Gość: baju-baju IP: 81.210.32.* 26.12.04, 17:00 Kto slyszal cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sex Pistol Re: Strzelanina w Kokocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 17:07 ja słyszałem !!!!!! podobno niezła masakra!! pełno glin i wogóle było strasznie! słyszałem że to wina Dj Bin Ladena?????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Strzelanina w Kokocku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:12 I znowu coś w tej Arenie ten klub już dawno zszedł na psy nie jest tam najspokojniej i nigdy nie będzie tak to jest z klubami na zadupiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oność91 Re: Strzelanina w Kokocku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:37 Ja jestem za tym aby zamknąć tą obore - zabić dechami i do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Strzelanina w Kokocku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:41 zgadzam się wtedy będzie spokuj. PS. słyszałem że to nie była strzelanina tylko bramkarzowi grdyke podcieli ale kto wie ile w tym prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Strzelanina w Kokocku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 01:04 A ja słyszałem żę się tam nic nie stało i że to znowu głupie plotyi komu teraz wierzyć co nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYPD Re: Strzelanina w Kokocku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 09:49 JO, i do Areny teraz ma wpaść AL-CAPONE zeby tego bylo mało, KOJAK będzie i Columbo takze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Strzelanina w Kokocku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:21 <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś