Gość: ?!?!?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:57 JAKI CHŁOPAK JEST NAJŁADNIEJSZY?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brzdęk Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 23:10 pewnie Radek i Darek co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:30 niestety tam takowych brak... ladny? to odrazu... hmm... glupi...? eh.. pech to pech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukochana Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:25 Najładniejszy to taki moj ulubiony :) Piotruś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka_Sikora Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 00:48 Najładniejszy jest Darek S. zwany Sikorem ... całus dla niego :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanika z Unisławia Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: 212.160.232.* 05.04.05, 10:35 BIRKOF!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krwawa Sonia Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 02:15 Grzesiu i Wojtuś - znacie ich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:25 MARCIN CIEŻNIAKOWSKI MÓJ IDEAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Perez Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 11:32 Birkoff!!! Hehehe! Pozdro dla niego od rocznika 82 i klasy KS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cici Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:43 malolaty zabierzcie sie za lekcje i nie snujcie bajek. w unislawiu sa sami cukrowi frajerzy, wazony i wiesmaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia (hehehe)) Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:00 a wy nie macie zajecia tylko Unislaw obgadywac, a wlasnie ze sa fajni chlopacy i ladni ale jak ma ktos klapki na oczach to ma pecha poprostu no ludzie zapewne znaja kazdy Helusia i cio teraz chyba zgadzacie sie ze mna ze sa chlopaki fajni w Uislawiu, hehehe.... wiem wiem ze juz wam lyso pozdrowka dla Maksymka Odpowiedz Link Zgłoś
nessa.anaare Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA 01.05.05, 22:09 Pewnie, że Maksio! :] I jego cudowny głos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raciniewo Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:53 Pioter Smołucha :)) (a ta jego sex bomba... buueehehehehe :> Piotruś przejrzyj wreszcie na oczy... ja jestem tuz obok...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos z chelmna Re: ŁADNY CHŁOPAK Z UNISŁAWIA IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.05.05, 21:23 zgadzam sie z wami dziewczyny ze maksym (heluś) poprostu czlowiek cool jest to najsexowniejszy czlowiek w unislawiu, okolicach a nawet i w chełmnie!!! pozdrowienia dla wszystkich a zwlaszcza dla maksymka PS. daj mi numer gg bo bym se z toba pogadala, a wtedy co mnie meczyles kto mi sie podoba to powiem ci ze znasz ta osobe... Odpowiedz Link Zgłoś