Gość: JA_82 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:20 ZNACIE JAKIEŚ ZWAŁOWE HASŁA? "WALNĄŁEŚ JAK ŁYSY GRZYWĄ O KANT KULI!" "A MI TO WISI, JAK KILO KITU NA AGRAFCE" "WYGLĄDASZ Z PROFILA JAK DUPA GORYLA" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koza Re: HASŁA!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 01:09 · Ala ma HIV-a. · Ala ma kota, kot ma wpie.. · Bądź biseksualistą, w ten sposób podwajasz swoje szanse. · Bezdomni do domu. · Białowieska się puszcza. · Bosek wracaj do domu! Matka Boska. · Boże spraw żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce. · Bóg dał, Bóg wziął, a kto daje i odbiera... · Bóg też zaczynał od zera. · Chciałem dobrze - Adolf Hitler. · Chopin - pomścimy cię. · Chrząszcz - to brzmi dumnie. · Cnota jest jak zapałka - służy tylko raz. · Co masz zrobić dzisiaj - zrób pojutrze. Będziesz miał dwa dni wolnego. · Cytaty cynią Polaka cłowiekiem ocytanym. · Czego Jaś się nie nauczy, z tego go przepytają. · Czterech pancernych i kapelan. · Czym chata bogata, tym goście wymiotują. · Dawka większa niż życie. · Diabeł nie śpi... z byle kim. · Doberman psem obronno-zaczepnym. · Dożyłki - święto narkomanów. · Dupta co chceta - Owsik. · Dziewice na szubienice. · Elvis Prędzej. · Erazm z Rotterdamu, Tales z Miletu, Sedes z Bakelitu. · Faceci są jak kible - albo zasrani, albo zajęci. · Gdzie punki nie mogą, tam Wodeckiego poślą. · Golf dla golasów. · Jaja skina są łyse. · Jaki Staś, taka Nel. · Jak Bóg Kubie tak Castro Bogu. · Jak sobie pościelesz to mnie zawołaj. · Jedzcie gó.. - miliardy much nie mogą się mylić! · Jedzcie tylko polskie ananasy. · Jestem dno wklęsłe. · Jeśli mówisz do Boga - modlisz się, jeśli Bóg mówi do ciebie - masz schizofrenie. · Jezus przyjdzie w glanach. · Julio Pleksiglas. · Kasia - pieczenie po radości. · Kaszanka polskim kawiorem. · Kazimierz nad Wisłą już tu nie mieszka. · Każdy Polak oczywista, dba by w domu była czysta. · Kielczanie, jak wam się powodzi? · Kobiety trzeba trzymać krótko. Rok, dwa... · Kocham Franię. Automat. · Komar jest ssakiem. · Koń ma cztery nogi. Po jednej na każdym rogu. · Koszary na browary. · Kto miał dziś stosunek niech się uśmiechnie. · Kto pije ten ma surowce wtórne. · Liczy się tylko liczydło. · LOVE - Liga Obrony Vróbelka Elemelka. · Los dał, kościół zabrał. · LSD - i tylko dwie kalorie. · Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl. · Małe jest piękne, ale duży może więcej. · Mam straszny pociąg. Konduktor. · Mary - opuszczam cię. Duch Święty. · Mądry Polak po szkole. · Miłość jest jak sraczka, przychodzi z nienacka. · Myjcie owoce zakazane. · Na dobry laser patrzysz tylko dwa razy. Raz lewym okiem, raz prawym okiem. · Na świecie co czwarty to Chińczyk, a u Kowalskiej dopiero co piąty. · Na początku Bóg stworzył niebo i ziemię oraz drut żebrowany C 16. · Najwięcej oszczędza kto unika księdza. · Nie idę do nieba - mam lęk wysokości. · Nie ma limitu dla mego odbytu. · Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet, byle były rytmiczne. · Nie ma złych kierowców, są tylko źle postawione słupy. · Nie pisać po murach. Dzielnicowy. · Nie szczypta soli - szczypta kelnerki. · Nie śpij bo ci dziecko podrzucą. · Nie trać głowy - gilotyna. · Nie wrzucajcie petów do pisuarów, my nie szczamy do waszych popielniczek. · Nieudana operacja to połowa udanej sekcji. · Ognisko domowe czasem dopieka do żywego. · One kozie death. · Ostrożnie z ogniem i mieczem. · Otwieram sekcję gimnastyczną - Władysław Laskonogi. · Otyli żyją krócej, ale jedzą dłużej. · Pasta dla pasterzy. · Pedałuj, pedałuj. HIV. · Pingwiny nie mogą latać, bo nie mają śmigieł. · Pokorny uczeń z dwóch ściąg ściąga. · Polak nie kaktus - pić musi. · Popieramy głodujących w Etiopii. · Proście a będziecie