Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!!

IP: 81.210.32.* 11.03.05, 21:20
CZY ZNACIE JAKIŚ WYBITNYCH CHEŁMIŃSKICH POETÓW? JEŚLI TAK TO PODAWAJCIE SWOJE
TYPY
Obserwuj wątek
    • Gość: Yashin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:49
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: .... Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.03.05, 12:59
        nie zetknęłam się z poetami w tym mieście....
        • Gość: to ja typ........ Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:54
          nie znam ich osobiescie ale wiem ze dwoch czlonkow zespolu D>OX pisze wierze
          chyba bojan i daras(podobno nawed niezle.)
          • Gość: E.B. Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.03.05, 14:59
            bojan pisze zajebiste wiersze.. po przyczytaniu "dotyk anioła" aż mi się łzy
            zakręciły w oku. jego wiersze przemawiają do serca, bo chłopak pisze sercem!!
            Darasa wierszy jeszcze nie miałam okazjii usłyszeć , ale mam nadzieję ze kiedyś
            się to zmieni. pozdrawiam E.B.
            • Gość: Mickiewicz Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:25
              Bojan!?!?!?!?! o qr*a on pisze wniersze?!?!?!? chyba brajlem!!! Prawdziwe
              wiersze z serca powstają spontanicznie! PZDR dla wszystkich 3stylowców!!!
    • Gość: un Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:54
      Bojan i wiersze no chyba ze takei 666 ku.. ku.. ooooo 666 ave satan a daras
      no coment jedyne co on stworzyl to base o krolewnie pi..linie i legende o
      krolu jebaku
      • Gość: E.B. Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.03.05, 20:45
        " Dotyk Anioła"
        Kolejny dzień , kolejny zachód słońca
        przeszywający , ciepły dreszcz niech trwa juz bez kińca
        A każdą nacą, gdy samotność we mnie woła
        marzę o Twym sercu, dotyku anioła...
        Twe oczy jaśniejsze niż gwiazdy na niebie
        wciąż mnie odtrącasz , wciąż dalej od Ciebie
        Tyś mą nadzieją, mą duszą, mą wiarą
        Tyś dobrym snem walczącym ze złą marą
        Pozwól mi być. przybiec do Ciebie
        Pozwól mi kochać i cieszyć się niebem
        Me wnętrze i serce ciągle Cię woła
        przybądż i przytul dotyku aniola

bojan

P.S.zamieszczone za pozwoleniem autora( nie widzę tu nic z typu 666)
    • Gość: daras Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 10:21
      niewiem kto mnie tu podal i wten watek tu wrzusil. TO PRAWDA PISZE WIERSZE ALE
      TO SA MOJE OSOBISTE UCZYCIA MYSLI I ODCZUCIA wiec watpie ze kto kolwiek kiedy
      je przeczyta.P.S.E.B. CZY JA CIE DOBRZE KOJARZE EVE BRAUN CZY TO TYLKO ZBIEG
      OKOLICZNOSCI EWA B. TYLKO JEDNO PYTANIE MAM CZY TY I MAREK TO RODZENSTWO.
      • Gość: Natalia Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 30.03.05, 20:03
        Ja mialam akurat okazje przeczytac kilka wierszy Dariusza byly niezle tylko za
        duzo w nich smierci i czarnych mysli, nie byly najgorsze, ale troche optymizmu
        Darku! Pozdrawiam i przepraszam.. wiesz za co! 3maj sie buzka pa!
    • Gość: a Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 01.04.05, 18:19
      aaa
    • Gość: aaaa Re: NAJLEPSZ POETA W CHEŁMNIE!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 01.04.05, 18:28
      aaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka