Gość: CJ IP: 81.210.32.* 16.06.05, 10:07 wpisujcie wszystko co sądzicie o tej grze . co prawa jeszce jej nie mam ale juz niedlugo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gta Re: GTA San Andreas IP: 81.210.32.* 16.06.05, 10:16 zajebis.... gierka nic dziwnego ze nazwali ja gra 2005 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna prawda Re: GTA San Andreas IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:22 Wszyscy się zachwycacie tą odmużdżoną grą! Ona jest dla takich którzy są za głupi aby pograć w coś inteligentniejszego. Poczekajcie troche : w październiku wyjdzie gra , która te durne GTA zniszczy tj: Rome Total War : Barbarian Invasion. Najlepsza gra. www.totalwar.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DB Re: GTA San Andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:21 Jak nie ma jak jest, tylko nie w wersji polskiej.Zgadzam się zasłużyła na miano gry roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracjan Re: GTA San Andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:42 Uwaga bo policja węszy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KokSia Re: GTA San Andreas IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 19:18 Siemka ! No gierka jest bardzo fajna - od kilku dni ją posiadam ! Napoczątku myślałam że nie będzie tak ciekawa jak GTA Vice City - bo ta gierke też bardzo lubie ! Ale jednak GTA San Andreas okazał się lepszy! Pozdrowionka :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CJ Re: GTA San Andreas IP: 81.210.32.* 17.06.05, 23:24 chcialbym sie dowiedziec czy pojdzie mi gta na Athlon 1.8 , GeForce 2 64mb 256ram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: GTA San Andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:25 pójdzie, mój kolega ma podobny sprzet i mu chodzi bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: GTA San Andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:07 Gierka Zajefajna ale ma spore wymagania ... no zreszta teraz juz tak zawsze jest! mam durona 800 geforce 2-64m i 384 ram chyba sobie nie pogram co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: GTA San Andreas IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:19 Ja mam Celerona 850,320 mb ramu,karte GF4 64mb i tnie tak ze za bardzo sie nie da grac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *¬!O!( Re: GTA San Andreas IP: *.server.ntli.net 28.07.05, 16:07 Za slabe procki macie, powyzej 1,2Ghz. A gra wymiata... GTA RULEZ ALWAYS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CJ Re: GTA San Andreas IP: 81.210.32.* 28.07.05, 22:34 ma ktos moze dvd na sprzedaz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: GTA San Andreas IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:08 *LXGIWYL* - Pierwszy zestaw broni KODY DO GRY *PROFESSIONALSKIT* - Drugi Zestaw broni *UZUMYMW* - Trzeci Zestaw broni *HESOYAM* - Odnowienie zdrowia i pancerza + $250 000 *OSRBLHH* - +2 do poziomu "Wanted" *ASNAEB* - Zerowy poziom Wanted *PLEASANTLYWARM* - Słoneczna pogoda *CIKPYH* - Bardzo słoneczna pogoda *AUIFRVQS* - Deszczowa pogoda *ALNSFMZO* - Bardzo deszczowa pogoda *CFVFGMJ* - Mblista pogoda *YSOHNUL* - Czas szybciej leci *SPEEDITUP* - Gameplay szybciej leci *SLOWITDOWN* - Gameplay wolniej leci *AJLOJYQY* - Przechodnie atakują wszystkich oraz dostają kij golfowy *BAGOWPG* - Masz *dar*(?) na głowie *FOOOXFT* - Każdy jest uzbrojony *AIWPRTON*- Dostajesz czołg Rhino *CQZIJMB* - Dostajesz Bloodring Banger`a *JQNTDMH* - Dostajesz Rancher`a *VROCKPOKEY* - Dostajesz Racecar`a *VPJTQWV* - Dostajesz Racecar`a *AQTBCODX* - Dostajesz Romero *CELEBRITYSTATUS* - Dostajesz limuzynę *TRUEGRIME* - Dostajesz śmieciarkę *RZHSUEW* - Dostajesz wózek golfowy *CPKTNWT* - Wszystkie samochody na ekranie wybuchają *WHEELSONLYPLEASE*- Niewidzialny samochód *STICKLIKEGLUE* - Doskonała przyczepność *SZCMAWO* - Samobójstwo *ZEIIVG* - Wszystkie światła są zielone *YLTEICZ* - Kierowcy są agresywni *LLQPFBN* - Wszystkie samochody mają różowy kolor *IOWDLAC* - Wszystkie samochody mają czarny kolor *FLYINGFISH* - Łodzie mogą latać *BTCDBCB* - CJ jest grubszy *BUFFMEUP* - Maksymalny poziom umięśnienia *KVGYZQK* - CJ jest chudy *BLUESUEDESHOES* - Elvis jest wszędzie *BGLUAWML* - Przechodnie atakują Cię wyrzutnią rakiet *CIKGCGX* - Zabawa na plaży *MROEMZH* - Wszędzie są członkowie gangów *BIFBUZZ* - Kontrolujesz gangi w Los Santos *NINJATOWN* - Wygląd Ninja *BEKKNQV* - CJ jest oblegany przez kobiety *EVERYONEISPOOR* - Po ulicach jeżdżą same gorsze samochody *EVERYONEISRICH* - Po ulicach jeżdżą tylko sportowe samochody *RIPAZHA* - Samochody mogą latajć *CJPHONEHOME* - Duży "Bunny Hop" *JUMPJET* - Dostajesz odrzutowiec Hydra *KGGGDKP* - Dostajesz poduszkowiec Vortex *JCNRUAD* - Zdemoluj i wal (?) *SPEEDFREAK* - Wszystkie samochody mają nitro *BUBBLECARS* - Kiedy walniesz w samochód - on odlatuje *NIGHTPROWLER* - Zawsze jest wieczór *OFVIAC* - Widać pomarańczowe niebo o godz. 21:00 *MGHXYRM* - Sztorm *CWJXUOC* - Burza piaskowa *KANGAROO* - Mega skok *BAGUVIX* - Nieskończone zdrowie *CVWKXAM* - Nieskończona ilość tlenu, gdy nurkujesz *AIYPWZQP* - Dostajesz spadochron *ROCKETMAN* - Dostajesz Jetpack`a *AEZAKMI* - Policja nigdy Cię nie będzie ścigać *BRINGITON* - Masz 6 poziom "Wanted" *IAVENJQ* - Mocne Uderzenie *AEDUWNV* - Nigdy nie będziesz głodny *STATEOFEMERGENCY* - Na ulicy wybuchają zamieszki *CRAZYTOWN* - Wygląd Funhouse *MUNASEF* - Adrenaline Mode(?) *FULLCLIP* - Nieskończona amunicja, nie trzeba przeładowywać *OUIQDMW* - Automatyczne namierzanie podczas jazdy *GHOSTTOWN* - Zmniejszony ruch na ulicach *FVTMNBZ* - Na ulicach jeżdżą tylko samochody ze wsi *SJMAHPE* - Możesz zrekrutować każdego (dostaje on uzi 9mm) *BMTPWHR* - Pojazdy i *Peds* ze wsi, Get Born 2 Truck Outfit(?) *ROCKETMAYHEM* - Możesz zrekrutować każdego (dostaje on wyrzutnie rakiet) *WORSHIPME* - Maksimum Respect`u *HELLOLADIES* - Maksimum SexAppeal`u *VKYPQCF* - Taksówki mają nitro *PROFESSIONALKILLER* - Masz poziom "Hitman" we wszystkich statsach broni *NATURALTALENT* - Maksymalny poziom prowadzenia wozów *OHDUDE* - Dostajesz Hunter`a *FOURWHEELFUN* - Dostajesz Quad`a *AMOMHRER* - Dostajesz cysternę *ITSALLBULL* - Dostajesz buldożer *FLYINGTOSTUNT* - Dostajesz Stunt Plane`a *MONSTERMASH* - Dostajesz Monster Truck`a Odpowiedz Link Zgłoś