05.01.19, 09:51
Czy polecacie państwo pizzerie piwnice?
Obserwuj wątek
    • Gość: ślizgu Re: Pizza IP: *.146.166.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.01.19, 09:59
      Z całym szacunkiem dla właściciela pizzeri ale nie polecam tego miejsca z przyczyn takich ze miejsce nie jest przytulne sala jest zrobiona bardzio nie schludnie . Osoba która robi pizze nie jest chyba jeszcze doświadczona ponieważ na pizzę czeka się 1.5 h co w normalnych pizzeriach nie jest czymś normalnym Chełmno to małe miasto ale plotki o tym ze pracownik robiocy pizze nie myje rok szybko się rozchodzi
    • Gość: Aaaa Re: Pizza IP: *.146.166.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.01.19, 10:07
      No z wystrojem sali faktycznie kiepsko ja niestety musiałam odmówić przyjęcia pizzy czekalam bardzio długo na nią ale jeśli chce Pan zjeść dobra pizze to polecam Pablo
    • Gość: Czarny Re: Pizza IP: *.146.166.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.01.19, 10:10
      Juz na wejściu jak się przedrzesz przez te pajęczyny bez pobrudzenia się to jest już cały sukces tej pizzerii.
    • Gość: Xx Re: Pizza IP: *.146.166.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.01.19, 10:13
      Może szef nie wiem co jego pracownicy robią
      • Gość: omcs Re: Pizza IP: *.dynamic.mm.pl 05.01.19, 12:12
        smiechu warte zalozyles watek i piszesz opienie z tego samego ip jako inne osoby ha ha .jeżeli o mnie chodzi pizza dobra i jak bralem pizze na wynos czekalem maksymalnie 15 minut
        • Gość: Squater Re: Pizza IP: *.play-internet.pl 05.01.19, 21:15
          Racja ! :D bardzo smieszne ...widac ze autor nie ma wiele do czynienia z internetem. Ip to dla niego pewnie zaklecie merlina :D
    • Gość: A.p.a.p Re: Pizza IP: *.play-internet.pl 05.01.19, 11:21
      nie polecam właściciel za zle opinie robił darmowe pizze żeby ktoś zmienił opis na jego stronce Pozdrawiam
      • Gość: Pawel Re: Pizza IP: *.tvgawex.pl 10.01.19, 22:59
        Nie chodzę tam i nie pójdę ponieważ to jest kopiuj wklej Pizza i Wino. Pizza Crudo, makarony itd Nie popieram takiego działania !! Do tego jak piszecie miejsce nie ma klimatu brud już na wejściu. A jak już widzę że obsługa jest w swoich ubraniach żadnego życia w lokalu. Poszedłem raz aby się przekonać czy faktycznie jest wszystko skopiowane.
        • Gość: Nodd Re: Pizza IP: *.play-internet.pl 11.01.19, 18:05
          Ma być czysto i przytulnie a czy jest skopiowane to mam to w dooopie.... Skoro to jest kopia, to zakladam ze w lokalu Pizza Crudo rowniez za czysto nie jest
    • pizzaporazka Re: Pizza 11.01.19, 22:39
      Nie polecam. Właściciel oszukuje na produktach. Zamawiasz włoska margarite dostajesz sucha pizzę z polską mozzarela i czarnym spodem, na zwrócenie uwagi szef mówi ze wie bo nie dojechała włoska. Kupony
      Z pyszne.pl nagle są nie ważne kolejne oszustwo. Obsługa zarozumiała i nie przestrzegająca zasad higieny. Najgorsza pizzeria w cch.
      • Gość: Alek Re: Pizza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.19, 00:04
        Zgadzam się, ale co można się spodziewać po takim właścicielu, wszystkich sposobów się łapie, we wszystkich pizzeriach w Chełmie pracował, skradł pomysły, chyba słabo idzie mu bo już dania serwuje, szok
    • Gość: Mik Re: Pizza IP: *.146.48.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.01.19, 09:49
      W Chelmnie nie zje się dobrej pizzy. Niestety. Najbliższa dobra to w Świeciu na Rynku. A najlepsza w Bydgoszczy na Dworcowej.
      • Gość: Gosc Re: Pizza IP: *.centertel.pl 20.01.19, 17:20
        Najlepsza pizza w Chełmnie to MeGusta.
        • Gość: Bolo Re: Pizza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.19, 22:41
          No chyba nie me gusta, porażka ta pizzeria
          • Gość: gosc Re: Pizza IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.01.19, 11:21
            dobra była pizza&wino ale loty obniżyli przez skromność dodatków ostatnio ....
    • Gość: Miś z okienka Re: Pizza IP: *.dynamic.mm.pl 26.01.19, 09:42
      Niestety bród, niechlujstwo, oszukiwanie na porcjach i nieuprzejmość personelu to już norma w chełmińskich barach i pizzeerniach. Ciekawe co robi miejscowy SSNEPID?. Np.w takim PABLO. Facet w niezbyt czystej bluzie ugniata na blacie stołu rękami bez rękawiczek higienicznych ciasta do pizzy. Obok przy ladzie blondyneczka z kokiem z obrażoną miną a ni be ani me. Ponuro patrzy z pode łba jak byś ojca charmonią jej zabił. Ani się uśmiechnie ani dzień dobry nie odpowie ani co sobie życzysz. Nie dopieszczona jakaś. Powinni ja chować na głębokim zapleczu.

.
    • arkis7 Re: Pizza 26.01.19, 10:40
      Nie wiem co wszyscy tak jadą na pizzę p. Łukasza i śmiem twierdzić że to tylko śmieszna konkurencja bo pizza jak i inne dania takie jak makarony czy zapiekanki robią konkretne wrażenie nie tylko na nie patrząc ale i jedząc. Na dostawę nie trzeba długo czekać i chód w lokalu wydaje się trochę ciemno to jak na świeżo otwarty lokal rozumiem że poszedł w jakość jedzenia a wystrój może chwilę pozekac. Polecam Pizzerie Piwnizze 😊
      • Gość: Squater Re: Pizza IP: *.play-internet.pl 28.01.19, 20:13
        Gdy mam ochote na pizze to chialbym by byla dobra :) a wystrój ? Jak pizza bedzie dobra to moge ją zjesc na lawce obok pomnika, nawet o tej porze roku
    • daria00 Re: Pizza 26.01.19, 10:49
      Według mnie pizza najlepsza w całym Chełmnie. Sala może i nie jest jakaś bardzo ładna ale da się usiąść i spokojnie zjeść. Zamawiam tam jedzonko od dnia otwarcia i nigdy nie czekałam więcej niż pół godziny. Polecam wszystkim 😁
    • Gość: gość Re: Pizza IP: *.dynamic.mm.pl 27.01.19, 17:02
      Mówi się, że w Chełmnie najwięcej jest bezdomnych psów i fryzjerni. W tej chwili to już nieaktualne. Psów bezdomnych dalej najwięcej, biegających i obsrywających ulice ale na drugim miejscu mnożące się pizzerie . Teraz każdy kto potrafi połączyć wodę z mąką i pokroić kiełbasę tudzież pomidor w plasterki lub smarować sosem, może otwierać pizzerie. Pizza, którą tu się miejscami podaje ma tyle wspólnego z prawdziwą włoską pizzą co najnowsze Ferrari ze starą Syrenką. Pizza włoska to przede wszystkim prawdziwa włoska mąka typ 00. Droga i w Chełmnie nie kupisz. Prawdziwe świeże, soczyste i słodkie pomidory. Włoski parmezan lub salami. Dodatki suche, świeże i bez konserwantów, każdy inny i inaczej kładziony do różnego rodzaju pizzy.. Maks 3-5. Ciasto długo wygniatane i równo rozciągane na cieniutki spód (bez wałka), lekko chrupiący po wypiekaniu w piecu na drewno. Itd. Pizza chełmińska to najczęściej tania mąka i przywiędłe warzywa oraz owoce najczęściej z Biedry. Plastelinowy ser i chemicznie doprawiany sos kupowany na kilogramy w pojemnikach. Wszystko szybko przyrządzane i źle wyrobione na grubym spodzie oraz nierówno wypieczone w piecu na prąd..itp. Smacznego

• arkis7 Re: Pizza 28.01.19, 21:01
        Teraz krytykujesz skladniki ale jak byś dostał pizzę z wymienionych przez cb składników to marudził byś na cenę heh śmieszy mnie takie wybrzydzanie ...
        • Gość: M. Re: Pizza IP: *.dynamic.mm.pl 29.01.19, 10:23
          Dlatego właśnie napisałem, że pizza chełminska nie ma nic wspólnego z prawdziwą pizzą włoską. Pizze z chełmińskich pizzerii to produkt pizzo podobny.
    • Gość: xxx Re: Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.19, 14:40

Bobra pizza jest w chlebem i solą moge polecić jest przepyszna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka