Dodaj do ulubionych

Chełmiński Klub Karate

06.01.05, 20:12
Co sądzicie o klubie karate w chełmnie? Chciałbym się zapisać ale najpierw
jestem ciekawy waszej oipni czy warto. Niektórzy mówią że nieżle wymiatają a
inni wręcz przeciwnie? A więc piszcie!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dimitrij [...] IP: 81.210.32.* 06.01.05, 20:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: !DiV! Re: Chełmiński Klub Karate IP: 81.210.32.* 06.01.05, 20:22
        dimitrij masz racje Arturo wymiata. A jak odwali taniec żurawia. Normalnie
        poezja :D Ale on naprawde wymiata. Wystarczy tylko spojrzeć na jego zęby
        buehehehe Pozdro dla III E
        • Gość: Daniel_San Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:30
          To forum powstało, bu dowiedzieć się opini o klubie, a nie o ludziach. A z
          resztą jeśli tak piszecie, to ciekawe jak wy przyszlibyście na trening to czy
          przeżylibyście chociaż jedną walkę p. z hoostem .
          • Gość: anonim [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:15
    • Gość: dydek [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:12
      • Gość: gośc Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 09.01.05, 00:13
        mam paru kumpli którzy tam chodzą, i musze powiedzieć że jak ktos jest juz
        ciotą od urodzenia to chocby niewiem ile lat tam chodził to nic z niego nie
        będzie, jednak jak ktoś juz ma ogólna sprawność to mozna cos z niego zrobić,
        z tego co wiem to ci senseje nieźle wymiatają
    • Gość: Daniel_San Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:19
      Po pierwsze: jestem dzieczyną i nie dam się obrażać na jakimś głupkowatym forum.
      Po drugie: Chodzę na karate od 8 lat i wiem że jeśli ktoś z was choćby się
      pokazał to własna matka by was nawet nie poznała !!!!
      • Gość: Gość Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:28
        na treningach wyglonda grożnie ale w rzeczywistości nie wiadomo.
        Tak poza tym Roman RULEZ. (taki karateka)
    • Gość: karateka Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 21:45
      Uważam że klub jest świetny i chodzą tam zarabisci ludzie no pomine kilku
      wymoczków ... Pozdro dla wszystkich ziomali i ziomalek a Propos to jak chcerz
      sie zapisać to zapraszamy u nas każdy jest miło widziany :))
      • dawp333 Re: Chełmiński Klub Karate 30.01.05, 22:06
        Gość portalu: karateka napisał(a):

> Uważam że klub jest świetny i chodzą tam zarabisci ludzie no pomine kilku
        > wymoczków ... Pozdro dla wszystkich ziomali i ziomalek a Propos to jak chcerz
        > sie zapisać to zapraszamy u nas każdy jest miło widziany :))
        NAWED TAKI PAKER JAK JA??
        • Gość: dydek Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:58
          Też tak uważam.CHodzi tam mój kumpel jak komóś za....e to obróci sie równo!!
          także ostrzgam przed adrianem r kl.2b
    • Gość: karate Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.02.05, 19:45
      dobry klub
    • Gość: :) Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:37
      Was wszystkich popie...liło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka