hoost 06.01.05, 20:12 Co sądzicie o klubie karate w chełmnie? Chciałbym się zapisać ale najpierw jestem ciekawy waszej oipni czy warto. Niektórzy mówią że nieżle wymiatają a inni wręcz przeciwnie? A więc piszcie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dimitrij [...] IP: 81.210.32.* 06.01.05, 20:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !DiV! Re: Chełmiński Klub Karate IP: 81.210.32.* 06.01.05, 20:22 dimitrij masz racje Arturo wymiata. A jak odwali taniec żurawia. Normalnie poezja :D Ale on naprawde wymiata. Wystarczy tylko spojrzeć na jego zęby buehehehe Pozdro dla III E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel_San Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:30 To forum powstało, bu dowiedzieć się opini o klubie, a nie o ludziach. A z resztą jeśli tak piszecie, to ciekawe jak wy przyszlibyście na trening to czy przeżylibyście chociaż jedną walkę p. z hoostem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydek [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 09.01.05, 00:13 mam paru kumpli którzy tam chodzą, i musze powiedzieć że jak ktos jest juz ciotą od urodzenia to chocby niewiem ile lat tam chodził to nic z niego nie będzie, jednak jak ktoś juz ma ogólna sprawność to mozna cos z niego zrobić, z tego co wiem to ci senseje nieźle wymiatają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel_San Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:19 Po pierwsze: jestem dzieczyną i nie dam się obrażać na jakimś głupkowatym forum. Po drugie: Chodzę na karate od 8 lat i wiem że jeśli ktoś z was choćby się pokazał to własna matka by was nawet nie poznała !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:28 na treningach wyglonda grożnie ale w rzeczywistości nie wiadomo. Tak poza tym Roman RULEZ. (taki karateka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karateka Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 21:45 Uważam że klub jest świetny i chodzą tam zarabisci ludzie no pomine kilku wymoczków ... Pozdro dla wszystkich ziomali i ziomalek a Propos to jak chcerz sie zapisać to zapraszamy u nas każdy jest miło widziany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dawp333 Re: Chełmiński Klub Karate 30.01.05, 22:06 Gość portalu: karateka napisał(a): > Uważam że klub jest świetny i chodzą tam zarabisci ludzie no pomine kilku > wymoczków ... Pozdro dla wszystkich ziomali i ziomalek a Propos to jak chcerz > sie zapisać to zapraszamy u nas każdy jest miło widziany :)) NAWED TAKI PAKER JAK JA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydek Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:58 Też tak uważam.CHodzi tam mój kumpel jak komóś za....e to obróci sie równo!! także ostrzgam przed adrianem r kl.2b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karate Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.02.05, 19:45 dobry klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chełmiński Klub Karate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:37 Was wszystkich popie...liło Odpowiedz Link Zgłoś