Gość: OCALONY IP: 81.210.32.* 11.03.05, 21:20 CZY ZNACIE JAKIŚ WYBITNYCH CHEŁMIŃSKICH POETÓW? JEŚLI TAK TO PODAWAJCIE SWOJE TYPY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yashin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.03.05, 12:59 nie zetknęłam się z poetami w tym mieście.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja typ........ Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:54 nie znam ich osobiescie ale wiem ze dwoch czlonkow zespolu D>OX pisze wierze chyba bojan i daras(podobno nawed niezle.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.B. Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.03.05, 14:59 bojan pisze zajebiste wiersze.. po przyczytaniu "dotyk anioła" aż mi się łzy zakręciły w oku. jego wiersze przemawiają do serca, bo chłopak pisze sercem!! Darasa wierszy jeszcze nie miałam okazjii usłyszeć , ale mam nadzieję ze kiedyś się to zmieni. pozdrawiam E.B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickiewicz Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:25 Bojan!?!?!?!?! o qr*a on pisze wniersze?!?!?!? chyba brajlem!!! Prawdziwe wiersze z serca powstają spontanicznie! PZDR dla wszystkich 3stylowców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: un Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:54 Bojan i wiersze no chyba ze takei 666 ku.. ku.. ooooo 666 ave satan a daras no coment jedyne co on stworzyl to base o krolewnie pi..linie i legende o krolu jebaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.B. Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.03.05, 20:45 " Dotyk Anioła" Kolejny dzień , kolejny zachód słońca przeszywający , ciepły dreszcz niech trwa juz bez kińca A każdą nacą, gdy samotność we mnie woła marzę o Twym sercu, dotyku anioła... Twe oczy jaśniejsze niż gwiazdy na niebie wciąż mnie odtrącasz , wciąż dalej od Ciebie Tyś mą nadzieją, mą duszą, mą wiarą Tyś dobrym snem walczącym ze złą marą Pozwól mi być. przybiec do Ciebie Pozwól mi kochać i cieszyć się niebem Me wnętrze i serce ciągle Cię woła przybądż i przytul dotyku aniola bojan P.S.zamieszczone za pozwoleniem autora( nie widzę tu nic z typu 666) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daras Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 10:21 niewiem kto mnie tu podal i wten watek tu wrzusil. TO PRAWDA PISZE WIERSZE ALE TO SA MOJE OSOBISTE UCZYCIA MYSLI I ODCZUCIA wiec watpie ze kto kolwiek kiedy je przeczyta.P.S.E.B. CZY JA CIE DOBRZE KOJARZE EVE BRAUN CZY TO TYLKO ZBIEG OKOLICZNOSCI EWA B. TYLKO JEDNO PYTANIE MAM CZY TY I MAREK TO RODZENSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 30.03.05, 20:03 Ja mialam akurat okazje przeczytac kilka wierszy Dariusza byly niezle tylko za duzo w nich smierci i czarnych mysli, nie byly najgorsze, ale troche optymizmu Darku! Pozdrawiam i przepraszam.. wiesz za co! 3maj sie buzka pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 01.04.05, 18:19 aaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 01.04.05, 18:28 aaaa Odpowiedz Link Zgłoś