shiwa_91 27.06.05, 11:52 JAK W TEMACIE! MÓJ TO: *STRASZNY FILM *FANATYK!! - REWELACJA! *BYĆ JAK JOHN MALKOVIC *SHREK 2 *MILCZENIE OWIEC *SEVEN *KRĄG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heh Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:59 strasznie dużo osób napisało, co? heh... mój ulubiony film..??.. '9 i 1/2 tygodnia'? heheheeeh a na serio to 'flubber' :D:D:D... nie no może... 'kosmiczny mecz'? hehehe albo hm 'akademia pana kleksa'. a serio to 'marzyciel' z Johnny'm Deppem albo 'czego pragną kobiety' z melem gibsonem, no i 'zmowa pierwszych żon'. to ostatnie dość feministyczne, a przedostatnie zabawne i przyjemne. natomiast przy 'marzycielu' tak płakałam, że w kinie pozostała mokra kałuża pod moim fotelem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:55 ring klatwa chlopaki naibizie mrowkiwgaciach ostroznie z diewczynami szosty zmysl piekny umysł stygmata rekfium dla snu dzieciz dwrca zoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quadro Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.05, 10:52 Zielona Mila!!! to jest film... a ogólnie very very dużo filmów jest fajnych. pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akasza Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:59 królowa potępionych dog soliser dracula 2000 droga bez powrotu chłopaki na ibizie the ring Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinomaniak. Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:01 nie rozumiem jak mozna lubic jednoczesnie swietny BYĆ JAK JOHN MALKOVIC i plytki do granic STRASZNY FILM3. przeciez to dwa odmienne bieguny. po drugie nie czaje dlaczego tak bardzo lubiany jest "The Ring" (zapewne amerykanska wersja) - plytki, schematyczny horror z lekka domieszka przyjemnego dreszczyku. ten film nic nie wymaga od widza poza podskoczeniem w fotelu od czasu do czasu. przyjemny, na jeden raz. i nic wiecej. filmow ulubionych mam chyba z dwiescie, a wiec moze wymienie rezyserow, ktorych filmy (w wiekszosci) uwielbiam: * Lynch * Tarantino * Bunuel * Kieslowski * Jarmusch * Van Sant * Von Trier * Kusturica * bracia Coen * Burton * Kubrick * Leone ...jak na ironie nikt tutaj nie wymienił ani jednego filmu, który wyszedł spod kamery jednego z powyżej wymienionych reżyserów. co to, ludzie już nie lubią kina ambitnego? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinomaniak. Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:05 to jeszcze raz ja. zapomnialem o Ingmarze Bergmanie. "Fanny i Aleksander", "Persona" czy "Szepty i krzyki" to przecudne, bardzo trudne i wielce inteligentne filmy. może ktoś oglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfx Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 01:02 Tarantino jest mistrzem rezyserow... Pulp Fiction - ahhhhh Kill Bill vol.1,2 - uhhhh Wsciekle psy, Urodzeni mordercy i inne - ufffff :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Sidious Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 01:12 zeby nie bylo Lynch - Diuna Tarantino - Pulp Fiction Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krew Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 07.07.05, 20:36 phi.. a Almodovar? Ozon? Bertolucci.. nie ma to jak kino europejskie a nie sieczka amerykanów.. chcoaiz uwielbiam humor Tarantina no i genialan "mechaniczna pomarancza" Kubricka.. ostatnio to "rekonstrukcja" powilaila mnie na kolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Sidious Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:22 zalecialo mi spamem dlaczego takie rzeczy robicie jest jeden watek a zakladacie drugi tylko nazwa zmieniana a sens ten sam o filmach juz bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jejson™ Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: 81.210.32.* 01.07.05, 12:23 Siemka !!!! Jak dla mnie najlepszy film jaki widziałem to Lord og the Ring (wszystkie czesci), a tak po za nim to: Człowiek w ogniu Kroniki Roddick'a Piła Constantin 13 dzielnica Madhouse Król Artur Kingdom of heaven Komorka Rrrr - Kiedy jaja miały kły Eurotrip Mrówki w gaciach - Parcie natarcie Punisher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ULUBIONY FILM??!!??!!??!!??!!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:12 ja bardzo lbie horrory...po prostu je uwielbiam najlepszy film jaki widzialam to "Milczenie owiec" i jego kontyuacje, fajnie tez sie ogladalo "Bunkier" i "Złodzieja życia" Odpowiedz Link Zgłoś