prości. · Prąd może być doskonałym nauczycielem tańca. · Prezydenta na pal, premiera na secam. · Prochy bierzesz, w proch się obrócisz. · Pustą głową najlepiej jest potakiwać. · Radio Maryja 666 MHz. · Rowy dla rowerzystów. · RP - Rzeczpospolita Papieska. · Ryby nic nie zrobiły, a i tak je zapuszkowali. · Serce nie sadysta, kiedyś przestanie bić. · Sikając z wiatrem idziesz na łatwiznę. · Skup się! (na punkcie skupu butelek) · Szczęść w barze. · Szkoła naszym wspólnym więzieniem. · Szkoła to buda, my jesteśmy szczeniakami. · Sznurowadła prowadzą do rozwiązania. · Tak dla elektrowni atomowych! Zobaczysz jakie będziesz miał śmieszne dzieci. · Taki syf, że gnój. · Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie. · Tańcz jak kiszki marsza grają. · Telewizja to trumna mózgów. · The Bil. · Tydzień na działce - audycja dla narkomanów. · Uczyć się - Lenin. Lenić się - uczeń. · Umyjcie węgiel. · Uśmiechnij się. Jutro możesz nie mieć zębów. · W następnym wcieleniu będę sobą. · W tym kraju najbardziej trzyma mnie grawitacja. · Wąchać chcą wszyscy, tylko pierdzieć nie ma komu. · Wódka lepsza od chleba bo gryźć nie trzeba. · Wykształcenie nie piwo, nie musi być pełne. · Wyprałem się w OMO i ani śladu po jajkach. · Wyspa - niedorozwinięty kontynent. · Z prochów powstałeś, to się otrzep. · ZCHNO - wzór wody święconej. · Zdrowa śmierć! · ZMP - Złote Myśli Prezydenta. · Źle jest mieć z katem na pieńku. · Żołnierz celującym celem. · Życie jest piękne, a później idzie się do szkoły. · Życie jest trudne, ale tylko przez 5 dni w tygodniu - uczeń. · Życie to choroba przenoszona drogą płciową. · Życie to najgorsza impreza na jakiej byłem. · Żyrafa - najwyższa forma życia. · Żytnia - 40% roztwór chleba naszego powszedniego. · Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spraj. · Kubek wódki albo dwa by nauka lepiej szła. · Nie krępuj się, szkoda sznurka. · Śmierć samobójcom. · Wykształcenie nie piwo - nie musi być pełne. · Wódka jest twoim wrogiem, więc lej ją w mordę. · Zrobiłeś - nie bój się. Boisz się - nie rób ! · Małe dzieci nie dają spać, duże - nie dają żyć. · Wizyty zawsze sprawiają przyjemność - jeśli nie przyjściem to wyjściem. · Sympatia jest często wzajemna, antypatia - zawsze. · Koniom i zakochanym inaczej pachnie siano. · Światem rządzą młodzi - gdy się podstarzeją. · Pewnego przyjaciela poznasz w sytuacji niepewnej. · Za młodu drży nam serce, na starość nogi. · Nie dzwonić tylko pukać! (Napis obok domofonu w wieżowcu). · Szkoła to nie knajpa, nie trzeba chodzić do niej codziennie. · Program metali programem narodu! · (Napis na ubikacji) Boli mnie cewka moczowa. (Dopisek) Jak mnie bolał ząb, to go wyrwałem. · Usłysz dźwięk klaśnięcia jednej dłoni. · Bądź sadystą - bij się w piersi! · Radio to cudowny wynalazek: jeden ruch ręki i ... nic nie słychać ! · Tu byłem - Tony Halik. · Każdy człowiek zachowuje się sztucznie - jest to zupełnie naturalne. · Jeśli u innych widzisz wady, a u siebie nie, to lepiej idź do okulisty. · Tik-tak walczy. · Ciało puszczone raz w ruch, puszcza się cały czas. · Lepiej być w kropce niż w martwym punkcie. · Jeśli chcesz być kimś wielkim - zacznij od rzeczy małych. · Nie narzucaj światu swojego formatu! · Miłość jest jak eter: może zabić, a może też ulotnić się. · Kto hoduje kilka róż - kocha piękno. Kto ich hoduje tysiące kocha szmal. · Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: HASŁA!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 01:13 wrazie jakbym zapomniał jakiegoś tekstu proszę mnie uzupełnić pozdro<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istel Re: HASŁA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:02 "odj.. sie jak VS-ka na przegląd" "odj.. sie jak szczur na otwarcie kanału" Odpowiedz Link Zgłoś