Dodaj do ulubionych

Do uczniów LO im. Kopernika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:51
Witam wszystkich!
Jestem z Chełmna, z w/w wymienionego LO i niepokoi mnie zachawanie... heh...
pani Szymańskiej, chciałbym Was zmobilizować do działania, dlatego zadzwoniłem
do Ministerstwa Edukacji Narodowej i zgłosiłem sprawę do Kuratorium, które
zajmie się niedopełnianiem obowiązków i łamaniem praw przez p. Szymańską.
Teraz bardzo dużo zależy od Was i od Waszych rodziców. Musicie wystąpić z
ramienia samorządu uczniowskiego w tej sprawie jako uczniowie, a Wasi rodzice
powinni udać się do dyrektora ze skargą i żądaniem pokierowania tą sprawą,
mogą również poruszyć ten wątek w ramach Rady Rodziców. Do dyrektora udać się
może 3 przedstawicieli w postaci 'trójki klasowej' bądź trzech dowolnie
wybranych rodziców....
Działajcie, ja już swoje zrobiłem...
Jeśli czegoś nie zrobicie będzie jeszcze gorzej, a Wasza przyszłość stanie pod
znakiem zapytania!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: qwaz Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:11
      mnie sie to podoba!! tak jest!! zrobmy cos w tej sprawie :D
    • Gość: ~ktoś Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:15
      Odważny jestem co nie? :D
      • Gość: kama Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:13
        Odważny to podaje swoje nazwisko. Przynajmniej. A nie anonimowo nawołuje
        innych, żeby podejmowali jakieś kroki.
        • Gość: ~ktoś Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:25
          A ty byś podał(a) ?? wiedząc ile masz do zaryzykowania? Może i przesadziłem z
          tym odważnym, ale kroki już zostały poczynione... zresztą jeśli się nie zgadzasz
          z moimi oskarżeniami to ten wątek nie powinien Cię interesować... Mi chodzi
          tylko i wyłącznie o skorzystanie z NASZYCH PRAW!! Mamy prawo do zmiany
          nauczyciela!!!!!!!!!

Pozdrawiam
    • Gość: 666 Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:40
      W Swojej wypowiedzi nie Uwzględniłeś jakie dokładnie zachowanie niepokoji Cię w
      tej koboieie, proszę o konkretne przykłady w ten sposób Dasz bardziej do
      zrozumieniea osobom odwiedzającym ten wątek o co Ci dokładnie chodzi.Niektórzy
      mogą sobie pomyślec że np. wstawiła ci 1 niesprawiedliwie a teraz chcesz sie
      mścić, ja poniekąd się z tobą zgadzam ale to z przyczyn osobistych. Pozdrawiam
      i czekam na głębsze rozwinięcie swojego roszczenia.
      • Gość: ~ktoś Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:08
        Hej! Ci ludzie, z którymi ma zajęcia, dobrze wiedzą co mam na myśli.. nie chcę
        się zdradzić tutaj o co chodzi, bo boje sie, że stanie się oczywiste o kogo
        chodzi, wiadomo, że jeśli to trafi do owej pani i cokolwiek nie zostanie
        uczynione, to ja moge już zmieniać szkołe.. pewien jestem tego, że moje
        oskarżenia nie są bezpodstawne..
        • Gość: yyyyyyy Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:07
          tak na moje to bedzie wielki nie wypał i tyle co mam do powiedzenia na ten
          temat a uwazam ze to bedzie niewypał z przyczyn oczywistych ze niek nie wystąpi
          z trójki klasowej a jak Pani pr SZymanska sie o tym dowie to wszystkie klasy
          bedą miały przesrane!!!!!!!!
    • Gość: gfdg Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:26
      Witam..Rowniez jestem uczeniem tej pani..Zgadzam sie ale mniej ta swiadomosc ze
      nikt sie nie odwazy pojsc do dyrektora..wiem o tym bo wiele juz bylo prob ale
      wszystko zakonczylo sie na niczym..Matematyka jest katorga i dyrektor naprawde
      powinien cos z tym zrobic..Nie wystarczy przyscie na lekcje bo tak jak kazdy
      myslacy nauczyciel bedzie abrzdo mily i wogole..Przeklinanie na lekcji to cos
      wspanialego..Dobry watek..wielki plus dla Ciebie..
    • Gość: byla uczennica Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: 81.210.32.* 11.03.05, 15:39
      Witam!
      W zeszłym roku skonczyłam LO i musze napisac, ze p.Szymanska uczyla mnie matmy bo bylam na profilu mat-fiz. Wspominam te lata na prawde koszmarnie, całym sercem nienawidziłam i bałam sie tych lekcji, jednak w IV klasie ona troche sie zmieniła a ja nie opuszczałam juz zająć [przedtem bylo troche wagarow z lęku] i udalo mi sie wyjsc na 4 :)
      Szymanska jest jędzą to fakt i jesli macie taką mozliwosc to zróbcie cos z tym!!
    • Gość: Slash Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:51
      genialny pomysl!! trzeba cos w koncu z nia zrobic... jeste w 100% ZA
    • Gość: boguś Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:31
      słyszałem ze ona pracowała w szkole w grubnie i ja wywalili za znecanie sie nad
      uczniami... wiecie cos o tym??
      • Gość: były uczeń z Grubn Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 11.03.05, 16:53
        o tym wywalenia Szymańskiej to BUJDA !!
        • Gość: dwed Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:43
          prawda..
    • Gość: uczen Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 08:59
      ona nie jest taka zla, zrobiliscie z niej tutaj potwora, a tak nie jest. ona
      jest poporostu wymagajaca, a co do czego to kawal opowie, usmiechnie sie itp
      jest wporzadku i uwazam ze nie nalezy na nia skarzyc!
    • Gość: Mario Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:36
      Wcale nie jest upierdliwa
    • Gość: ....... Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:58
      cos za szybko przycich ten wątek ale mozna było sie tego spodziewac bo nikt sie
      nie sprzeciwi nauczycielom
      • Gość: gsg Re: Do uczniów LO im. Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:47
        zgadzam sie z Toba..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka