Gość: 3e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:46 jak Wam sie podobało?kto mial najlepsze stroje?oczywiście że my buahahahahahahahahhahahahahahah aha!!!!!!!!!!!!!Straż Pożarna górą:)!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3e Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:49 a woźnego z Grubna to na stos!najpierw dyrek wyraza zgode a potem wysyla majstra zeby nas wyrzucał.ale kanał ludzie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okruszek-Grubno Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:16 Jeśli już ktoś wspomniał o Grubnie to nie omieszkam wspomnieć o waszym występie. Na stos to raczej IIIe. Mogliście przyjść na pieszo jeśli nie potraficie jeździć i lamp nie widzicie(swoją drogą to żakinada polega na dostarczaniu śmiechu,a wy to zrobiliście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakinada Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:35 hehe to z lampa to niezła beka.co za koleś tą fure prowadził. z 3c ktos chyba co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:05 zakinada super!! wystepy na auli byhly udane !! najlepeiej 3 a 3 b 3 c!! brawo dla nich. no i nareszcie obeszlo sie bez dennych zapachow octu czy sledzi:/ bylo super niezla impka.zycze udanej zabawy na stodniowce nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:04 bylo super!pozdro dla gasiorów Odpowiedz Link Zgłoś
konik19 Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika 29.01.05, 09:46 DO Okruszka - Grubno : ciekawe czy ty potrafisz jeździć , pewnie na sankach nawet nie potrafisz buhahhhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okruszek Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:32 Do konika 19: Właśnie nie potrafię i dlatego nie jeżdżę.A sanki...?Te sporty mnie już nie bawią.Zostało to przeze mnie napisane tylko dlatego że ktoś poruszył temat szkoły w Grubnie-inaczej nie byłoby tego. Po co ktoś pisał o woźnym, który was wyrzucał. Po tym co pokazaliście miałby was zatrzymywać?Acha! W mojej ostatniej wypowiedzi było coś o 3e-może zbyt pochopnie bo nie wiem z której klasy był kierowca.Pozdrawiam konika 19, o którego dojrzałości świadczy jego wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:55 co wy chcecie od tego kierowcy!!! On to zrobił dla was, żeby było zabawnie i aby wszyscy pamietali tą żakinadę. Jednym słowem było zajebiście. Spróbujcie nas pobić za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:57 najlepjej przebrana byl aga sz. za kibola az bebzun jej wystawal wowwowow bylo zwalowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:46 do andzi:widzę, ze ktoś tu ma kompleksy albo jest straszną idiotką. ciekawe jaki jest Twój "bebzun"? mamy do czynienia z ideałem? czy po prostu lubisz obrażać innych? następnym razem pomyśl a dopiero potem pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: 80.51.54.* 31.01.05, 21:26 do kini ty no takiego bebzuna nie widzialam od kad zyje wiec a z reszta to dziewczyna jest zwałowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:49 ciekawa jestem jak Ty byś się czuła gdyby ktoś tak napisał o Tobie na forum... może zamiast krytykować napisz coś z sensem i pomyśl, że czasem tym co piszesz możesz zrobić komuś przykrość. jednak mam nadzieję, że agnieszka nie przejęła się Twoim pieprzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on czy ona? Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:52 chyba ona. pozdrawiam i zgadzam się z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
www.chelmno.net Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika 29.01.05, 11:19 Dziś wrzucę na stronkę zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa.mery Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika 31.01.05, 12:43 Najlepszy show zrobiły klasy IIIa i IIIc. Było świetnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamdi Re: Żakinada 2005 z LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:51 No nieźle! Bardzo fajnie było! A te fotki ludzi z www.chelmno.net zwałowe Odpowiedz Link Zgłoś