Gość: kierowca IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:33 co myślicie o stanie naszych chełmińskich dróg. dzisiaj na alejach3maja urwałem wnet koło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: opłakany stan naszych dróg IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:06 Nie tylko kierowcy mają problem, bo w o wiele gorszej sytuacji znajdują się piesi, którzy musza po kolana brodzic w błocie. Przede wszystkim współczuję mieszkańcom bocznych ulic. Mam nadzieję, że nasi radni rozwiążą ten kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kierowcy Re: opłakany stan naszych dróg IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 21:26 Fakt jazda Alejami to niezły wyczyn.Slalom gigant to pestka.Może wreszcie ktoś weźmie się za to za co mu płacą. Jest to główna ulica miasta-wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownica Re: opłakany stan naszych dróg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:38 a może by tak zrobić jakąś akcję dobroczynną i zebrać pieniążki? może jakieś inne pomysły? :P moim skromnym zdaniem należało by rozpatrzyć ponownie jakość wykonywanych usług przez firmy naprawiające "nasze" drobi.. kto płaci za te naprawy? za taką robotę te firmy powinny dostać pozew do sądu a nie zapłate!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migacz Re: opłakany stan naszych dróg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 16:39 To jest masakra!!!tego jeszcze nie bylo!!!na wojska polskiego musi byc nowa droga! a jak zobacze ze drogowcy zalepiaja dziury to kazdy ma kulke w łeb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: opłakany stan naszych dróg IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 07:35 no to już chyba nie żyją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: opłakany stan naszych dróg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:34 to nie wiesz ze jesli podczas jazdy na naszych ulicach cos ci sie stanie z wozem przez te dziury to wzywasz policje i dostajesz odszkdowanie z urzedu miasta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: opłakany stan naszych dróg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:43 Wiesz Aniu,znajac szybkosc dzialania urzednikow to na odszkodowanie czeka sie pewnie wieku, a fakt, ulice w Chelmnie sa tragiczne, dziura na dziurze, czesto bywam w Chelmnie i za kadzym razem boje sie czy jazde po chelmiskich ulicach przezyje zawieszenie mojego samochodu :( Odpowiedz Link Zgłoś