Gość: FARMAZOON IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:40 wasz wybór wasza sprawa-wpisujcie kandydatów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smooth Jazz Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:09 O.S.T.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Walka ze ściemą"® Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:03 Taaa O.S.T.R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seah Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: 81.210.32.* 11.01.05, 09:15 najlpeszy jest stave O !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marley Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: 81.210.32.* 11.01.05, 09:48 Korszla. On jest tak zajebisty że aż żal dupe ściska. No i jego kolega kachel ze swoimi bitami...NCDS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfweq Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:27 Jezeli chodzi o swiat to Jay-Z a w Polsce zdecydowanie O.S.T.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LYSY Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:16 korszla ten pedal jego freestyle sa zajebiscie ku.. zje..e I nie potrzebnie najeżdżał na matika bo to źle się dla niego skończyło ;) MATIK na wolno by ku.. rozpie..ł w pierwszej sekundzie tak aż je..y pederasta by musiał po mamusie lecieć hahahahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intoksynator Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:37 ostr na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQQ Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:12 pan duże PE i o.s.t.r !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:21 Pan duza Pizd...a? kim on jest? O.S.T.R. albo TEDE by go pojechali jak dzieciaka. Tak jak to zrobili Mes i Numer Raz z jego przyjacielem Meziem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem !! Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 13.01.05, 14:19 na świecie to oczywiście RAHZEL !! nie ma lepszego freestylowca !! na a polska no rzecz jasna O.S.T.R. i jego Jazzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LYSY Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:09 oczywiscie ze O.S.T.R i TEDE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADA. T Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: 81.210.32.* 13.01.05, 18:40 Najlepszym MC jest DML pod kazdym wzgledem i bezwarunkowo. A pozatym lubie mu TYRAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmmmm Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:04 O.S.T.R. ttaaa ale nie TEDE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:32 ostry ma swój styl ale nie zapominajcie o tedziku jest tez zajebisty przypominam bitwe płocką jak pojechał z obrońcami tytułu czyli OSTR+TEDZIK=HARDCORE,EMA ZIOMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x to the z Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:53 RAHZEL????????? buehehehehehehe chyba bitbox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:39 najlepszy jest PEJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^p^ Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:12 ktos wymienil tam peja dla mnie to smiechu warte:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
olum1 Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? 09.02.05, 13:54 widział ktoś bitwe w płocku z przed kilku lat na której tede pojechał eldo i pezeta? mistrzostwo! ale i tak ostry jest lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolno - Sylwek Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:16 Najlepszym Freestylowcem był Jadzia po sylwku w Kolnie.Jak się nachlał to chociaż piana mu leciała z ust to on dalej niestrudzenie próbował coś rymować.A jak poszedł spać do kolegi to jeszcze upalił się lekko ziołem i nikt wtedy nie był w stanie go pobić bo wszystkich zabijał... oddechem:DDD Szacun dla Jadzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^p^ Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:10 powiem tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gettosuperstar Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: 81.210.32.* 26.02.05, 09:03 Kazdy z was gowno wie na temat freestylu i hh, Korszla nie jest jakis super wyje..y ale to spoko koles i napewno jego konfrontacja z matikiem bylaby ciekawa. Mati to w zasadzie leszcz ktory zycie zna z TV i gazet tak jak zapewne wieksosc z WAS!! najlepszy na wolnym był BIG L i nic tego nie zmieni, to byl mistrz a teraz jest legenda!! Pkoj dla niego i wszystkich "prawdziwych" (ktorych jak narazie nie ma na tym kur***skim forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matik Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:18 hehe macieju, a raczej super gwiazdo z getta jak sie podajesz, a co ty wiesz na tematu freestylu? haha z tv i gazet? haha masz racje - niestety nie kazdy wywodzi sie z prawdziwego, przeje..ego getta jakim jest twoja DZIELNICA i nie kazdy mial okazje doswiadczyc jak to naprawde jest martwic sie o to jak przezyc itp. zadna konfrontacja z nikim mnie nie interesuje, generalnie mam to w dupie tak samo jak wszystko co jest tutaj pisane. Pozdrawiam ciebie czarny bracie! p.s. don't make me laugh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konopaś Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:51 oj maćku maćku ty to masz dopiero cieżki żywot. szczerze ci współczuje ciągłej walki o przetrwanie w tym pełnym białasów mieście. co do konfrontacji to jestem przekonany że jesli by do niej w ogole doszlo (bo wątpie czy ktoś by chciał z taką pipą jaką jest korszla startować na wolno)to wiadomo że wygrałby ją ten co "zna życie tylko z tv". dobra supermaćku koniec czytania i czas powrócić do swojej przeje..ej żeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konopaś Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:55 .......rzeczywistości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racio#1 Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:57 o Kór..a ja pier..le "CZARNY BRAT" korszla rozjeb..e wszystkich(chyba w opowiedaniu kawałów na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 09:19 yeah yeah yeah:] maciek na najlepszego freestylowca!!!!!!hehehehe ( zwała oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMCS Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 14:01 no ku.. Korszla ma sie rozumieć on i jego free sa zajebiści.Pozdro dla Matika NARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostry Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:33 Dziekuje ze tyle osob uwaza mnie za najlepszego freestyleowaca, chociaz ja sie za takowego nie uwazam,ale dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omcs Re: NAJLEPSZY FREESTYLOWIEC WSZECH CZASÓW???????? IP: 81.210.32.* 03.04.05, 21:47 O S T R ma sie rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś