Dodaj do ulubionych

Żakinada 2005 z LO Kopernika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:46
jak Wam sie podobało?kto mial najlepsze stroje?oczywiście że my
buahahahahahahahahhahahahahahah aha!!!!!!!!!!!!!Straż Pożarna górą:)!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 3e Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:49
      a woźnego z Grubna to na stos!najpierw dyrek wyraza zgode a potem wysyla
      majstra zeby nas wyrzucał.ale kanał ludzie!!!!!!
      • Gość: okruszek-Grubno Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:16
        Jeśli już ktoś wspomniał o Grubnie to nie omieszkam wspomnieć o waszym
        występie. Na stos to raczej IIIe. Mogliście przyjść na pieszo jeśli nie
        potraficie jeździć i lamp nie widzicie(swoją drogą to żakinada polega na
        dostarczaniu śmiechu,a wy to zrobiliście)
        • Gość: zakinada Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:35
          hehe to z lampa to niezła beka.co za koleś tą fure prowadził. z 3c ktos chyba co
          • Gość: [] [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:44
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: uczennica Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:05
              zakinada super!! wystepy na auli byhly udane !! najlepeiej 3 a 3 b 3 c!! brawo
              dla nich. no i nareszcie obeszlo sie bez dennych zapachow octu czy sledzi:/
              bylo super niezla impka.zycze udanej zabawy na stodniowce nara
              • Gość: ja Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:04
                bylo super!pozdro dla gasiorów
        • konik19 Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika 29.01.05, 09:46
          DO Okruszka - Grubno : ciekawe czy ty potrafisz jeździć , pewnie na sankach
          nawet nie potrafisz buhahhhaaa
          • Gość: okruszek Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:32
            Do konika 19: Właśnie nie potrafię i dlatego nie jeżdżę.A sanki...?Te sporty
            mnie już nie bawią.Zostało to przeze mnie napisane tylko dlatego że ktoś
            poruszył temat szkoły w Grubnie-inaczej nie byłoby tego. Po co ktoś pisał o
            woźnym, który was wyrzucał. Po tym co pokazaliście miałby was zatrzymywać?Acha!
            W mojej ostatniej wypowiedzi było coś o 3e-może zbyt pochopnie bo nie wiem z
            której klasy był kierowca.Pozdrawiam konika 19, o którego dojrzałości świadczy
            jego wypowiedź.
            • Gość: halina Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:55
              co wy chcecie od tego kierowcy!!! On to zrobił dla was, żeby było zabawnie i
              aby wszyscy pamietali tą żakinadę. Jednym słowem było zajebiście. Spróbujcie
              nas pobić za rok...
    • Gość: andzia Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:57
      najlepjej przebrana byl aga sz. za kibola az bebzun jej wystawal wowwowow bylo
      zwalowo
      • Gość: kinga Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:46
        do andzi:widzę, ze ktoś tu ma kompleksy albo jest straszną idiotką. ciekawe
        jaki jest Twój "bebzun"? mamy do czynienia z ideałem? czy po prostu lubisz
        obrażać innych? następnym razem pomyśl a dopiero potem pisz.
        • Gość: andzia Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: 80.51.54.* 31.01.05, 21:26
          do kini ty no takiego bebzuna nie widzialam od kad zyje wiec a z reszta to
          dziewczyna jest zwałowa
          • Gość: on Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:49
            ciekawa jestem jak Ty byś się czuła gdyby ktoś tak napisał o Tobie na forum...
            może zamiast krytykować napisz coś z sensem i pomyśl, że czasem tym co piszesz
            możesz zrobić komuś przykrość. jednak mam nadzieję, że agnieszka nie przejęła
            się Twoim pieprzeniem.
            • Gość: on czy ona? Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:52
              chyba ona. pozdrawiam i zgadzam się z Tobą
    • www.chelmno.net Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika 29.01.05, 11:19
      Dziś wrzucę na stronkę zdjęcia!
    • krwawa.mery Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika 31.01.05, 12:43
      Najlepszy show zrobiły klasy IIIa i IIIc. Było świetnie!!!
    • Gość: Kamdi Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:51
      No nieźle! Bardzo fajnie było! A te fotki ludzi z www.chelmno.net zwałowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka