Gość: kullll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:00 CO O NIM SADZICIE I O LUDZIACH CO DO TEJ SZKOŁY CHODZA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milo Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:11 To gimnazjum jest zaje fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:34 DNO!!!!!!!!!!!! a ludzie w nim wożą się jakby nie wiadomo kim byli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 21.11.04, 10:27 zgadzam sie!! wożą sie jak TACZKI Z GNOJEM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomalek Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:05 Najdebilniejszym chłopakiem jest Tomasz Sztylc pseudo on ma misowy sztyk mówcie tak na niego to go wkurza. Mówie nie zadawajcie się z tym pedałem on się ponoć pie..ł z Heleną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MODRALA Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:18 szczeze To gdyby nie pare ludzi ktorych nie nawidze to bylo by spoko!!!szkola całkiem całkiem!!! pozbyc sie jedynie TRĄBACZA-Adama ktory wozi sie po szkole jak po własnym ****** hahahahah:P POZDRO dla chlopaczka niech sie tak Trzyma a porozmawiamy w sposób nie werbalny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowis Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:40 Żeby wypowiadać się na FORUM, niech Cię najpierw mamusia ortografii nauczy. Próbujesz się wywyższyć, a jakoś Ci to nie idzie, bo wiekszość ludzi zwałę z Ciebie ma, że nie umiesz pisać. Nawet się podpisać nie umiesz. Pisze się MĄDRALA, a nie MODRALA i TRĘBACZ zamiast TRĄBACZ. To tyle jeżeli chodzi o pisownie. A co Ci nie pasuje u Adama? Nie znasz go, a oceniasz po kilku razach, gdy go widziałeś. Ja znam go bardzo dobrze i jakoś nie uważamz żeby coś z nim było nie tak. Super kumpel i w ogóle. I lepiej znajdź sobie inny obiekt do żartów. Pozdro dla Kaczora !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MODRALA Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:34 Nie rozpatrywaliśmy tutaj kto jest lepszy z języka polskiego lecz po to powstało FORUM aby można było wyrazić swoje zdanie. Jak co to zajrzyj do słownika języka polskiego!!! Hahahaha. A co do Adama gdybym nieznał go to nie napisałbym tego, ale niestety taka jest prawda. Adam to ********* Bardzo go nie lubię, wręcz nie nawidzę!!! On osądza ludzi chociaż ich nie zna!!! I zanim zaczniesz go bronić to przejrzyj na oczy!!! żAL MI CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:03 Zgadzam się z MODRALĄ.Ja też bardzo nie lubię Adama choć go dość dobrze znam. Adam to frajer i zgrywa pajaca. Uważa sie za niewiadomo kogo a tak naprawde jest zwykłym prostakiem.Myśli że wszyscy go lubią a rzeczywistość jest zupełnie inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nastolatka Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:17 Dobre posuniecie ZUZIU!!! Adam taki jest nie da sie tutaj co oszukiwac duzo osób przejrzało na oczy jaki on jest naprawde!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 122 Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:33 122 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.04, 19:43 sorry ale to co pisza niektórzy z was to jest przegiecie!!!!!jak kogoś nie znasz to nie osadzaj!tam sie nikt nie wozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:31 Zgadzam sie.Każdy się tam wozi.Myślą,ze Gimnazjum miesci sie w LO i madrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:36 bo tak jest. gimnazjum mieści się w Zespole Szkół Ogólnokształcących.nie zazdrościcie im czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaniutka Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:16 ejjjj no sorka, ale moim zdaniem naprawde ci ktorzy chodza do sportówki to łajzy itp!!!! A szczególenie pierwsza klasa!!!! to jest okropne, nie ma to jak zwykle gim nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:04 SZOKŁA JAK SZKOŁA CHODZIŁAM ,MILE WSPOMINAM CHWIEL SPEDZONE Z KLASĄ!WYSOKI POZIOM PRZYNAJMNIEJ SIE CZEGOS NAUCZYŁAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:11 pod jakim względem I klasa to łajzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guuuuuuuuu Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:54 szkola super przynajmniej moja klasa byla..bylo super , niezapomniane chwile i w ogole fajny klimat panuje tylko ze trzeba sie duzo uczyc.pozdro dla wszystkich gumnazjalistow sportowego!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 03.12.04, 17:19 uwarzam, że gimnazjum sportowe to cioty, niby sportowe a ja tam nie widze żadnych sportowców, jedyne w co są dosć dobrzy to siatkówka, ale i tak na wszystkich zawodach dostają od gim. nr 1 po dupie we wszystkich dyscyplinach w kosza, noge i w siate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z gim nr 4 Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:44 ty chyba jestes głupi w siate zawsze wygrywamy a w biegach to juz nie mówie a my chodzimy do gim sportowego ale o profilu siatkówki frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 04.12.04, 17:30 w zeszlym roku raz udało wam sie fuksem wygrać, ale teraz na pewno dostaniecie w dupe, a odnośnie biegów wymień mi jakiegoś dobrego biegacza od was bo jakoś o żadnych nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:53 hahaha pierwszy raz słysze coś takiego jak profil siatkówka!!! nie badz śmieszny człowieku sportowe to sportowe a nie jakieś profile sobie wymyślasz!! daruj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:37 najpierw sie dowiedz o jakim profilu to jest szkola, potem to przemysl a na koniec przepros a nie masz smiejesz sie z faktow. To gimnazjum zostalo utworzone z mysla o ksztalceniu (glownie) dziewczyn z Culmena dlatego jest o profilu siatkowki. Widzialas kiedys zeby Culmen gral w szachy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: II g Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:17 Pod każdy penero np. taki bańka on się tylko kaleczy albo taki ciacho on bierzni potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKA JAK ONI? NIE! Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:08 MOŻE TERAZ NIE MA TAKICH DOBRY ZAWODNIKÓW ZE WZGLĘDY NA SPORT, ALE ĆWICZA I CHCA COŚ OSIĄGNĄĆ A NIE TAK JAK WY SIEDZICIE NON STOP PRZY KOMPTUERACH I NIC WAM SIE NIE CHCE! BYŁA KLASA Z GIMNAZJUM TAM BYLI PRAWDZIWI SPORTOWCY I NA PRZYKŁAD W BIEGACH SAME SKUKCESY ZARÓWNO U CHŁOPAKÓW JAK U DZIEWCZYN NADOLNY,CHMARZYŃSKI,SERGOT,BELSKA,MAŁECKA SŁYSZELISCIE O TAKICH? W UBIEGŁYM ROKU ZROBILI DLA GIM SPORTOWEGO DUZO I TEGO SIE NIE ZAPOMINA! JEST JESZCZE WIELE DYSCYPILN SPORTU W KTÓRYCH ODZNACZAJĄ SIE ,CHODZILI DO GIM. SPORTOWEGO O PROFILU SPORTOWYM ,A DO TEGO NA WIELU WIELU INNYCH ZAWODACH TEZ MOZNA ICH SPOTKAC! ONI SA WYBITNI TEGO POWINNO SIE ZAZDROSCIC!APELUJE DO WSZYSTKICH BIERZCIE Z NICH PRZYKŁAD RÓBICE COŚ A NIE GAPIENIE SIE W MONITORY NIC WAM NIE DA!JA JUZ W TYM KIERUNKU COS ZROBIŁAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:56 malecka??co ona zrobila dla gim??hehe bez przesady!!nadolny chmarzynki zgadzam sie..owszem alke one... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie tak! Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:52 a znasz je tak dobrze jak ja? zeby tak mówić.... tylko tyle ci powiem Z A Z D R O Ś C I S Z Odpowiedz Link Zgłoś