Dodaj do ulubionych

PRACA W CHEŁMNIE

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:11
Witam.
Jak myślicie czy jest możliwa praca w Chełmnie?
Czy nasze miasto jest gotowe na dorastającą młodzież kończącą studia i chcąca
wrócić do swojego miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sonia Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:22
      Odpowiem krótko NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: xxxxxx Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 11:14
        niebyło i niebędzie to jest wioska
        • mongoe Re: PRACA W CHEŁMNIE 06.02.05, 11:19
          Witam :) ja wąłśnie należę do tej "młodzieży studiującej"..faktem jest,że
          ogólnie pracy nie ma-ale nie tylko u Nas w Chełmnie..moim zdaniem jednak
          wszystko zależy od tego na jakim stanowisku i jakiego rodzaju pracy się
          poszukuje :)) pozdrawiam
          • Gość: Asia Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:56
            Witam.
            nie było nie ma i nie będzie pracy w Chełmnie.
            POzdrawiam.
    • Gość: kama Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:42
      O pracę wszędzie jest ciężko, ale jak się chce to wszędzie możnają znależź. Ja
      wróciłam pos tudiach do Chełmna trzy lata temu i pracuję tu w swoim wyuczonym
      zawodzie.
      • giti Re: PRACA W CHEŁMNIE 07.02.05, 19:31
        Jest ciężko, ale chyba można coś znaleźć. Kłopotem jest to, że wyjątkowo trudno
        jest o jakieś rozsądne pieniądze, a to powoduje, że brakuje młodym perspektyw.
        Mieszkanie, samochód, rodzina... długo nie ma na to szans.
        • Gość: Sandra Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: 81.210.32.* 11.02.05, 22:22
          Zgadzam sie tu z większością wypowiedzi!heh!Ja jak pójde na studia itp.. niemam
          zamiaru pracować i szukac tu pracy w Chełmnie!popierwsze kierunek jaki obiore
          wogle nie jest relany tu w Chełmnie do pracy!pozatym nawet jakby był to i tak
          niechciałabym tu pracować!Chełmno to małe i miłe miasteczko ale jak chodzi o
          znalezienie pracy i te cholerne bezrobocie to totalne DNO!Pozdrawiam!!!
    • Gość: Gosc Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:54
      A moze koledzy/kolezanki wracajacy z wielkiego swiata pomysleliby o zalozeniu
      wlasnej dzialalnosci ktora zapewnila by im prace :-) zapewne posiadacie duzo
      nowych pomyslow!Nie pytajcie co miasto moze zrobic dla was,ale co wy mozecie
      zrobic dla miasta!!!HEHEHE
      • Gość: :-) pomyslowy Joe Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:40
        zgoda, ale tu jest troche maly zbyt bo malo ludzi mieszka, jakis konkretny i
        duzy interes to sie tu juz nie oplaci, bo wszystkie praktycznie branze sa juz
        zdeterminowane przez okolicznych bussineman'ow.. no ale moznaby cos pomyslec,
        np jakis salon erotyczny czy cos...
        • Gość: Magda Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:12
          Może by otworzyć celulozę w Chełmnie i zatrudnić 150,000 osób.
          Srednie wynagrodzenie dla 1 pracownika 5,000 zł. miesięcznie.
          Praca tylko przy komputerach i w biurze .
          Są chętni?????????
    • Gość: xax Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:18
      nigdy tu nie będzie pracy.
    • Gość: kasia Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:23
      O pracę wszędzie ciężko ja osobiście szukam jej i nie mogę znaleźć mam
      nadzieje, że znajdę. Wszyscy w tych czasach wołają o średnie dlatego radze wam
      je robic ja naszczęście mam i będzie mi łatwiej zdobyć robote. Jestem z zawodu
      technik ekonomista i nie ma dla mnie roboty to naprawde śmieszne tyle banków w
      Chełmnie i do żadnego nie potrzebują.
      Pozdrowienia dla Kamili śle Kasia:-).
    • Gość: wilkot Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 00:42
      jest mozliwa- bez satysfakcji, nie jest gotowe. Mam kontakty (bliskie!), a
      opinie :1) jeszcze tu pracuje, w tym grajdole, ale wyprowadzam sie do...X. (po
      40-tu latach)
      2)dojezdzam do T. i wole wstawac o 5-tej zarabiajac 620,- na reke, ale robie
      rzeczy, o ktorych w Chelmnie nikt nie slyszal i mam pewnosc pracy i rozwoju
      zawodowego, - w Magistracie tlumaczem jest jakis hydraulik po studiach!
      3) wyjechalem z Chelmna. Szukajc pracy pytano mnie, czy prócz handlu pod
      ratuszem, walentynek i dezorganizacji ruchu ulicznego cos jeszcze sie dzieje?
      ...wystarczy ??
      • Gość: do witkot Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:03
        Nic dodac nic ująć
    • Gość: Zuzia Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:53
      Chełmno jest małym miastem i trudno o pracę wszędzie nawet w dużych zakładach.
      Jestem z zawodu informatykiem i też szukam pracy ale nie w Chełmnie tylko w
      jakiś większych miejscowościach. Zgodzę się z tobą Karolina że w Chełmnie
      ciężko o robotę.
      Pozdrowienia dla Karolinki :-)
      • Gość: cat Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: 81.210.32.* 11.02.05, 15:46
        a co potrafiszm jako ten informatyk..
        co wogóle robi informatyk?

CAT
        • Gość: rufus_SPAM@op.pl Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.05, 20:50
          generalnie siedzi i nic nie robie czasami podłubie w nosie;) Głupie pytanie,
          głupia odpowiedź:)
      • Gość: rufus_SPAM@op.pl Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.05, 20:47
        Jeśli chodzi o Chełmno to dla informatyka kiepsko..... A jak już się cosik
        znajdzie to niestety ciężko sie rozwijać zawodowo.... Ja też jestem
        "informatykiem" (jeszcze na studiach;);)) I pracę znalazłem dopiero w Wawie... A
        tutaj praca dla informatyka jest jak się dobrze poszuka:) Pozdrawiam Zuzę

Rufus

Jak dopisywać to wykasować _SPAM
    • Gość: e Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 03:00
      praca jest tylko płacić nie ma komu. Szkoda, że niektórzy nie szanują
      pracowników
    • Gość: syn jezusa Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.internet.org.pl 20.02.05, 14:28
      Praca jest u drąrzków za 3 zł na godz ale warunek ciągle się uśmiechaj do nich
    • Gość: pumka_gumka Re: PRACA W CHEŁMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:32
      Jesli jestes bardzo dobry na studiach, to praca sama Cie znajdzie. Jest jednak
      kilka uwag:
      1. nie w Chelmnie, bo tu jak sie nawet znajdzie prace, to nie ma mozliwosci
      rozwoju.
      2. trzeba konczyc kierunek na dobrej uczeli.
      Poza tym zeby znalezc prace (szczegolnie w Chelmnie) trzeba miec znajomych
      poustawianych gdzie trzeba. I to jest przykre. Nie ma sie co dziwic, ze
      jednostki ambitne wyjezdzaja jak najdalej od tego zapyzialego miasteczka.
      Na zalozenie wlasnego biznesu trzeba miec dobry pomysl i jeszcze wiecej kasy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka