IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:06
Piszcie co sadzicie o Lisewie,czy coś ciekawego się w nim dzieje,co byście
chcieli zmienic.
Obserwuj wątek
    • Gość: terenia Re: LISEWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:24
      dyska Romir jest czadowa, fajna muza tylko w kiblach syf
      • Gość: gość Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:01
        masz racje te kible to już przesada.smród i bród wszędzie, by sie wzięli do
        roboty, a nie GS-y dorabiają.
        • Gość: ANONIM Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:12
          Moskale mają w lisewie wszystkich za frajerów i wszyscy chodzą do knajpy, bo
          tam chociaż miła obsługa, dobre piwo a nie woda i bez gazu.
          • Gość: anonim Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:14
            Niech te schody umyją , bo to klientów odstrasza już na samym wejściu.
    • ddd63 Re: LISEWO 27.01.05, 19:42
      LISEWO JEST OK, GDYŻ ZNAJDZIEMY DUŻO ZABYTKÓW. JEST LISEWO OK DLATEGO,ŻE MAMY
      SPANIAŁY ROMIR BAR I DYSKOTEKĘ. OCZYWIŚCIE TEŻ AUTOBUSY GRAWID, KTÓRY
      WYŚMIENICIE KIERUJE FIRMĄ PAN MAKOSKI WITOLD!!!!!!!!!!!!GRAWID!!!!!JE ST OK
      • Gość: basia Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:43
        tak romir jest ok, ale moje koleżanki zastępują tą nazwę i mówią na to-->
        Lisewski spęd
        • Gość: ANONIM Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:59
          Mało powiedziane "SPEND" ...
    • Gość: ASIA Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:30
      PRZESTANCIE PISAC O BARZE ROMIR O JAKIMS GRAWICIE W LISEWIE JEST NUDNO NIE MA
      PORZADNEGO KLUBU JEST LADNIE OKI W LATO MOZNA POSIEDZIEC NAD FYCA ALE ZIMĄ KUFA
      NIC TYLKO SIE UTOPIC W TEJ FYCY ALE MALY PROBLEM JEST LUD NA FYCY NIECH
      ZORGANIZUJA COS DLA MLODZIEZY BO NUDA!!!!!!
    • Gość: no właśnie Re: LISEWO IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 13:11
      Lisewo to miejscowość, w której nikt się z niki nie liczy. Uśmiechniesz się do
      kogoś, o on patrzy na Ciebie jak na chorego pstchicznie. Wszędzie pełno dresów!
      koncert raz na rok zrobią i wszyscy myślą że jest tu zaje....., bo jest ROMIR.
      Gu... prawna. Romir to jeden wielki burdel. Laski po 14-15 lat uciekają z
      chaty, żeby tylko iść na dyskotekę i sobie zajarać. A NAUCZYCIELE NIC NIE
      WIDZĄ! (albo po prostu nie chcą widzieć). Jak mawiał starszy mieszkaniec tej
      wsi ,,to nie Lisewo, tylko srajewo" i mogę się z nim zgodzić. Większość ludzi,
      którzy mieszkają w Lisewie przywędrowała tu z różnych krańców naszego kraju.
      Różene kultury. Każdy tylko patrzy kto, co, komu i jak ukradł. Jak to
      wychachmęcił i JAK MU TO ZABRAĆ. Dlaczego nikt się nie cieszy z tego, że komuś
      wiedzie się dobrze i nie próbuje do tego dążyć. Nie jest tu fajnie. Może latem,
      ale wtedy wszyscy stąd uciekają, bo menele zaczynają buszować... Sami
      przyjedźcie tu zobaczcie naszą ZASRANĄ, SZARĄ RZECZYWISTOŚĆ... Czasam jak
      pomyślę, że jestem z Lisewa, to nie chce mi się wracać do domu.
    • Gość: stiven Re: LISEWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:25
      W Lisewie przydałoby sie kilka zmian(w gminie zwłaszcza). Nasi radni powinni
      troszke pogłówkować na tym co mają robic młodzi ludzie, których w Lisewie nic
      nie trzyma. W radzie jest kilku młodych, ale jakoś po 2 latach kadencji nic nie
      wnieśli do naszego życia (wyjątkiem może byc Bartek, który sie stara coś z tym
      zmienic). Latem jest nawet fajnie, ławeczki nad Fycą i te sprawy, ale jak pada
      czy jest zimno to nie ma co robić, nie ma gdzie isc. Jakiś konkretny bar by sie
      przydał z jakimiś atrakcjami(nawet eurobiznes moze czas urozmaicić)dla
      wszystkich. Wybudowali sale (nawet fajna) ale dla kogo?dla garski
      osób.Potrzybne by było letnie boisko do siatkówki, siłownie by ktoś otworzył.
      no i te stare babcie co w każdej dziewczynie widzą puszczalską w ciązy i
      cholerne ORMOWCY co kabluja. Wiec wiecej minusów jak plusów. Kto ma jakies
      pomysły?
    • Gość: ............... Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:24
      klub?! W LISEWIE!? TO BY NIE WYPALIŁO NO CO WY!? GDYBY TAKI POWSTAL TO BANDA
      TUTEJSZYCH DRESÓW(NIE BĘDĘ WYTYKAĆ O KOGO CHODZI, CHYBA KAŻDY WIE) ZDEMOLOWAŁA
      BY GO W PARE DNI! ZESZLA BY SIĘ MELINA- STYPA JAK NIC! CHYBA, ŻE BYLABY
      SELEKCJA (TO OCZYWIŚCIE ŻART) POŻĄDNYCH LUDZI MOŻNA WYMIENIĆ KILKU, WIĘC
      WESZLKI BY NIELICZNI... NO A WTEDY KLUBIK BY UPADŁ...JA WOLE ŻEBY W CHEŁMNIE
      POWSTAŁO COŚ POŻĄDNEGO.
    • Gość: biało-czerwona Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:39
      NAJGORSZA PLOTKARSKA MIEJSCOWOŚĆ O JAKIEJ KIEDYKOLWIEK SLYSZALAM! TU KAŻDY O
      KAŻDYM WSZYSTKO WIE. LUDZIE TU RĄBIĄ KAŻDEMU DUPĘ, WYMYŚLAJĄ NIESTWORZONE
      RZECZY, SĄ ZAZDROŚNI O BYLE CO NO I ZAWISTNI! ZOBACZ TĄ JAKĄ MA CZAPKE, A TA
      JAKĄ MA KURTKĘ, A WIESZ ŻE TA Z TYM, A NIEDAWNO BYŁA Z TAMTYM,A TEN NIEDAWNO
      BYŁ NA MAJORCE, A NO TO PEWNIE Z MAFIĄ MA ZATARGI ITD. TO WLAŚNIE JEST LISEWO!
      TO JEST CHORE, NIE MA TU ŻADNEGO PORZĄDKU! NO I TE STARE PIE..IĘTE BABKI,
      KTORE OD RANA DO WIECZORA SIEDZĄ W OKNIE I WIEDZĄ KTO GDZIE POSZEDŁ I KIEDY
      WRÓCIŁ. OCZYWIŚCIE NIC INNEGO NIE ROBIĄ TYLKO SIEJĄ FERMENT, A W KOŚCIELE TO W
      PIERWSZYCH ŁAWKACH SIEDZĄ. FAŁSZ JAK NIC!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ja_bucz Re: LISEWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:31
        fakt faktem czasami jest przegięcie!ale nie mozna tak zaraz wszystkich
        przekreslać. Mieszkam tu 18 latek i sądze że nie chciałabym zamienić tej naszej
        dziury na nic innego.może te wszystko wiedzace i wszedzie będące "babcie" to
        lekka przesada,nic tu nie można zrobić bo zaraz wszyscy wiedzą. ale są tu
        naprawde zajebiści ludzie, którzy nie dają sie nie lubić!po prostu trzeba tu
        żyć i poznawać fajnych ludzi, których nie brakuje. Uwierzcie!!!
    • Gość: ?? Re: LISEWO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.02.05, 19:31
      A gdzie to jest?
      • Gość: Kaśka Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:07
        ?? - hey...to Ty musisz byś strasznie zacofany jeśli chodzi o okolice Chełmna i
        o powiat chełmiński, skoro nie wiesz gdzie jest Lisewo....:D hahaha!!!!
    • Gość: mała Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:48
      Bardzo fajna wioska.jestem tam bardzo czesto bo moja rodzinka tam
      mieszka.naprawde Lisewo bardzo mi sie podoba.
      • Gość: ANONIM Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:24
        Jezeli chodzi o miejscowosc to jest OK!!!ale dyskoteka to LIPA straszna
    • Gość: mieszkaniec Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:23
      E tam Lisewo, dajcie sobie spokój! Tu i tak nikogo nie interesuje co robi
      młodzież... możemy zanudzić sie na śmierć i tak nikogo to nie ruszy! Stare baby
      nażekają że śmietniki łobuzy rozwalają- buaahahahaha! a noby co innego mają
      robić!?
    • Gość: KaHa :) Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:08
      o ca wam chodzi???wscibscy ludzie sa wszedzie nie tylko tutaj!!!co do nudy tez
      sie nie zgadzam!!!cale wakacje spedzilam tutaj i bylo naprawde swietnie!!!mamy
      swoja "mafie"(pozdrawiam) i wieczory zawsze spedzalismy razem,nawet w Romirze
      na dicso bylo spox!!!!grunt to miec z kim sie bawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak nie
      masz zgranej paczki to bedziesz sie nudzil nawet w takiej "metropolii"(hehe)jak
      to cale chelmno!aha...w Romirze nie jest wcale tak zle.fakt wpuszczaja tam
      miejscowych meneli i w kiblach jest syf.jednak tak poza tym to dobrze sie tam
      bawie-muza mi odpowiada(nie lubie bawic sie tylko przy typowym
      technie),wiekszosc ludzi znam bo jestem u siebie!...W LISEWE JEST
      SWIETNIE!!!!!!!!!!!pozdrawiam wszystkich moich ziomow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka