Gość: X IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:11 co myslicie o tej wsi i o ludziach ktorzy tam mieszkaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: galgan Re: Cepno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:05 same wiesniaki, oprocz Ani M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: któś Re: Cepno IP: *.idea.pl 02.05.05, 12:35 Nie zgadzam się z Tobą gałganie,bo same wiesniaki z Cepna są oprócz Ani M i Oli S!A po za tym Cepno jest spoko!Chociaz zależy,które,bo tam gdzi blki jest bez kitu,ale kawałek dalej jest spox!!! Pozdro wszystkim z Cepna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuku16 Re: Cepno 13.05.05, 20:36 Gość portalu: galgan napisał(a): > same wiesniaki, oprocz Ani M. a co stoi ci na anie .m Odpowiedz Link Zgłoś
kuku16 Re: Cepno 13.05.05, 20:34 witaj czlowieku z cepna.wioska jest ok i ludzie tyz.zgadnij kim jestem.napewno sie znamy i mamy wspolnych znajomych jak i hobby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Cepno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:08 Co sadze o ludziach z cepna???!!!! a wiec moje zdanie jest takie. mieszkaja tam tylko dwieosoby które lubie a mianowicie Martynka i Kaśka!!! pozdrowionka dla was dziewczynki!!!! ps. mieszka tam tez taka jedna zwął ja pinecha!!!! dziewczyno nie wychodz miedzy ludzi bo wszyscy oślepną!!!! Narx!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos z Lisewa Re: Cepno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:26 Byłem kiedys w sklepie w Cepnie i widziałem tam fajna Laseczke miała czarne długie włosy była zajebista wiek ok. 16-19 lat kto wie niech napisze co to za foczka.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z Cepna Re: Cepno IP: *.idea.pl 20.05.05, 15:13 Ej jesteś z Lisewa a jak się nazywasz bo moze cie znam...A dziewczyn takich jak napisałeś jest sporo!Między innymi ja...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek 21 Re: Cepno IP: *.idea.pl 21.05.05, 17:03 Poznałem w Cepnie pewną dziewczynę---Ania sorry za sylwestra1Ps:ale w ryj nieźle dostałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaja Re: Cepno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:59 gdzie sie podzialy te PGY...hehe. Odpowiedz Link Zgłoś