość: miejscowy Re: Biedronka IP: *.dynamic.mm.pl 11.09.18, 21:34
          Na coś te 500 patole muszą wydać, to tak jak muslimowi turyści eurodutki w Zakopanem.
          • Gość: do miejscowy Re: Biedronka IP: *.play-internet.pl 11.09.18, 22:17
            słuchaj miejscowy..nie jestem ani patolem ani nie korzystam z 500...nie życzę sobie abyś mi ubliżał
            • Gość: Uwazaj Asia Re: Biedronka IP: 5.174.107.* 13.09.18, 20:31
              Pani Asiu J.ktora pracuje w Pepco prosze przyjzec sie "wiernosci" meza. Bo niestety mam niezbite dowody ,ktore swiadcza ze pan Przemek pania zdradza. Pozdrawiam ,C.z pokoju w Bydgoszczy .
              • Gość: Asia Re: Biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.18, 22:37
                Najpierw popatrz w swoje gniazdo myślisz że twój cię nie zdradza. Ooo. Poprzeglsdaj jego pocztę
                • Gość: Zośka Re: Biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.18, 22:39
                  Barbara niedługo karierę zakończy z porażką i dobrze karma Basiu wraca
                • Gość: Uwazaj Asia Re: Biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.18, 07:24
                  Asia sprawdz Przemka telefon;) a ja mam screeny jak co (zdjec i wiadomosci) pozdr ;)
            • Gość: do - do miejscowy Re: Biedronka IP: *.dynamic.mm.pl 16.09.18, 08:55
              Posłuchaj gagatku - jest niedziela , swoje życzenia zanieś do księdza zakrystiana, może cię wysłucha.
              • Gość: do miejscowy Re: Biedronka IP: *.play-internet.pl 16.09.18, 13:10
                Słuchaj miejscowy- nie ksiądz mi ubliżał tylko ty swoją wypowiedzią durna pało.
                • Gość: do- do miejscowy Re: Biedronka IP: *.dynamic.mm.pl 16.09.18, 14:04
                  Nie wiedziałem, że jesteś taki wrażliwy prostaku a ty tylko z Chełmna. Szpagatowa inteligencja.
                  • Gość: magda Re: Biedronka IP: 171.25.230.* 14.10.18, 21:44
                    biedronka na dojazdowej coraz bardziej przyjazna dla klienta ,co sądzicie.Zamiana Basi chyba wyszła na dobre ?
                    • Gość: Mela Re: Biedronka IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 08:19
                      Jakby na to wszystko co ludzie gadaja nie patrzyl to biedronki mialy I miec beda klientow,,a ich pracownicy ich zycie nie powinno nikogo obchodzic
                      • Gość: Owoce Re: Biedronka IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.18, 17:59
                        Owoce najtansze w biedronce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka