Dodaj do ulubionych

Nowa FABRYKA

06.11.04, 12:16
i jak Wam sie podoba?jak dla mnie-tragedia.teraz beda tam chodziły 15 i 16
latki,a z całej okolicy beda sie zjeżdzały jakies buraki "na "dyske",no i
tego ta muza:w rytm chamskiej techaniawy dj co chwile bedzie sie darl do
mikrofonu "no i co ludziska bawimy sie do białego rana jaaaazdaaaaaa".tak ja
to widze.a tak kur.. lubiłam tam chodzic;/
Obserwuj wątek
    • Gość: pytup Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 12:18
      wizualnie jest zajebiscie ale muza rzeczywiscie mogla by byc inna
    • leeloooo Re: Nowa FABRYKA 06.11.04, 12:26
      zgadzam sie,wizualnie jest nieźle.mogliby sobie oszczedzic ten UV,i skoro
      odnowili jedną sale-mogliby tez zrobić cos z ta drugą
      • Gość: Lucek Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:37
        12 litopada w FABRYCE kocnert rockowy,zagraj
        -Torn
        -Express Service
        -Hell's Coast
        -Rh-
        -Sun Went Down
        • Gość: pytup Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:43
          a juz 19 Vienio i Pele,
          100 dodatkowych biletow
          • Gość: bil Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:31
            na moje to by lepiej nowe stoły kupili do bilarda i bile bo pogryzione
            • Gość: nieznajoma Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:14
              ja chciala bym aby tam był lokal w którym miło posiedzieć ale przy techniawie
              sie niestety nie da bo dla mnie to jest muzyka której nie da sie sluchać a
              napewno nie dało by sie przy niej bawic. ale bawic czyli potańczyć itp a nie
              nachlać sie i wydurniac. pozdrowionka dla tych co są zemna
              • Gość: Kiszka Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:33
                Byłem tam i okazało się że jest większy stolec niż przypuszczałem !!!
                Czasy dzikich spędów bez wystroju (dosłownie jak w oborze ;-) już się skończyły.
                Dyska dla buraków w gumakch. A przecież to już było tam przerabiane
                • Gość: Kiszka2 Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:39
                  No i masz świętą rację czas tego typu lokali dawno minął. Teraz małe i
                  przytulne knajpki z wystrojem w dobrym guście.
                  A tam naprawdę stajnia (choć kiedyś ta pierwsza sala była ładniejsza - pare lat
                  temu) Ta nowa to ciemna piwnica dla guwniarstwa naćpanego !!!!
    • Gość: ~^~^~^~^ Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 19:03
      dyska dla buraków
    • Gość: DJ Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:43
      I ten pseudo DJ Święty tragedia (to i tak delikatnie powiedziane).
      JAZDAAAAAAAAAA i nic więcej ;-)
      Całe szczęście odszedł z Manhatanu to teraz można potańczyć i posłuchać muzykę,
      a nie jak to on robi nagrać cale 3 godzinki muzy ze swoimi tępymi gadkami i na
      piwko do baru ;) A potem jak coś zmówić u niego to trzeba czekac aż płyta się
      skończy.
      Lepiej muzy z radia posłuchać niż tego zmieniacza płyt a nie DJ-a !!!!!!!!!!!
      • Gość: KtośWażny Re: Nowa FABRYKA IP: 81.210.32.* 16.11.04, 17:55
        Jak leci dobra muza to ta STAJNIA daje rade.
        Bans tam jest leprzy niż w całym marsie*.
        A wioche to robi wpieprzający się manhatan*.
        Jak by Pieńki pomyśleli to zrobiliby jeden dzień
        dla BANSIARZY np.Sobota czy Piątek.

Pozdrawiam tych co są przeciwko...
        ----------------------------------------------
        *-celowo pisane z małych liter
      • Gość: Ja to ja =) Re: Nowa FABRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:46
        Siemankooo :] Moim zdaniem to dobrze , że otworzyli chociaż gdzieś większy
        chełmiński klub jakim jest Fabryka :] Jednak co prawda to prawda muza jest
        skopana na maxa !!! Dzięki tak zwanemu Dj ( choć wcale nim nie jest bo on
        wogóle nie ma pojęcia o dobrej muzyce i dlatego puszcza tylko to co jemu się
        podoba ) z Fabryki robi się drugi Manhatan !!! Mamy już dosyć muzyki z
        telewizji i potrzebujemy nowości !!! Ogólnie miejscówka zajb***a i oświetlenie
        też jest dobre , jednak brakuje tam rytmów Hip-Hopu i Bouncu !!! Jak by Ci tak
        zwani Dj zmienili repertuar to napewno Fabryka stała by się najlepszym klubem w
        mieście !!! Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat :] Narkaaa !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka