Dodaj do ulubionych

KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!!

28.01.05, 18:17
JUŻ NIEDŁUGO W PAWILONIE NA ULICY KOPERNIKA ZOSTANIE OTWARTY NOWY KLUB
FANTASY.SZUKAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH POTRZEBUJEMY JAK NAJWIĘCEJ LUDZI!!!!!!JAK
KTOŚ CHCE CHODZIC TO NIECH NAPISZE
Obserwuj wątek
    • Gość: deco Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:29
      Jaki klub czym bedzie sie on zajmował:>
      • lukki2 Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! 28.01.05, 19:39
        Magic:the Gathering,Dungeons and Dragons,Diablo battle net, książki
        fantastyczne.Będą organizowane turnieje w M:TG.To będzie takie przyjemne
        miejsce w którym można sie rozerwac.
        • Gość: deco Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:02
          Myslem ze jakeis gry:) bo cos niezabrdzo znam w/w tytuły
          • Gość: Sandra Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 02.02.05, 13:50
            No No No Chełmnie sie rozwija hehehe!Nie no myśle ze taki klubik to coś całkiem
            spoczko!Pozdrowionka!
        • lukki2 Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! 29.01.05, 11:16
          No gry też tam będą ale najbardziejchodzi o to żeby można było sobie pograć w
          w/w gry.A jakie gry cie interesują?????
          • Gość: ssss Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:38
            TIBIA
            • Gość: deco Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:21
              Counter-strike 1.6 i Scourc , zapewne inni by chcili q3 red alert 2 Star-craft
              i inn gry.:-)a ze zpaytam ile komuterów ma byc?
    • whisky_adi Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! 29.01.05, 14:17
      czyzby nowa konkurencja dla kawiarenek?
    • Gość: Karolcia Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 14:54
      Hmmm, jak prezczytałam o klubie fantasy, to pierwsze co przyszło mi do głowy to
      książki, filmy, dyskusje, RPG. Ale widzę potych postach, że tylko mnie jednej :
      ( Bo inni raczej zainteresowani są nie klubem fantasy, a klubem gier
      komputerowych
    • mullog Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! 29.01.05, 15:28
      MI sie wydaje że to super pomysł. Na pewno z przynajmniej trzema kumplami
      bedziemy przychodzić. Mam tylko 2 pytanka. KIedy otwarcie?? A po drugie to czy
      takie rzeczy jak kości do D&D bedą zapewnione czy trzeba bedzie przynośić ze
      sobą??(w tej kwesti jestem początkujący i o grze mam wiedze czysto
      teoretyczne).Jeszcze raz gratulacje za to ze ktoś w końcu wpadł na pomysł
      zorganizowania tak przydatnej rzeczy :D
      • Gość: Michał 2 Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 29.01.05, 15:43
        Chętnie popykam z innymi w gierki fantasy i wymienię się doświadczeniami.
        Gratulacje za pomysł.
    • Gość: Michał Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 29.01.05, 15:41
      uważam iż, pomysł jest wyśmienity i warto taki klub stworzyć. Jest wiele
      argumentów które mówią same za siebie aby powyższy fanclub otworzyć. Chętnie
      porozmawiał bym z innymi ludźmi i wymienił z nimi swoje doświadczenia i
      zainteresowania. oczywiście stworzenie fanclubu jest bardzo trudne i
      pracochłonne ale myślę, że warto go stworzyć
      • lukki2 Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! 29.01.05, 17:22
        To nie bedzie kawiarenka internetowa do której będzie sie chodziło pograć w
        Countera czy Star Crafta.W tym miejscu będą sie spotykały osoby zainteresowane
        Fantasy i RPG.To nie bedzie miejsce podobne do kawiarenki na wodnej.
    • Gość: Malkav Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:55
      Czekam z niecierpliwoscia, z kumplami na pewno wpadniemy jak bedzie juz klub
      dzialac. Moze ktos gra w Wampira Maskarade?
      • lukki2 Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! 02.02.05, 10:17
        KLUB JUŻ JEST OTWARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jAK KTOŚ CHCE WPAŚĆ TO NIECH NAPISZE NA
        MOJE GG BO NIE ZAWSZE KTOŚ TAM JEST NAPISZCIE A JA WAM ODPISZE KIEDY KTOŚ
        BĘDZIE MIAŁ ZAMIAR WPAŚĆ A JA ODPISZE KIEDY BĘDZIEMY MÓJ NUMER GG:
        7504253 PISZCIE JAK CHCECIE WPAŚĆ
        • Gość: Szulcek Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:00
          to bardzo dobry pomysł chętnie bym sobie pograł w D&D. chociaż jestem
          nowicjuszem powinienem sobie poradzić=D
    • Gość: Była sąsiadka... Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:54
      Ho-ho...Sąsiad jaki ty pomysłowy jesteś.I pomyślec,ze to ty.Heh.Życzę
      powodzonka w prowadzeniu Klubiku.Pozdróffki ;)
    • Gość: mysia9991 Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:39
      ooo chłopaki fajny pomysł życzę powodzenia!! i male pytanko:dziewczyny też mogą
      się zapisać?? :)
      • Gość: mysia9991 Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:40
        pozdro dla m.s.
        • Gość: j Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:29
          to chyba oczywiste, że dziewczyny mogą się zapisać :P
          Szkoda, że ja nie umie grać bo może czasem miałabym co do roboty ;-)
          Pozdróweczka!
          • Gość: mysia9991 Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:44
            drogi "j" przepraszam ale co byś robił?? zarywał?? heh...przykro mi ale na
            razie jestem jedyną chętnĄ i do tego zajętą.....
            • Gość: j Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:03
              Mysia źle zrozumiałaś :P
              Tam nic nie było o zarywaniu :P
              Hehe, ale cóż...każdemu się może zdarzyć. Pozdro.
              PS:Nie jesteś jedyną chętną ... ;-)
      • Gość: mysia9991 Re: KLUB FANTASY W CHEŁMNIE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:45
        :P buziaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka